Prit e Hidh 3

ALTIN

Primus registratum
Re: Prit e Hidh 3

Ja fut kot ky ne jemi pushim /pf/images/graemlins/grin.gif

Kjo ora forumit eshte 1 ore mbrapa? /pf/images/graemlins/grin.gif

true confidental

Forumium maestatis

Pertoj ta shof ..une e kam fiks timen..forumi le ta ket si te doje /pf/images/graemlins/smile.gif
fund te ngushte apo ne forme kove?

VoGeLuShI

Primus registratum

piano, e kam studiuar kur isha i vogel

kush ja ka lepire scores gjalpin??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

se di...po sa te kishim ne goj me arkon /pf/images/graemlins/laugh.gif

me tha : kodin mos ma prek /pf/images/graemlins/lol.gif se e kam timin /pf/images/graemlins/laugh.gif

ke naj menje ti ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

KoDoShi

Primus registratum

s'e di t'kem bo ndonje gjo t'keqe /pf/images/graemlins/laugh.gif, pavarsiht njerzit flasin Iol, flasin, flasin, flasin dhe nuk lodhen kurr...

pinko, per cfar men'je e ke fjalen ti, s'e s'po kuptoj gjo un ...? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Iol...si te jane dukur keto dite ...? (me kuptim apo boshe???) po puna c'thote?? /pf/images/graemlins/kiss.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

une per vete hic vallaj /pf/images/graemlins/angel.gif
po ai mesa duket PO me germa te medhaja te shtypit biles /pf/images/graemlins/lol.gif

KoDoShi

Primus registratum

pinko, s'e di qe paskam pas sekretare un /pf/images/graemlins/laugh.gif, dhe s'e paskam shfytzu sic duhet /pf/images/graemlins/goofy.gif

Iola, tani kam ndrruar dhe post pune dhe kam akoma me shum ngarkes dhe plus qe s'kam pas koh...

mos m'thuj qe ke hik prej pune per arsye t'dobta /pf/images/graemlins/laugh.gif...apo u kape me drejtorit (padrejtsisht t'hoqen nga puna) apo, apo nevoje per me teper liri ...?

pinko, pse si pergjigjesh pyetjeve t'mija ti apo fryka thuj bo t'veten ...?
/pf/images/graemlins/laugh.gif

KoDoShi

Primus registratum

i ngeli hatri katunares me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif...nejse, normal qe s'me ka frike mua dhe asnji tjeter k'tu...thjesht e thashe per shaka, sepse ajo esht goce e squt, i kap ca gjora

Iol, mos me thuaj qe ke pre bileten per ndonje ishull si karaoke apo honolulu...? kaq shpejt??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

ke pasur ndonje oferte mjaft te mir me duket qe te ka joshur pa mas dhe s'ke pasur aq guxim sa ti thoje "jo nuk vij dot"! /pf/images/graemlins/laugh.gif

po dal un, puc-puc dhe duku me shpesh /pf/images/graemlins/wave.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

plasi trimeria ke une /pf/images/graemlins/laugh.gif 7 more 7 me shkojen ....jo jo si pergjigjem se doja vetem me thon ate time /pf/images/graemlins/laugh.gif edhe jo me lujt lojen /pf/images/graemlins/laugh.gif

iket te gjiteh ??? mire ja bete se skishte me gjo tjeter me thone /pf/images/graemlins/laugh.gif

ALTIN

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif mamin e ndihmon babi /pf/images/graemlins/devil.gif

Te pelqen humori dhe ty:)

Anana

Primus registratum

Une e? Hic fare. Nurseze tere diten.

S'i flas asnji cuni me goj:)

Car pyetje do na hedhesh? Perjashtohen pyetjet te tipit sa e gjate je ose ca ngjyre i ke floket ose car hengre per drek ose a je mire ose ndonje gje tjeter te tipit te merzitshem;)

Anana

Primus registratum

Altini, nuku genjeva. Drejt e drejt si budallai:)

Impuls, s'jam ne humor romantik sot per dhurata. Kush rri e thote faleminderit...ohuuu...

Te pelqen diamanti?