Re: Prit e Hidh 3 Asnjehere se ne fakt takimet mi propozojne te tjeret:) Cel mban? Alo:)
A ALTIN Primus registratum 1 Apr 2007 #3,901 Re: Prit e Hidh 3 Asnjehere se ne fakt takimet mi propozojne te tjeret Cel mban? Alo
A Anana Primus registratum 1 Apr 2007 #3,902 Re: Prit e Hidh 3 Kush nuk mban cel me? Car pyetje. Si te te pyes A ke celesa shpie?
A ALTIN Primus registratum 1 Apr 2007 #3,903 Re: Prit e Hidh 3 Kam /pf/images/graemlins/grin.gif mos u cudit se nuk mbajne te gjithe /pf/images/graemlins/idea.gif Ne Angli nuk mbanin cel Cfar te pelqen nga pamja tek nje mashkull, cfar ste pelqen tek femra nga pamja e jashtme? /pf/images/graemlins/grin.gif
Re: Prit e Hidh 3 Kam /pf/images/graemlins/grin.gif mos u cudit se nuk mbajne te gjithe /pf/images/graemlins/idea.gif Ne Angli nuk mbanin cel Cfar te pelqen nga pamja tek nje mashkull, cfar ste pelqen tek femra nga pamja e jashtme? /pf/images/graemlins/grin.gif
A Anana Primus registratum 1 Apr 2007 #3,904 Re: Prit e Hidh 3 Te meshkujt shpatullat, te femrat, s'me pelqejne rrudhat Po ty?
A ALTIN Primus registratum 1 Apr 2007 #3,905 Re: Prit e Hidh 3 Tek femrat vetem hunda e madhe Tek meshkujt vize--------- Ngjyra qe te pelqen?
A ALTIN Primus registratum 1 Apr 2007 #3,907 Re: Prit e Hidh 3 Vetem e zeze mir do ishte Lajmi i cudicem qe ke degjuar ditet e fundit?
K KoDoShi Primus registratum 1 Apr 2007 #3,908 Re: Prit e Hidh 3 andej nga Elbasani se c'kish ndodhur n'maternitet...nje njeir fytyr ujk, me duket s'e ka kohe kjo qe ka ndodh te rastis te degjosh lajme t'tilla perdite(flas per aty ku jeton) ...?
Re: Prit e Hidh 3 andej nga Elbasani se c'kish ndodhur n'maternitet...nje njeir fytyr ujk, me duket s'e ka kohe kjo qe ka ndodh te rastis te degjosh lajme t'tilla perdite(flas per aty ku jeton) ...?
dahlia Grupi i të çmëndurve! 1 Apr 2007 #3,909 Re: Prit e Hidh 3 jo...fatkeqesisht jeta eshte shume ordinere (ketu tek une)...asgje nuk del nga e zakonshmja... a ka njeri?
Re: Prit e Hidh 3 jo...fatkeqesisht jeta eshte shume ordinere (ketu tek une)...asgje nuk del nga e zakonshmja... a ka njeri?
K KoDoShi Primus registratum 1 Apr 2007 #3,910 Re: Prit e Hidh 3 varet cin kerkon ti...? pastaj un kaq i padukshem te dukem...nejse, m'duket s'e nuk paska njeri tjeter nga ato qe po kerkon... praktikon akoma lojra fati apo ke heq dor prej tyre ...?
Re: Prit e Hidh 3 varet cin kerkon ti...? pastaj un kaq i padukshem te dukem...nejse, m'duket s'e nuk paska njeri tjeter nga ato qe po kerkon... praktikon akoma lojra fati apo ke heq dor prej tyre ...?
dahlia Grupi i të çmëndurve! 1 Apr 2007 #3,911 Re: Prit e Hidh 3 ej... une jam shume e gezuar qe ti qenke ketu /pf/images/graemlins/grin.gif nuk kerkoja njeri ne veçanti... lojrat e fatit...po me tek tema skedinave bej namin /pf/images/graemlins/laugh.gif...ne te vertete nuk luaj... ça po ben?
Re: Prit e Hidh 3 ej... une jam shume e gezuar qe ti qenke ketu /pf/images/graemlins/grin.gif nuk kerkoja njeri ne veçanti... lojrat e fatit...po me tek tema skedinave bej namin /pf/images/graemlins/laugh.gif...ne te vertete nuk luaj... ça po ben?
zoulou ElB@S@N 1 Apr 2007 #3,912 Re: Prit e Hidh 3 hiç, jam duke pare Smallville (M 6) /pf/images/graemlins/grin.gif po ti ???
T tushi Valoris scriptorum 1 Apr 2007 #3,913 Re: Prit e Hidh 3 po lexoj pak af -ne /pf/images/graemlins/laugh.gif koha te ju
dahlia Grupi i të çmëndurve! 1 Apr 2007 #3,914 Re: Prit e Hidh 3 pffff ç'ka...as e mire as e keqe...po merzitem une... ka njeri qe te na thote nje gje te gezueshme? /pf/images/graemlins/grin.gif
Re: Prit e Hidh 3 pffff ç'ka...as e mire as e keqe...po merzitem une... ka njeri qe te na thote nje gje te gezueshme? /pf/images/graemlins/grin.gif
zoulou ElB@S@N 1 Apr 2007 #3,915 Re: Prit e Hidh 3 ftohte dhe shi /pf/images/graemlins/frown.gif i pelqen surprizat ??? (e bukura sigurisht ) /pf/images/graemlins/grin.gif
Re: Prit e Hidh 3 ftohte dhe shi /pf/images/graemlins/frown.gif i pelqen surprizat ??? (e bukura sigurisht ) /pf/images/graemlins/grin.gif
A ALTIN Primus registratum 1 Apr 2007 #3,917 Re: Prit e Hidh 3 Jo Cfar do zgjidhje pilaf me fasule apo pilaf me pule? /pf/images/graemlins/grin.gif
Re: Prit e Hidh 3 Jo Cfar do zgjidhje pilaf me fasule apo pilaf me pule? /pf/images/graemlins/grin.gif
A aristokratja Forumium praecox 1 Apr 2007 #3,918 Re: Prit e Hidh 3 Duhet te jete patjeter njera nga keto? Keni ngrene ndonjehere akullore ne mes te shiut?
Re: Prit e Hidh 3 Duhet te jete patjeter njera nga keto? Keni ngrene ndonjehere akullore ne mes te shiut?
A ALTIN Primus registratum 1 Apr 2007 #3,919 Re: Prit e Hidh 3 Mes shiut dhe bores Te pelqen kur bie shi si ky i Tiranes qe smerret vesh?
A aristokratja Forumium praecox 1 Apr 2007 #3,920 Re: Prit e Hidh 3 Vetem shiu i Tiranes qe nuk durohet, as vapa, as i ftohti. Shija e akullores qe ju pelqen me shume?
Re: Prit e Hidh 3 Vetem shiu i Tiranes qe nuk durohet, as vapa, as i ftohti. Shija e akullores qe ju pelqen me shume?