Prit e Hidh 3

ALTIN

Primus registratum
Re: Prit e Hidh 3

Jo /pf/images/graemlins/tongue.gif

Gjes /pf/images/graemlins/grin.gif Si ndiheni sot? /pf/images/graemlins/grin.gif

ALTIN

Primus registratum

Po mi /pf/images/graemlins/grin.gif cfar ngjyre e do /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

Do tja futesh me caj? /pf/images/graemlins/grin.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

...e mir, ec ma bej edhe nje caj mqse insistoke /pf/images/graemlins/laugh.gif

mund ti fshi me mengen tende ????

ALTIN

Primus registratum

Po mi si te kesh qef ti /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif sta prish un ty /pf/images/graemlins/grin.gif

Po ndonje ilac ke pire? /pf/images/graemlins/grin.gif

ALTIN

Primus registratum

Po mi /pf/images/graemlins/grin.gif

Per cfar ke nevoje ti? /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/devil.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

...m boj i cek me disa zero mbrapa...edhe do ndihem shume me mire pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif

ske pazar per te bere ti sot ?

ALTIN

Primus registratum

Kam mi por bie shi dhe po pertoj /pf/images/graemlins/grin.gif

Do ma besh pak ti pazarin? /pf/images/graemlins/grin.gif
Cfar te bej dreke sot un na jep nje mendje? /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

e gjete ne ti mo, kujt ti kerkosh menje /pf/images/graemlins/laugh.gif

...gjell me presh /pf/images/graemlins/laugh.gif ose me bamje, ose turli... po me perzihet tani /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ku e ke shpin ti ?

ALTIN

Primus registratum

Ambasada Polake ose ish ambasada Jugosllave do me vish per vizite /pf/images/graemlins/grin.gif dua dhurate un /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

Ti je Tironse? /pf/images/graemlins/grin.gif

ALTIN

Primus registratum

Po mi pas te puthmes /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Sa ke ikur ti nga Tirona kemi drita ne /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Ke kohe pa ardhur? /pf/images/graemlins/idea.gif

ALTIN

Primus registratum

Un /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif i ngjaj Skenderbeut /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Ej ku e ke shtepine ne Tirane ti? /pf/images/graemlins/devil.gif qe ti boj nje vizite /pf/images/graemlins/pickellonja.gif
Ke nga forumistat ke takuar? /pf/images/graemlins/devil.gif (pergjigju) /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

hahahhahahahhaha /pf/images/graemlins/lol.gif
kurjoziteti vrau macen....ty do te masakroj njehere pastaj do te te japi fund /pf/images/graemlins/laugh.gif

me ca merresh ti ekzaktesisht??

ALTIN

Primus registratum

Pall ariu /pf/images/graemlins/grin.gif pushim mi /pf/images/graemlins/cool.gif do me japesh nje dore dhe ti ne punen time /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif
sju pergjigj pyetjeve /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/smash.gif

Sa persona ke ne msn nga forumi? /pf/images/graemlins/grin.gif (do i pergjigjesh kesaj) /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

...ska detyrim pergjigje...

pastaj un boj ca te du /pf/images/graemlins/laugh.gif kshu qe....

zotrote ke ke takuar nga forumi?