Prit e Hidh 3

tola77

Primus registratum
Re: Prit e Hidh 3

qe me ne fund nuk me doli gjumi qe ne 5 dhe isha e clodhur se kam fjetur mire.
ti car mendove?te zuri gjumi shpejt mbreme?

ALTIN

Primus registratum

Mendova te lahesha /pf/images/graemlins/pickellonja.gif dhe u lava /pf/images/graemlins/shrug.gif
Gjumi kollaj po u ktheva nga muri un sdu tja di me cbehet /pf/images/graemlins/grin.gif

Kafen e pi? /pf/images/graemlins/idea.gif
thumb_miremengjes.gif

ALTIN

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif Po /pf/images/graemlins/grin.gif

Gripi te zuri kete vit? /pf/images/graemlins/grin.gif

ados

Primus registratum

dhe po ta thash , nuk me shikon keshtu qe nuk ka rendesi...cfare nuk ke veshur ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

ALTIN

Primus registratum

Tuta dhe bluzen per te dale /pf/images/graemlins/idea.gif

Te Arkivi hyn dot tek ajo tema 10-11 vjecaret sex? se un nuk hyj dot /pf/images/graemlins/idea.gif pas sherrit qe kam bere /pf/images/graemlins/tonguee.gif

ALTIN

Primus registratum

Jo /pf/images/graemlins/grin.gif Por shpejt eshte per tu veshur komplet /pf/images/graemlins/idea.gif

Ti si je veshur? /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/devil.gif

ALTIN

Primus registratum

Qenke kombinuar /pf/images/graemlins/devil.gif

Sma the gjatesine? Emrin? /pf/images/graemlins/idea.gif Ma dergo ne Pm /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

zoulou

ElB@S@N

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif gjesi ju mire sot ??? une tani do nisem per pune ... /pf/images/graemlins/frown.gif hajt pra ja kalofshi mire /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

mire u zgjute sot ??? /pf/images/graemlins/grin.gif

ALTIN

Primus registratum

Ballokume Top Fare /pf/images/graemlins/grin.gif Kalofsh mire ne pune /pf/images/graemlins/wave.gif

Per cfare hollimi e ke fjalen /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/devil.gif

tola77

Primus registratum

ISHTE ME DY KUPTIME, MER KE TE DUASH /pf/images/graemlins/devil.gif
THUA SE KUPTOVE TI? /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

zoulou

ElB@S@N

epo sot bej mbylljen e çerdhes sot , kehtu qe mbaroj ne oren 19 sonde.... /pf/images/graemlins/frown.gif

ti ne pune je ??? (ika , paçim ) /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

ALTIN

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
ISHTE ME DY KUPTIME, MER KE TE DUASH /pf/images/graemlins/devil.gif
THUA SE KUPTOVE TI? /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/devil.gif e mi e kuptova por me vonese un i kap gjerat /pf/images/graemlins/tipsy.gif Po ti kur je lare? /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/devil.gif