Prit e Hidh 3

bebi

Primus registratum
Re: Prit e Hidh 3

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
ok as une se kam me te keq... /pf/images/graemlins/grin.gif

mu nje fjale e embel me drejton pa problem /pf/images/graemlins/grin.gif

jam kunder vrasjes se kafsheve dhe shperdorimit te lekures se tyre te mrekullueshme per madmazelat qe bredhin me çanta e pallto te kushtueshme... /pf/images/graemlins/frown.gif

jeni dakort qe njeriu ka qene kafsha me pak e pershtatshme nga te gjitha llojet e specieve...dhe sot njeriu zoteron boten?

[/ QUOTE ]

nuk e di, merrem me gjana te tjera.

je vegjetariane?
c'mendim ke per aligatorin kur t'kafshon menderen? /pf/images/graemlins/laugh.gif

ados

Primus registratum

yep vetem oriz....dhe domate..sepse jemi ne diet dhe jo vegie...
aussi ..te cmendur dhe posh ?

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

hahahahahaahha
e para... aligatoret nuk kane dale rrugeve ketu tek ne /pf/images/graemlins/grin.gif e shumta kam pa ca te pergjumur ne nje si tip zooakuarium....dhe me erdhi shume keq per ta... /pf/images/graemlins/shrug.gif

e dyta....nuk jam vegjetariane...por edhe mish me thene te verteten nuk ha shume...i bi aty te gjysem vegjetariane /pf/images/graemlins/grin.gif

e treta...ne se ai aligatori me kap byçen...une i jap nje dacke te vogel te faqja...dhe i them..."shko kafsho Pinkun te keqen teta"... /pf/images/graemlins/grin.gif

e katerta...nuk do te thote qe ata jane te rrezikshem....dhe njeriu...qenia supreme duhet ti heqe qafe aq kollaj...

e pesta... (se deri ketu di te numeroj) /pf/images/graemlins/grin.gif...njeriu i bardhe zhduku aborigenet....i kane ngel edhe krokot pa zhduk...nje dite do ti vije fundi edhe atij...dmth neve...

a ka ndonjeri pyetje?

bebi

Primus registratum

me leje zysh, kam une nja 2-3 /pf/images/graemlins/laugh.gif

t'a mban te vish e te lahesh ktu te plazhi perball shpis teme, deri aty ku nuk te takojne ma kamt token? /pf/images/graemlins/laugh.gif (po te jesh me fat do takohesh me ndoj baby shark, q1 ngopet me njenen kofshe tanden /pf/images/graemlins/laugh.gif ) po s'pate fat do takosh babin e peshkut qen, ose mamushin /pf/images/graemlins/laugh.gif

t'a mban me shetit ne disa vende (mbaj mend nji shokun ton' q1 shkoj me ba cicin e i doli hardhuca 2 metroshe)

t'a mban me ja fut i gjiro andej ka darwin, disa qoshkave, tek pull? se t'ban aligatori cante ty /pf/images/graemlins/laugh.gif

nuk po te coj ne tasmania, se ka tasmanian evil ...

po se preve barin e oborrit rregullisht te futet hardhuca 1 metershe ne shpi dhe e gjen tuj ba xhiro e vaske me sapun bile /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

edhe koala q1 asht kafshe zoti, po te mos jet' beb, asht trime, te grric sa s'te shkon ma mendja me perkdhel kafshe /pf/images/graemlins/laugh.gif

ka dhe kangur, q1 po si dhe gja me hanger kur afrohet, t'a fut i kokerr grushti q1 e mban mend per tan jeten. (kanguri normalisht asht ma i madh se njeriu me trup) /pf/images/graemlins/cool.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

ahhhhh sa bukur Blue....e shikon ke gjithe keto mundesi takimesh...(jo vetem me njerez) /pf/images/graemlins/grin.gif

shiko...une nuk i dua kafshet...nuk me terheqin fort...e shumta dy tre minuta dhe pastaj i harroj...por nuk me pelqen ti keqtrajtojne

tani...hardhucat me sa di une s'bejne gje... /pf/images/graemlins/grin.gif
ato sharkat...mos u lani ne oqean....pse jane pishinat? /pf/images/graemlins/grin.gif

per kangurin mbaj nje bombe lacrimogene ne xhep ose shetisni me çanta shpine plot me ushqim per tere keto diversitete kafshesh...

me ça ushqehet kanguri? me bar?

bebi

Primus registratum

i pelqejne chips, patatine dmth /pf/images/graemlins/laugh.gif (ket e ka si pune luksi, se ne perditshmeri se di, se skam jetu me to /pf/images/graemlins/laugh.gif , vetem se ma kane pre rrugen ndojher...)
e forta asht se me kane qellu edhe ne trafic lights, mes qytetit, ne canberra ! jam cudit shum ! ju largun taksise si njerez, priten sa kalova dhe pastaj dolen ne rruge te qete /pf/images/graemlins/laugh.gif

s'asht keqtrajtim dahlia, sic hame vicin,pulen, peshkun,derrkucin /pf/images/graemlins/laugh.gif ashtu hahet dhe krokodili... edhe po te mos kete canta lekure krokodili, ka me lekure lope, derri apo ku di une... s'asht puna te posh, po te gjthe kepucet lekure i veshim /pf/images/graemlins/shrug.gif
une i du kafshet, por natyra asht e krijume kshtu, po me xuni mu peshku qen, me ha ai mu, po e xume ne e hame ne ate /pf/images/graemlins/shrug.gif

tani bluja ka detyra me ba, perndryshe me duhet me u ndry mrend ne weekend, kshtuqi alivederrqi /pf/images/graemlins/laugh.gif

c'gjini do vizatoje po t'a kishe per detyr shpije? (vizatim life, dhe pa rroba kuptohet /pf/images/graemlins/laugh.gif )

Anana

Primus registratum

Mashkull, po nuk vizatoj, s'kam imagjinate:)

Pse jepni kaq pergjgigje te gjata ju me? C'ju ka gjetur?

ALTIN

Primus registratum

Pergjigje te gjata qe mos shkruajne per kete lloj pyetje:)

Si ju ka Altin *1A* juve mire? /pf/images/graemlins/smile.gif

Anana

Primus registratum

Eh si gjithmone. Same shit, different day.

Ti si je? I mabrove punet e rendesishme?:)

ALTIN

Primus registratum

Gezuar Festen /pf/images/graemlins/laugh.gif
Mir flm /pf/images/graemlins/grin.gif Punet po i mbarova por skisha shum /pf/images/graemlins/idea.gif

Cfar feste eshte sot qe e kemi pushim ne Shqiptaret?
/pf/images/graemlins/pickellonja.gif

Anana

Primus registratum

Se kush me tha dje festa e ramazanit a e bajramit...nuk e di.

Keni bere bakllava?

ALTIN

Primus registratum

Jo behet hashure /pf/images/graemlins/goofy.gif Eshte Sulltan Nevruzi /pf/images/graemlins/idea.gif

Po ju se njihni kete feste andej? /pf/images/graemlins/lol.gif

Anana

Primus registratum

Car emri..Sulltan Nevruzi:) Pse ia vune emrin Nevruz? Qe nevrik?

Ne s'e njofim kete festen...Njofim festa te tjera...

ALTIN

Primus registratum

Ku di un pse ja kane vene emrin Nevruz /pf/images/graemlins/idea.gif Duhet te kete qene qefli /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

Koha si eshte andej? /pf/images/graemlins/idea.gif Mengjesin e ke ngrene? /pf/images/graemlins/idea.gif

Anana

Primus registratum

Koha e vrenjtur, ftohte, nurseze sic e dua une:)

Mengjesin dhe dreken...ohoho

Si i ke bere floket sot?

ALTIN

Primus registratum

Floket skam ndonje model te vecante un /pf/images/graemlins/grin.gif qe mos ma bejne me si pyetje dhe ata te tjere qe na lexojne lart si gjithmone i mbaj /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Sa kohe ke pa vajtur tek dentisti? /pf/images/graemlins/grin.gif

I love new york

Primus registratum

kam goxha dhe po e shtyj dita dites /pf/images/graemlins/smash.gif duhet te vete urgjentisht /pf/images/graemlins/cry.gif

e keni frike dentistin? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dotesa

Primus registratum

jo hic fare...ai i imi eshte si shpirt!!!
edhe asistentja ka emrin tim dhe me ka xhan

Po ty te kane xhan?