Prit e Hidh 3

I love new york

Primus registratum
Re: Prit e Hidh 3

cila nga ato, aty ka 4 /pf/images/graemlins/laugh.gif

you know i had a feeling qe do pelqente ajo guxhine, shume shume po thuja mbase Afghan cusine /pf/images/graemlins/tongue.gif

me mire nje benz i ri apo nje rolls royse i vjeter

Hellena

Primus registratum

ajo e madhjaaaa /pf/images/graemlins/laugh.gif haha afgan guzhin kam provu (ca ska knej) nuk esh bad po lloj lloj erzash duhet me i bere irigation stomakut ..

I'll take the new Mercedes e di pse me pelqejn kta flashy , shiny , big noticable cars , nice car me i llaf , mundesisht te jep red my fav colour in a car /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ti ca makine ke ?

Hellena

Primus registratum

Lily /pf/images/graemlins/eek.gif u rich girl /pf/images/graemlins/laugh.gif .. po me vjen turp nga toyota corolla ime 2005 /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ca ngjyre e ke me ? (mos thuaj te kuqe se do qaj pastaj ) /pf/images/graemlins/grin.gif

Hellena

Primus registratum

Un vdes per te kuqe /pf/images/graemlins/laugh.gif ... kur te rritem edhe pak do ta blej nji vet te kuqe se ket e zgjodhen prinderit .. (bezhe)

Ke ber ndonji karambol ? /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Dotesa

Primus registratum

po...se o gjithe ajo makine...kam thy stopin e pasme ne garazh.se ai qelbesira kishte parku ngjit me timen /pf/images/graemlins/mad.gif /pf/images/graemlins/smash.gif

po ti?

Hellena

Primus registratum

Dont get me started /pf/images/graemlins/tonguee.gif .. ka shume creazy drivers out there cti besh ..

Po pastaj ci bere atij qelbesires ? /pf/images/graemlins/laugh.gif