Prit e Hidh 3

ana karenina

Primus registratum
Re: Prit e Hidh 3

Ehe, e nisa me kepuce te kuqe si reference point /pf/images/graemlins/laugh.gif po pastaj erdhi shiu e keshtu qe do i kem akoma te reja gjate pushimeve /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ej po kjo very normal person ca eshte? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

ana karenina

Primus registratum

Po, megjithate me duhet te zgjedh si fillim mes Beogradit, Shkupit dhe Prishtines, dhe une them kjo e fundit me mire per arsye te studimit te tregut te punes! Edhe te tjerat qendrojne po per arsye me emotivo-seksuale ose turistike /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ti po mendon per c' do besh ne 10 vitet e ardhshme? Se une per vete kam vendosur mos mendoj, eshte shume bukur, edhe pak dhe arrin nirvanen nga boshlleku i madh /pf/images/graemlins/lol.gif Apo do vish me mua? /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

ana karenina

Primus registratum

Ku ka gje qe s' behet mi, ne mos sot pas 10 ditesh me siguri, mgjth ne keto raste ekzistojne edhe testet qe edhe pse nuk jane 100% te sigurta, 99% jane se s' ben /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ma thuaj mua lajmin qe te duhet qe ta formuloj ne kontekst oroskopian pergjigjen /pf/images/graemlins/devil.gif

ana karenina

Primus registratum

Horoskopi thote qe shenja juaj i ka tejkaluar limitet brenda te cilave jeta eshte nje sulm, tani gjendeni ne territorin jashte sulmi-lufte, qe nenkupton ose qe keni fituar ose keni humbur /pf/images/graemlins/laugh.gif Gjithsesi lufte nuk ka me he per he (gjithmone duku iu referuar 10 diteve te ardhshme) dhe mund te pushoni ne territorin nowhere e qete dhe e sigurte qe leket qe keni ne dispozicion do t'ju mjaftojne dhe klima ne nowhere land thote qe favorizon ngordhjen e gjithe bakterieve, me duket se edhe shterpesine po s'jam e sigurte per perkthimin e fjales /pf/images/graemlins/laugh.gif Thote qe ne nowhere land do beje ngrohte keshtu qe leckat e shkallafitura pas sulmit do jene mese te mjaftueshme, plus aty nuk paska as shopping centers so here you go!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

E gjeta? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

ana karenina

Primus registratum

Po, se edhe horroskopi thoshte qe duhet mos e humbesh sensin e mases /pf/images/graemlins/laugh.gif

Edhe une gjithashtu se researchin per sot e qanita /pf/images/graemlins/kiss.gif

Kush do shkruaje pas nesh valle? /pf/images/graemlins/idea.gif

Hellena

Primus registratum

po mi 2 oree ... ngeli duke mu hapur goja po hajt me .. shyqyr mbaroi ..

Ca bere sot ti , kishe ndonje dite interesante apo boring?

Hellena

Primus registratum

Nuk e di si kalova se nuk ngjova asigja /pf/images/graemlins/laugh.gif ... i have attention deficit disorder hahaahaha

Ca ke veshur sot?

SATURN

Primus registratum

Jo se bizhuterite jane te renda per mua
Une mbaj vetem nje byzylyk prej spangoje me plot ngjyra dhe nje varese jo te çmuar me nje yll plastik te kuqerremte dhe rripin e zi

Doni te dini gje tjeter? /pf/images/graemlins/smile.gif

SATURN

Primus registratum

jo nuk kam ftohte Tola

ditelindjen e kam kaluar edhe une

kur eshte viti me i mire per te lindur?

SATURN

Primus registratum

Une kam lindur njehere. /pf/images/graemlins/shrug.gif Ndoshta e formulova pyetjen gabim.

besoni ne rilindje?