Prit e Hidh 3

ALTIN

Primus registratum
Re: Prit e Hidh 3

Ka qefin e vete /pf/images/graemlins/grin.gif

Sa persona udhetojne ne aeroportin e rinasit ne vit? /pf/images/graemlins/idea.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

...kujt i intereson aman... /pf/images/graemlins/laugh.gif

kot mi, ma ka dhon truni mos me pyt /pf/images/graemlins/laugh.gif

apo ty te duket vitale si pytje, sa rob kalojne ne aereoportin gjigantesk te Rinas Lax /pf/images/graemlins/laugh.gif

ana karenina

Primus registratum

ndoshta i duhet per te shoqeruar mengjesin, e ha infon me qumesht psh /pf/images/graemlins/laugh.gif

ca do ishte vitale per ty in this very moment?

pinkparadise

Forumium maestatis

...ooohhh vetem oksigjeni me duket vital /pf/images/graemlins/laugh.gif se cdo gje tjeter eshte e zevedesushme /pf/images/graemlins/laugh.gif

hmmm, me ca tjeter gje te mire mund ta shoqeroj qumshtin ne mengjes une...se paske ca idera te mira ti ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

qe zemra ime te vazhdoje te rrahe...tak tak...tak tak...tak tak... /pf/images/graemlins/grin.gif

kapriçioze eshte me mire se llastice? apo eshte e njejta gje?

pinkparadise

Forumium maestatis

the same shit...

me i shpull rregullohen te dyja /pf/images/graemlins/laugh.gif

ke te rraf ke te rraf ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

ana karenina

Primus registratum

Qumeshtin? ... ? ...? ...? me rregulla drejtshkrimi psh /pf/images/graemlins/idea.gif

Eshte e njejta gje, pyet Pinkun qe e than gramatiken, se gjuhesisht njera eshte fjale "e jashtme" tjetra prodhim vendi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sot eshte dite e mire per ide te reja apo hic?

ps: mua jo se me duhet energjia per synime me madhore se sherri /pf/images/graemlins/booki.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

eeeehhhh puna nuk eshte tek idete e reja...puna eshte keto ide te jene te realizueshme...dmth mos ngelen vetem ide...

Pink ik degjo kengen se eshte per ty...edhe leji shpullat...mos u fry kot... /pf/images/graemlins/grin.gif

kush me shoqeron deri tek kafja poshte?

pinkparadise

Forumium maestatis

gjoja kjo....prit mi shoqe i here se kena SB drejtoresh burgu gratikore /pf/images/graemlins/laugh.gif mos ju fut ne pjes te lutem /pf/images/graemlins/laugh.gif

SB, nese me degjon....mos gjujjjjjjjjj /pf/images/graemlins/laugh.gif

ja ve shume veshin drejtshkrimit ti ??? dhe pse ?

eniad

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif
Na falni tema, po, si syshqiponje qe jam /pf/images/graemlins/laugh.gif, mora vesh /pf/images/graemlins/laugh.gif qe kishte nevoje per mua ketu /pf/images/graemlins/laugh.gif.

ana karenina

Primus registratum

Vallaj po, semundje familjare, fisnore me sakte /pf/images/graemlins/laugh.gif

ia vlen te jesh antikonformiste per ceshtje te tilla valle?

pinkparadise

Forumium maestatis

bofffff....je m'en fout moi /pf/images/graemlins/laugh.gif ...

ej, ca paske qen mi gru...e kisha i parandjenje qe do ishe pas shpatullave te mia duke me gjujt /pf/images/graemlins/laugh.gif

nejseeeeeeeee...I like it...me gjuj again...encore plusssssss.....dio miooooo.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

tju lej juve grave me te moshuhara me bo pytje, se vete spaskam??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

ana karenina

Primus registratum

uaaaaa prindi nr. 2 /pf/images/graemlins/wub.gif

mjaft te pyesesh ti cdo gje me pelqen mi /pf/images/graemlins/laugh.gif

c' behet?

ps: pinko jo ke thembra akilit mi, sa here t' kena thon /pf/images/graemlins/lol.gif

ana karenina

Primus registratum

posi jo mi, i have been granted the right not to frequent the lessons anymore u know /pf/images/graemlins/laugh.gif but not because i'm smart but guess what? /pf/images/graemlins/laugh.gif

ana karenina

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif dhe thone qe femijet jane pasqyre e prinderve pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif bej zhurme mi, po fajin e kane ata rreth e rrotull qe qeshin me ze te larte dhe tundin e shkundin karriket, jo une /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ej po asgje asgje e re s' ka bere vaki?

ana karenina

Primus registratum

Jo mi pune e madhe, jam ne fazen anti-foto, ne asnje nuk kam dale, kishim dhe field trip pale /pf/images/graemlins/laugh.gif kam kuptuar qe i kam inat kujtimet /pf/images/graemlins/laugh.gif Pastaj do vij vete per nja 10 dite /pf/images/graemlins/wub.gif

Po mire, ndonje gje te re ke blere?

ana karenina

Primus registratum

Jo nuk e di ca dhe si qysh tek kush eshte

une per vete lexoj vetem konventa /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po Laura tek Immortality te pelqen? Po Franz?

ana karenina

Primus registratum

Oh yeah! Apo nuk kam dy jave pushime /pf/images/graemlins/rockband.gif

Si eshte koha? Xhvishem dot e kam llafin? /pf/images/graemlins/laugh.gif