Prit e Hidh 3

ALTIN

Primus registratum
Re: Prit e Hidh 3

/pf/images/graemlins/lol.gif mbrohem vete un mi /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

Tola /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

ALTIN

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif amon mi na fol /pf/images/graemlins/idea.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Blue thuaji Toles te me flasi /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

thuj shyqyr q1 jena n'forum, se gati gati me vjen me thirr "heeeeeeelp" /pf/images/graemlins/grin.gif

kapish ti?

ALTIN

Primus registratum

Kapish mi? /pf/images/graemlins/grin.gif

Si filloi dita sot? /pf/images/graemlins/grin.gif

ados

Primus registratum

helpppppp cfare lloj ndihme do Blue..profesionale apo ...have no clue what ya mean

ALTIN

Primus registratum

Ados lene Blue ka mendimin e vet /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

Si filloi dita sot? /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

bebi

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
helpppppp cfare lloj ndihme do Blue..profesionale apo ...have no clue what ya mean

[/ QUOTE ]

je gja polic ti /pf/images/graemlins/laugh.gif?

bebi

Primus registratum

e do me sekonda? /pf/images/graemlins/laugh.gif

per sa min/sec ban nji lap n'pishin'?

Qerratai

Primus registratum

varet nga pishina /pf/images/graemlins/smile.gif. 25 metrat i thaj per 35 sekonda... pastaj lodhem ( 30 chili fa facevo miracoli /pf/images/graemlins/frown.gif )

Pjesa e muzikes klasike qe preferoni me shume ? ( Toccata and fugue - Bach )

bebi

Primus registratum

SLAVONIC DANCE - DVORAK my favorite ever ! e cuditshme sa me emocionon, si ma ndryshon gjendjen emocionale.
po te lejohet nji nr 2, shostakovich - waltz (versioni i andre' rieu)

fav. movie?

bebi

Primus registratum

dashnija, ato q1 "e kan' " si sport. (ref: firma /pf/images/graemlins/laugh.gif )

kenga qe po degjon?