Re: Prit e Hidh 3 jo mi, vetem kur me palos gjumi... te pelqen puna?
A Anana Primus registratum 13 Mar 2007 #2,661 Re: Prit e Hidh 3 jo mi, vetem kur me palos gjumi... te pelqen puna?
T tola77 Primus registratum 13 Mar 2007 #2,662 Re: Prit e Hidh 3 puna ime po edhe se eshte shume e lodhshme dhe duhet te jesh me buzeqeshjen e stampuar ne fytyre gjithmone. je diplomatike?
Re: Prit e Hidh 3 puna ime po edhe se eshte shume e lodhshme dhe duhet te jesh me buzeqeshjen e stampuar ne fytyre gjithmone. je diplomatike?
A Anana Primus registratum 13 Mar 2007 #2,663 Re: Prit e Hidh 3 Kur kam te bej me njerez te veshtire. Ca pune qeka kjo e jotja mi? Azafata? Customer service, model?
Re: Prit e Hidh 3 Kur kam te bej me njerez te veshtire. Ca pune qeka kjo e jotja mi? Azafata? Customer service, model?
A Anana Primus registratum 13 Mar 2007 #2,664 Re: Prit e Hidh 3 Si diplomatike qe jemi po e ndryshoj pyetjen Kendon ne dush?
A ados Primus registratum 13 Mar 2007 #2,665 Re: Prit e Hidh 3 yeah..une kendoj i lani dhembet ne dush..une po /pf/images/graemlins/laugh.gif
A Anana Primus registratum 13 Mar 2007 #2,666 Re: Prit e Hidh 3 ehe...me kollaj ashtu i zgjidh tere hallet e dites ne dush?
A ados Primus registratum 13 Mar 2007 #2,667 Re: Prit e Hidh 3 hmm jo..te gjitha por te pakten sex, laj dhembet ose corapet,..keto te pakten i bej..ok une kam bathtap..no shower ti ? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Prit e Hidh 3 hmm jo..te gjitha por te pakten sex, laj dhembet ose corapet,..keto te pakten i bej..ok une kam bathtap..no shower ti ? /pf/images/graemlins/laugh.gif
A Anana Primus registratum 13 Mar 2007 #2,668 Re: Prit e Hidh 3 una kam shower, no bath tap Nuk i hedh te laundry corapet ti? Sa cun i mir qe qeke...
Re: Prit e Hidh 3 una kam shower, no bath tap Nuk i hedh te laundry corapet ti? Sa cun i mir qe qeke...
A Anana Primus registratum 13 Mar 2007 #2,670 Re: Prit e Hidh 3 I vesh te dyja corapet njesoj apo te ndryshme?
A ALTIN Primus registratum 13 Mar 2007 #2,671 Re: Prit e Hidh 3 /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif cfar pyetje /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif pergjigju Ados /pf/images/graemlins/lol.gif
Re: Prit e Hidh 3 /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif cfar pyetje /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif pergjigju Ados /pf/images/graemlins/lol.gif
A Anana Primus registratum 13 Mar 2007 #2,672 Re: Prit e Hidh 3 MOS U TALL SE E KAM SERIOZISHT. pERGJIGJU VET.
A ALTIN Primus registratum 13 Mar 2007 #2,673 Re: Prit e Hidh 3 Po te isha si Edvini ndoshta ndryshe por per fat jam ndryshe dmth njesoj /pf/images/graemlins/grin.gif Mban syze?
Re: Prit e Hidh 3 Po te isha si Edvini ndoshta ndryshe por per fat jam ndryshe dmth njesoj /pf/images/graemlins/grin.gif Mban syze?
A Anana Primus registratum 13 Mar 2007 #2,674 Re: Prit e Hidh 3 na marc te keqen na marc. Ehe, me ka bere mami qore
A ALTIN Primus registratum 13 Mar 2007 #2,677 Re: Prit e Hidh 3 Po mi ce pyet /pf/images/graemlins/tonguee.gif Gjatesia,Pesha,Ngjyra e syve,Ngjyra e flokeve,Mosha me e madhe apo me e vogel se mua? /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif
Re: Prit e Hidh 3 Po mi ce pyet /pf/images/graemlins/tonguee.gif Gjatesia,Pesha,Ngjyra e syve,Ngjyra e flokeve,Mosha me e madhe apo me e vogel se mua? /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif
A Anana Primus registratum 13 Mar 2007 #2,678 Re: Prit e Hidh 3 ahu ke per te na blloku temen me kshu pyetjesh keshtuqe po e c'bllokoj vete.... car cumcakizi ha?
Re: Prit e Hidh 3 ahu ke per te na blloku temen me kshu pyetjesh keshtuqe po e c'bllokoj vete.... car cumcakizi ha?
S Scorpion Guest 13 Mar 2007 #2,679 Re: Prit e Hidh 3 Orbit me bostan... /pf/images/graemlins/laugh.gif Ti?
A Anana Primus registratum 13 Mar 2007 #2,680 Re: Prit e Hidh 3 te mentosur pa sheqer. Mban shami xhepi?