Re: Prit e Hidh 3 Ic te dali ku te dali Mir kaloi dita sot?
A ALTIN Primus registratum 10 Mar 2007 #2,301 Re: Prit e Hidh 3 Ic te dali ku te dali /pf/images/graemlins/grin.gif Mir kaloi dita sot?
H Hellena Primus registratum 10 Mar 2007 #2,302 Re: Prit e Hidh 3 kot fare .. Si mund te kalohet mire dita ?
S Scorpion Guest 10 Mar 2007 #2,303 Re: Prit e Hidh 3 Duke mos ndenjur kot e bosh... Duke u marre me shume gjera, dhe ne shoqeri te mire... Ca ngjyre e ke peshqirin? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Prit e Hidh 3 Duke mos ndenjur kot e bosh... Duke u marre me shume gjera, dhe ne shoqeri te mire... Ca ngjyre e ke peshqirin? /pf/images/graemlins/laugh.gif
A ALTIN Primus registratum 10 Mar 2007 #2,304 Re: Prit e Hidh 3 Bardhe Dita kalohet mire kur del nga shtepia /pf/images/graemlins/smile.gif Je i/e bukur? /pf/images/graemlins/grin.gif
Re: Prit e Hidh 3 Bardhe Dita kalohet mire kur del nga shtepia /pf/images/graemlins/smile.gif Je i/e bukur? /pf/images/graemlins/grin.gif
ala Forumium praecox 10 Mar 2007 #2,305 Re: Prit e Hidh 3 varet per c'peshqir e ke fjalen... gjthsi te bardhe pergjithesisht. ca ben noj gje interesante ne internet tani?
Re: Prit e Hidh 3 varet per c'peshqir e ke fjalen... gjthsi te bardhe pergjithesisht. ca ben noj gje interesante ne internet tani?
H Hellena Primus registratum 10 Mar 2007 #2,306 Re: Prit e Hidh 3 Ke parasysh .. i ngjaj te bijes se Fantozit .. Asgje interesante .. Te iket ?
N notorious Primus registratum 10 Mar 2007 #2,308 Re: Prit e Hidh 3 ja po lexoj ket nen shkrimin tat... dimri po mbaron apo akoma ska filluar...?
ala Forumium praecox 10 Mar 2007 #2,309 Re: Prit e Hidh 3 po varja mer dimrit.thuj ishalla ben nje vere normale. po ti je gje normal?
N notorious Primus registratum 10 Mar 2007 #2,310 Re: Prit e Hidh 3 absolutisht qe jo... pse kush esht normal... mos do thuash qe je ti...?
ala Forumium praecox 10 Mar 2007 #2,311 Re: Prit e Hidh 3 tobestafkurllah,ceshte ajo fjale. si tu duk nenshkrimi im?
N notorious Primus registratum 10 Mar 2007 #2,312 Re: Prit e Hidh 3 diçka interesante... che kazzo voldire... tobestafkurllah...?
ala Forumium praecox 10 Mar 2007 #2,314 Re: Prit e Hidh 3 ahahahahahhahahaha,sa kam qesh..... mos e thente zoti,kshu e perkthej une.... spaske dale sonte?
Re: Prit e Hidh 3 ahahahahahhahahaha,sa kam qesh..... mos e thente zoti,kshu e perkthej une.... spaske dale sonte?
N notorious Primus registratum 10 Mar 2007 #2,315 Re: Prit e Hidh 3 kokes mi Lozonjare kokes ç'rrotull e rrotull /pf/images/graemlins/smile.gif a te puth iher mi...?
Re: Prit e Hidh 3 kokes mi Lozonjare kokes ç'rrotull e rrotull /pf/images/graemlins/smile.gif a te puth iher mi...?
N notorious Primus registratum 10 Mar 2007 #2,317 Re: Prit e Hidh 3 aha ja pra thash te dal me ty ke noi menie...?
ala Forumium praecox 10 Mar 2007 #2,318 Re: Prit e Hidh 3 aha,me vjen keq te te zhgenjej. /pf/images/graemlins/tipsy.gif po si eshte koha atje te ty?
Re: Prit e Hidh 3 aha,me vjen keq te te zhgenjej. /pf/images/graemlins/tipsy.gif po si eshte koha atje te ty?
Guest 10 Mar 2007 #2,319 Re: Prit e Hidh 3 Po si jo noto /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif Koha shume e mire Vendoset me dal ju te dy?
Re: Prit e Hidh 3 Po si jo noto /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif Koha shume e mire Vendoset me dal ju te dy?
N notorious Primus registratum 10 Mar 2007 #2,320 Re: Prit e Hidh 3 se u bom içik si lomsh ne m'duket... po vari trapin nejse, koha esht ultra... ç'ne kjo pytje...?
Re: Prit e Hidh 3 se u bom içik si lomsh ne m'duket... po vari trapin nejse, koha esht ultra... ç'ne kjo pytje...?