Re: Prit e Hidh 3 Coool:) What's with the sex pistol?:)
Q Qerratai Primus registratum 9 Mar 2007 #2,222 Re: Prit e Hidh 3 A skill of mine. What's with the sex pistol ?
A Anana Primus registratum 9 Mar 2007 #2,223 Re: Prit e Hidh 3 te njejten pytje prape? po shef televizor?
Q Qerratai Primus registratum 9 Mar 2007 #2,224 Re: Prit e Hidh 3 Jo, kam vene kufjet dhe po degjoj ca muzike. Nga cila ane e mbani koken kur puthni ? Une djathtas /pf/images/graemlins/laugh.gif ( shumicen e kohes )
Re: Prit e Hidh 3 Jo, kam vene kufjet dhe po degjoj ca muzike. Nga cila ane e mbani koken kur puthni ? Une djathtas /pf/images/graemlins/laugh.gif ( shumicen e kohes )
O olololol Primus registratum 9 Mar 2007 #2,225 Re: Prit e Hidh 3 Djathtas dhe me sy hap se mos kalo naj njona qe i kom fol hera funit qe ke vjedh ?
A Anana Primus registratum 9 Mar 2007 #2,226 Re: Prit e Hidh 3 para ca ditesh, nji cope proshute gjel detin qe s'qe e imja po ti?
S Scorpion Guest 9 Mar 2007 #2,227 Re: Prit e Hidh 3 Sot, babit nje 10-tshe te xhepi xhaketes... /pf/images/graemlins/laugh.gif Apo s'quhet e vjedhme kjo, quhet huazim? /pf/images/graemlins/tonguee.gif
Re: Prit e Hidh 3 Sot, babit nje 10-tshe te xhepi xhaketes... /pf/images/graemlins/laugh.gif Apo s'quhet e vjedhme kjo, quhet huazim? /pf/images/graemlins/tonguee.gif
A Anana Primus registratum 9 Mar 2007 #2,228 Re: Prit e Hidh 3 merrja se te ka bere koken, vete e ka fajin Vajte ne shkoll sot?
A antip Primus registratum 9 Mar 2007 #2,229 Re: Prit e Hidh 3 Hala tuj vjedh plakut ti...? /pf/images/graemlins/laugh.gif ncncncnc... Fillo or taj t'vjedhesh banka se le nom... /pf/images/graemlins/laugh.gif Si i thone "rrogës së vogël"?
Re: Prit e Hidh 3 Hala tuj vjedh plakut ti...? /pf/images/graemlins/laugh.gif ncncncnc... Fillo or taj t'vjedhesh banka se le nom... /pf/images/graemlins/laugh.gif Si i thone "rrogës së vogël"?
A Anana Primus registratum 9 Mar 2007 #2,230 Re: Prit e Hidh 3 Low pay. eshte ndonji pyetje me spec kjo?
L ladouce2005 Primus registratum 9 Mar 2007 #2,231 Re: Prit e Hidh 3 s'e di Lubo e di ti si i thone? /pf/images/graemlins/laugh.gif
A antip Primus registratum 9 Mar 2007 #2,232 Re: Prit e Hidh 3 Osht pytje me sallat /pf/images/graemlins/laugh.gif ... nejse kisha pershtypjen se i thoshin "rroçkë"... /pf/images/graemlins/laugh.gif Ke qejf tipin qe te ben lajka gjate e gjate apo ate qe futet direkt e ne teme?
Re: Prit e Hidh 3 Osht pytje me sallat /pf/images/graemlins/laugh.gif ... nejse kisha pershtypjen se i thoshin "rroçkë"... /pf/images/graemlins/laugh.gif Ke qejf tipin qe te ben lajka gjate e gjate apo ate qe futet direkt e ne teme?
A Anana Primus registratum 9 Mar 2007 #2,233 Re: Prit e Hidh 3 varet sa kohe kam... I ben floket me fije?
A aristokratja Forumium praecox 9 Mar 2007 #2,234 Re: Prit e Hidh 3 Jo, nuk i kom qejf. I keni qejf embelsirat?
A Anana Primus registratum 9 Mar 2007 #2,235 Re: Prit e Hidh 3 ehe po nuk i ha aq sa i kam qef. Te pelqejne me shume petullat, croissants apo doughnuts?
Re: Prit e Hidh 3 ehe po nuk i ha aq sa i kam qef. Te pelqejne me shume petullat, croissants apo doughnuts?
S Scorpion Guest 9 Mar 2007 #2,236 Re: Prit e Hidh 3 Po mi, shume. Tundesh kur ecen...? /pf/images/graemlins/laugh.gif
O olololol Primus registratum 9 Mar 2007 #2,238 Re: Prit e Hidh 3 Ma thane shocet /pf/images/graemlins/wink.gif Per sa vjec jep dhe sa je ?
A aristokratja Forumium praecox 9 Mar 2007 #2,240 Re: Prit e Hidh 3 jam 24 dhe jap per 23. Pa, pa ,pa ca ndryshimi. Degjoni shume kenge gjate dites?