Re: Prit e Hidh 3 i ngjit dhe i zbres 2 e 2 se jam sa here vone. ti ke ashensor?
T tola77 Primus registratum 9 Mar 2007 #2,201 Re: Prit e Hidh 3 i ngjit dhe i zbres 2 e 2 se jam sa here vone. ti ke ashensor?
L ladouce2005 Primus registratum 9 Mar 2007 #2,202 Re: Prit e Hidh 3 deri ne kat te 5ste me pas marr shkallet po ti ne c'kat jeton?
A ALTIN Primus registratum 9 Mar 2007 #2,203 Re: Prit e Hidh 3 2-te /pf/images/graemlins/kiss.gif Nuk shkruaj me ketu /pf/images/graemlins/idea.gif luani tani /pf/images/graemlins/grin.gif Ke makine? /pf/images/graemlins/grin.gif
Re: Prit e Hidh 3 2-te /pf/images/graemlins/kiss.gif Nuk shkruaj me ketu /pf/images/graemlins/idea.gif luani tani /pf/images/graemlins/grin.gif Ke makine? /pf/images/graemlins/grin.gif
L ladouce2005 Primus registratum 9 Mar 2007 #2,205 Re: Prit e Hidh 3 Altin /pf/images/graemlins/kiss.gif jam e vogel per zbor /pf/images/graemlins/laugh.gif po ti ke mesuar per pushken ne shkolle?
Re: Prit e Hidh 3 Altin /pf/images/graemlins/kiss.gif jam e vogel per zbor /pf/images/graemlins/laugh.gif po ti ke mesuar per pushken ne shkolle?
T tola77 Primus registratum 9 Mar 2007 #2,206 Re: Prit e Hidh 3 po jo moj jo kish tjeter kuptim, se as une nuk kam bere zbor, ti nuk u lodhe se fryri?
Re: Prit e Hidh 3 po jo moj jo kish tjeter kuptim, se as une nuk kam bere zbor, ti nuk u lodhe se fryri?
T tola77 Primus registratum 9 Mar 2007 #2,207 Re: Prit e Hidh 3 shiraz nuk pergjigjet. si eshte koha?
L ladouce2005 Primus registratum 9 Mar 2007 #2,208 Re: Prit e Hidh 3 nuk lodhem se e kam ne replay /pf/images/graemlins/laugh.gif koha eshte me diell por pak ftohte po nga ty? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Prit e Hidh 3 nuk lodhem se e kam ne replay /pf/images/graemlins/laugh.gif koha eshte me diell por pak ftohte po nga ty? /pf/images/graemlins/laugh.gif
T tola77 Primus registratum 9 Mar 2007 #2,209 Re: Prit e Hidh 3 sot doli djelli, po nuk kam dale jashte nuk e di si eshte?
A ALTIN Primus registratum 9 Mar 2007 #2,210 Re: Prit e Hidh 3 Pyetja per mua ku eshte? /pf/images/graemlins/grin.gif Je gjumashe? /pf/images/graemlins/grin.gif
Re: Prit e Hidh 3 Pyetja per mua ku eshte? /pf/images/graemlins/grin.gif Je gjumashe? /pf/images/graemlins/grin.gif
T tola77 Primus registratum 9 Mar 2007 #2,211 Re: Prit e Hidh 3 jam shumeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sa ri perpara pasqyres para se te dalesh?
A ALTIN Primus registratum 9 Mar 2007 #2,212 Re: Prit e Hidh 3 7 sek Cfare deshire ke per momentin? /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/idea.gif
Re: Prit e Hidh 3 7 sek Cfare deshire ke per momentin? /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/idea.gif
T tola77 Primus registratum 9 Mar 2007 #2,213 Re: Prit e Hidh 3 te shkoj ne shtepi dhe te shtrihem,te ri ne qetesi,se u cmenda nga zhurmat, njersit dhe telefoni. po ti?
Re: Prit e Hidh 3 te shkoj ne shtepi dhe te shtrihem,te ri ne qetesi,se u cmenda nga zhurmat, njersit dhe telefoni. po ti?
zoulou ElB@S@N 9 Mar 2007 #2,214 Re: Prit e Hidh 3 te me pushoi kjo dhimbje e tmerrshme koke ..... /pf/images/graemlins/frown.gif te lumtur qe java punes/shkolles mbaroi ???
Re: Prit e Hidh 3 te me pushoi kjo dhimbje e tmerrshme koke ..... /pf/images/graemlins/frown.gif te lumtur qe java punes/shkolles mbaroi ???
L ladouce2005 Primus registratum 9 Mar 2007 #2,215 Re: Prit e Hidh 3 jam e lumtur per shume arsye, perfshi dhe kete /pf/images/graemlins/laugh.gif je gje gati per pushime ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Prit e Hidh 3 jam e lumtur per shume arsye, perfshi dhe kete /pf/images/graemlins/laugh.gif je gje gati per pushime ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif
O olololol Primus registratum 9 Mar 2007 #2,216 Re: Prit e Hidh 3 Kur te duash ti yllo. Beson se kuhstet kilimatike ne te gjithe boten ne vitet ne vazhdim do vijne ne ngritje ?
Re: Prit e Hidh 3 Kur te duash ti yllo. Beson se kuhstet kilimatike ne te gjithe boten ne vitet ne vazhdim do vijne ne ngritje ?
V Vals Primus registratum 9 Mar 2007 #2,217 Re: Prit e Hidh 3 Or bab pse na prish gjakun me kshu pyetjesh, na lej te vdesim injorante. A erdhi pranvera atje tek ty?
Re: Prit e Hidh 3 Or bab pse na prish gjakun me kshu pyetjesh, na lej te vdesim injorante. A erdhi pranvera atje tek ty?
A aristokratja Forumium praecox 9 Mar 2007 #2,218 Re: Prit e Hidh 3 Sot ishte fix pranvere. Filmi qe nuk ju merzitet asnjehere?
A antip Primus registratum 9 Mar 2007 #2,219 Re: Prit e Hidh 3 Ka disa... Al Bandi po m'kujtohet tani /pf/images/graemlins/laugh.gif E ka rrujt nanjoni ktu...??? (per mu e kom llafin /pf/images/graemlins/laugh.gif )
Re: Prit e Hidh 3 Ka disa... Al Bandi po m'kujtohet tani /pf/images/graemlins/laugh.gif E ka rrujt nanjoni ktu...??? (per mu e kom llafin /pf/images/graemlins/laugh.gif )
Q Qerratai Primus registratum 9 Mar 2007 #2,220 Re: Prit e Hidh 3 Ehe, une /pf/images/graemlins/lol.gif Vetem nje pjese ama, per te formuar buzeqeshjen tende te mesiperme. Cool apo hot ?
Re: Prit e Hidh 3 Ehe, une /pf/images/graemlins/lol.gif Vetem nje pjese ama, per te formuar buzeqeshjen tende te mesiperme. Cool apo hot ?