Prit e Hidh 3

bebi

Primus registratum
Re: Prit e Hidh 3

po. une e kam fillu shkollimin pa hi n'klas' te par'.

ke ndoj pytje tjeter q1 t'shkojn' dita mar' ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

ALTIN

Primus registratum

Merre CrazyDiamond afer teje o zot /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

bebi

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif per 100 i kam t'sigurume. jam tuj u mundu per ma teper. /pf/images/graemlins/laugh.gif

ALTIN

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif sa je 99 /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

ALTIN

Primus registratum

/pf/images/graemlins/wave.gif

Sa vjec ke rene brenda? /pf/images/graemlins/wub.gif

Qerratai

Primus registratum

Qe diten e pare, ne klase te pare, 1 Tetor 1991. Akoma ate dashuroj /pf/images/graemlins/wub.gif

Ca shampoo perdorni ? Clear une.

Qerratai

Primus registratum

Capelli normali... ma bellissimi /pf/images/graemlins/laugh.gif. Te dendur, te forte (s'me shkulen, jo e jo te me bien ) edhe te ndritshem i kam.

ados, wie geht es ?

Filmi shqiptar i preferuar ?

Qerratai

Primus registratum

Po e ben ajo per mua /pf/images/graemlins/wink.gif. ( Eshte nje video shume e suksesshme e veres se kaluar nga ku mora ate fragment )

Une s'jam i vogel, jam i RI.

Jeni helmuar ndonjehere me ushqim ?

Qerratai

Primus registratum

Teoria eshte ca. Duhet te mbash mend shume shume gjera. Po more teorine ke bere 80% te punes. Praktika pastaj varet nga njeriu, duhet te mos kesh frike, duhet te jesh shume i vemendshem dhe te mbash mend ato ca te thote instruktori. Jo per gje, por menyra si duhet ti japesh makines diten e provimit te guides, eshte unike, vetem nje here ne jete do i japesh ashtu... che palle. Suksese sdq, me kujdes teorine.

Vera e preferuar ?