Prit e Hidh 3

ALTIN

Primus registratum
Re: Prit e Hidh 3

/pf/images/graemlins/lol.gif Mjafton /pf/images/graemlins/grin.gif (jo sot me 14 e dua) /pf/images/graemlins/grin.gif
Ne na kenaqen me pushime shteti /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

Sa ka qene shuma e lekeve me e madhe qe keni prekur me duar? /pf/images/graemlins/idea.gif

tola77

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
per mua e kishe /pf/images/graemlins/laugh.gif ...

Do na ftoni ndasem ju te dy ? lol

[/ QUOTE ]

evelinke po te duash te vish ne timen, beju gati me nje peshqesh te madh se se shpejti e kam, dhe ca muaj ngelen, ftesen po te duash ta jap ne fund te muajt. /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif

Hellena

Primus registratum

Moj vetem thuaj ti se ta bij un dhuraten .. meqe ra fjala ca dhurate do se un sta di shijen tyja ..

Altino ca ke ti re pule /pf/images/graemlins/laugh.gif .. amstel keshtu me pelqen /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Si e quajn burrin e tolkes?

tola77

Primus registratum

uh lek ka nja 7 vjet qe skam prekur /pf/images/graemlins/lol.gif
te holla e kish fjalen?

tola77

Primus registratum

Evelinke pse do ta dish,jo per ndo nje gje por xhelose nuk behem kollaj une, se e dua shume dhe e kam provuar qe sme tradheton. /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wub.gif

ALTIN

Primus registratum

Ehe

Evelinka rri mile macke e zjebosur bisht perpjete /pf/images/graemlins/tongue.gif

Sa shpenzon ne nje muaj? /pf/images/graemlins/idea.gif

Hellena

Primus registratum

ahahahahaha .. Tole ti me shkrin mua .. un kot pyta per ta dit .. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Altino mbylle re mi halesh /pf/images/graemlins/tonguee.gif ...
Ne muaj shpenzoj minimumin ...

Ke ngrene mengjes?

tola77

Primus registratum

per vete reth 700.00€ kur nuk ka saldi se kur ka saldi eshte ne ritje.

shikon tomin dhe xherin?

ALTIN

Primus registratum

Tani jo

Evelinka /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Cfar embelsire di te besh me mire? /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/goofy.gif /pf/images/graemlins/goofy.gif

tola77

Primus registratum

nuk di te bej, i mar gjysem te gateshme vetem per ti pjekur /pf/images/graemlins/idea.gif

e ha mishin e derrit?

ALTIN

Primus registratum

Un haj dhe mish njeriu /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Sot do laheni apo neser qe eshte e shtune? /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

tola77

Primus registratum

une hahem ne darke dhe ne mengjes,
vazhdojne te lahen shqiptaret vetem te shtunave?

ALTIN

Primus registratum

Me thene te drejten tani shikon qe lahen dhe 1 here ne dy jave /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Floket i lyen? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

tola77

Primus registratum

jo (se me pelqejne te miat) /pf/images/graemlins/shrug.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

ti si i mban?

ALTIN

Primus registratum

Mire nuk i shkul /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif lart jo si iriq /pf/images/graemlins/wink.gif

Djali dhe vajza me e mire e forumit nga ty eshte? /pf/images/graemlins/devil.gif

ALTIN

Primus registratum

Jo akoma skam ikur /pf/images/graemlins/grin.gif
Po do iki sdo lej gjurme /pf/images/graemlins/lol.gif

Pyetje skam /pf/images/graemlins/grin.gif i kam marre me vehte /pf/images/graemlins/laugh.gif