Re: Prit e Hidh 3 vetem ne pasqyre forca e natyres q1 ju tremb ma shume
T tushi Valoris scriptorum 2 Mar 2007 #1,481 Re: Prit e Hidh 3 vetem ne pasqyre /pf/images/graemlins/laugh.gif forca e natyres q1 ju tremb ma shume
Re: Prit e Hidh 3 vetem ne pasqyre /pf/images/graemlins/laugh.gif forca e natyres q1 ju tremb ma shume
abs nuk e di... 2 Mar 2007 #1,482 Re: Prit e Hidh 3 krijimi i thikes /pf/images/graemlins/laugh.gif po jotja frik natyre /pf/images/graemlins/idea.gif
Re: Prit e Hidh 3 krijimi i thikes /pf/images/graemlins/laugh.gif po jotja frik natyre /pf/images/graemlins/idea.gif
T tushi Valoris scriptorum 2 Mar 2007 #1,483 Re: Prit e Hidh 3 rrufeja a ju ka ndodh me ju shkrep afer
abs nuk e di... 2 Mar 2007 #1,485 Re: Prit e Hidh 3 se kam frik. me ka shkrep. me duket si Mozart muzik! natyra asht nje nga dashnite e mia te perjetshme, po e jotja? ps: denimi asht dobsia e atij qe e jep (denimin) ndaj atij qe e ban gabimin. bukur eh /pf/images/graemlins/devil.gif
Re: Prit e Hidh 3 se kam frik. me ka shkrep. me duket si Mozart muzik! natyra asht nje nga dashnite e mia te perjetshme, po e jotja? ps: denimi asht dobsia e atij qe e jep (denimin) ndaj atij qe e ban gabimin. bukur eh /pf/images/graemlins/devil.gif
abs nuk e di... 2 Mar 2007 #1,487 Re: Prit e Hidh 3 kritiken kam mesuar ta shoh si opcion/alternative te nje kendveshtrimi tjeter te asaj... (mendim/projekt, veprim apo...)qe kritikohet. kur eshte tendenciale luj shah me te /pf/images/graemlins/laugh.gif si e gjen ti ate?
Re: Prit e Hidh 3 kritiken kam mesuar ta shoh si opcion/alternative te nje kendveshtrimi tjeter te asaj... (mendim/projekt, veprim apo...)qe kritikohet. kur eshte tendenciale luj shah me te /pf/images/graemlins/laugh.gif si e gjen ti ate?
T tushi Valoris scriptorum 2 Mar 2007 #1,488 Re: Prit e Hidh 3 njashtu si e gjen ti /pf/images/graemlins/laugh.gif Abs po nihena /pf/images/graemlins/kiss.gif paçim a ju pelqen bilardoja ??
Re: Prit e Hidh 3 njashtu si e gjen ti /pf/images/graemlins/laugh.gif Abs po nihena /pf/images/graemlins/kiss.gif paçim a ju pelqen bilardoja ??
Q Qerratai Primus registratum 2 Mar 2007 #1,490 Re: Prit e Hidh 3 Varet nga vendi. Sdq jam tip qe bredh goxha ne kembe. Keni syze optike ? Une po /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Prit e Hidh 3 Varet nga vendi. Sdq jam tip qe bredh goxha ne kembe. Keni syze optike ? Une po /pf/images/graemlins/laugh.gif
A ALTIN Primus registratum 2 Mar 2007 #1,491 Re: Prit e Hidh 3 Jo Cdi per nestruacionet? (kjo eshte pyetje per cunat) /pf/images/graemlins/grin.gif
Re: Prit e Hidh 3 Jo Cdi per nestruacionet? (kjo eshte pyetje per cunat) /pf/images/graemlins/grin.gif
A ALTIN Primus registratum 2 Mar 2007 #1,492 Re: Prit e Hidh 3 Per gocat sa femije do bejne? /pf/images/graemlins/grin.gif
M marina s. Forumium maestatis 2 Mar 2007 #1,493 Re: Prit e Hidh 3 kur te mbaroj,do i numeroj e do te them. Do dilni ta shihni eklipsin e Henes neser?
Re: Prit e Hidh 3 kur te mbaroj,do i numeroj e do te them. Do dilni ta shihni eklipsin e Henes neser?
A ALTIN Primus registratum 2 Mar 2007 #1,494 Re: Prit e Hidh 3 Po doli ne Shqiperi na bej nje zile /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif Do i besh foto neser eklipsit tat? /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif
Re: Prit e Hidh 3 Po doli ne Shqiperi na bej nje zile /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif Do i besh foto neser eklipsit tat? /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif
M maty Primus registratum 2 Mar 2007 #1,499 Re: Prit e Hidh 3 po ...kam nje te vogel me finocchio!!!! ti e pi duhanin?
A ALTIN Primus registratum 2 Mar 2007 #1,500 Re: Prit e Hidh 3 Jo Je frikacake? /pf/images/graemlins/grin.gif