Prit e Hidh 3

ALTIN

Primus registratum
Re: Prit e Hidh 3

Dahlia ka borxhe prandaj ben ashtu /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

ahahahahahaha ketu u boka nami fare...

ej Altin mos me hap kot namin per borxhe /pf/images/graemlins/smash.gif...çfare ke!...ndeshjet jane neser /pf/images/graemlins/smile.gif...ka kohe...ta thashe punen e 1 euros..ik me lej rehat /pf/images/graemlins/laugh.gif...te shof içik si do dalin parashikimet e tuja neser /pf/images/graemlins/tipsy.gif...se e di une ça do te bej /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

kur keni per te marre nje vendim... beni si fjala e urte..."pyt 100 vete e bej si di vete" ?

ALTIN

Primus registratum

Dahlia ahahahahahah borxhet duhen lare /pf/images/graemlins/lol.gif

Neser behu gati te me dergosh me shume /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

tushi

Valoris scriptorum

i fundit i nates perpara /pf/images/graemlins/laugh.gif

me sa e joh vedin tham se jo, po q1 me me ba puna rrej e i loz perendine /pf/images/graemlins/laugh.gif

mengjesi ??

une kafe me pak uzo ose kapuçino me nji paste

Qerratai

Primus registratum

Kafe dhe pastina une /pf/images/graemlins/smile.gif

Jam orator.

Virtyti me i madh karakterial ?

Hellena

Primus registratum

Ngjyra e preferuar .. lejlaja /pf/images/graemlins/laugh.gif
Durimi .. /pf/images/graemlins/smile.gif

Nese do te kishit mundesi te shkruanit nje liber per veten .. cfare do shkruanit ?

Hellena

Primus registratum

Nje lek i ruajtur eshte nje lek i fituar /pf/images/graemlins/wink.gif ..

Pse festohet 1 Prilli ?

S6T6N6

Forumium maestatis

sic fastohet 1 maji ashtu festohet dhe 1 prilli (pun osht me dit me rrejt) /pf/images/graemlins/laugh.gif

keni kafshe ne shtepi?

Hellena

Primus registratum

Jo ne fakt doja me dite nese e dinit nga e ka prejardhjen si feste /pf/images/graemlins/laugh.gif .. se un per vete e di /pf/images/graemlins/wink.gif

Jo nuk kam kafshe ...
Keni njerez ne shtepi ? /pf/images/graemlins/laugh.gif