Prit e Hidh 3

VoGeLuShI

Primus registratum
Re: Prit e Hidh 3

nuk e kam idene as te katolikeve dhe as te ortodokseve

po ti ke ndermend te therasesh papen per ndonje sqarim tek per tek kshu??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

marina s.

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/lol.gif ore po ku ma gjete papen..s'eshte as i ri...s'po pretendoj per terheqes apo i bukur se...rrace gjermani mo /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ke gje kunder kishes ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

qyqa ca kunder mi, shyqyr qe ka dy kisha ne cdo lagje ne shqiperi se do kishin ngelur robt pa pune /pf/images/graemlins/laugh.gif

shitja e qirinjve para deres se kishes eshte goxha biznes /pf/images/graemlins/laugh.gif

nuk te duket cik gay-s ky papa??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

marina s.

Forumium maestatis

ahahahahahahaha /pf/images/graemlins/lol.gif

Ma ngjite mua ti,po me duket se dashke per vete /pf/images/graemlins/laugh.gif gabim una? /pf/images/graemlins/laugh.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

sceptico bekuar qofte ky i bekumi i 16 po vallai s'hyn ne ate kornizen e asaj cfar kerkoj un tek moshataret e tij /pf/images/graemlins/laugh.gif

un vdes per perpetua, prifti lagjes /pf/images/graemlins/laugh.gif

ma heq petllen me ate fustanin e gjat te zi /pf/images/graemlins/laugh.gif

pse prifterinjt ne shqiperi e kan leshin e gjat??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

marina s.

Forumium maestatis

ahahahhahahahaha /pf/images/graemlins/lol.gif majft te lutem se ngrita shkollen ne kembe /pf/images/graemlins/lol.gif

kam degjuar nje goce myslimane te lagja te thoshte se nuk i hiqte vetullat se te vret Zoti. Kur vjen puna per te rujt koken Arco, fillon prifti i beson hoxhes /pf/images/graemlins/laugh.gif

tani po iki se jam vone. /pf/images/graemlins/wave.gif
rrofsh per te qeshuren /pf/images/graemlins/kiss.gif

ALTIN

Primus registratum

Te flisja me komshijen /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Shkruaj cte duash /pf/images/graemlins/grin.gif

pppppaa

Primus registratum

Shkruaj c'te duash...
Filloi gje shiu, se kam vene bast...? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

aristokratja

Forumium praecox

Nuk e di, po beja pak nani.
Jeni dakord qe druri ka dale nga Shqiperia (jo nga xheneti)? /pf/images/graemlins/laugh.gif

pppppaa

Primus registratum

Jam... Hallall kush e shpiku.. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dy te rrahura jane me mire se tre te rrahura..?? /pf/images/graemlins/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

Leshi eshte me i shendetshem... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pse king dhe jo qeen size?! /pf/images/graemlins/confused.gif

ladouce2005

Primus registratum

qe te shperndahemi si te duam neper cepat e deshiruar /pf/images/graemlins/laugh.gif
ne c'moshe fillon menopauza ne boten tende? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

pppppaa

Primus registratum

Ceshtje dimensionaliteti.. histori e gjate dhe e ngaterruar.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shiro... S'e di... Di vetem qe 100 vjetet e para s'behet gje per ket muhabet.. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sa rendesi kane detajet..?

mozaiku

Primus registratum

Detajet , shume rendesi. Mbajne ne kembe thelbin.

Ne boten time, gruja fillon moshen e menopauzes pas menstruacioneve te para them une... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Si e tregoni respektin ndaj dikujt qe e dashuroni njekohesisht?