Prit e Hidh 3

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
Re: Prit e Hidh 3

po me ngacmon...nje kokerr e vogel elbi jam une...ne nje fushe te madhe...plot...

thjesht revolta e brendshme mjafton?

Qerratai

Primus registratum

Jo, nuk mjafton. Biles nuk duhet aspak revolta e brendshme, sepse e vetmja viktime e revoltes, eshte shpirti i personit ne te cilin kjo revolte ndodh. Rendesi ka qe te mos "qahet" kurre mbi dicka... jeta vazhdon. Ndaj njeriu nuk duhet te doje dike me shume se gjithe te tjeret, ndaj njeriu nuk duhet te kete nje ideal te vetem, ndaj njeriu nuk duhet te jetoje ne baze te nje feje apo filozofie te vetme, sepse te gjitha keto gjera jane te "vdekshme".

Ngjyra qe ju shkon me shume ne veshje ?

gurax

Pan ignoramus

MasterMind, katana eshte e preferuar nga armet sepse ka teh te mprehte dhe eshte shume efikase ne ate per te cilen eshte bere: te vrase! Mjeshteria e atij qe e ben eshte mjeshteria e farketarit qe ne fakt eshte me komplekse sesa thjesht farketari' sepse ne nje katana ka shume rendesi pesha relative ne gjatesine e saj, ekuilibri, qe une s'di ta dalloj ku eshte ndryshimi midis nje katana te punuar mire dhe nje qe eshte normale, raporti gjatesi-katana/gjatesi-krahu, e shume te tjera. Per kete gje luftetaret me te mire preferonin qe katanat e tyre t'i fabrikonin vete.
Une vleresimet qe dhashe nuk i dhashe ne ate kendveshtrim, sepse vlere me shume se arma, ka vete luftetari. Une po e shihja me teper ne prizmin e sfides qe secila arme paraqet kundrejt atij qe e perdor. /pf/images/graemlins/smile.gif

Dola gje nga tema? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Qerratai

Primus registratum

Jo Poster, nuk jane peng i se tashmes, jo per mua qe i shkruajta /pf/images/graemlins/smile.gif. Harrova te shtoj qe njeriu nuk duhet te jete egoistik persa i perket perceptimit te eksperiencave. Dua te them qe, pavarsisht faktit qe jemi te gjithe ndryshe nga kushdo tjeter, nuk duhet te mendojme qe dicka qe i ndodh dikujt te jete e pamundur qe te na ndodhe edhe neve. [...] ( Qe te mos e zgjas ) Pra, mund te personifikohemi ne eksperiencat e te tjereve per te nxjerre nje mesim apo per te deduktuar dicka te rendesishme nga keto te fundit.

Gjate nje sherri thuhen shume gjera te verteta, jeni dakord ?

aristokratja

Forumium praecox

Mëse dakord. Por disa gjera thuhen edhe per ta lenduar bashkesherruesin.
Sherret nuk duhet te behen ne publik, jeni dakord?

Qerratai

Primus registratum

Varet nga sherri /pf/images/graemlins/laugh.gif, ka raste kur vendi ku behet oçe-oçe perkon me vendin ku mund te behet sherr.

Vendi me i larte ( nga niveli i detit ) ne te cilin keni qene, eshte ?

aristokratja

Forumium praecox

Ne Dardhe te Korces. Nuk e di sa lart ishte, por ishte...
A mendoni se pellgu tek Zogu i Zi (sot sheshi Rilindja, por kam idene se do i therrasin dhe per shume kohe Zogu i Zi) eshte i hajrit?

gurax

Pan ignoramus

Vetem te jete i paster fillimisht, se per te qene i hajrit eshte bere mode qe e ribejne /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sa i vjeter eshte ky emri Zogu i Zi per ate sheshin se une s'ja kam idene? Qe para clirimit te memedheut?

Qerratai

Primus registratum

Gurax, jam i bindur qe ka marre ate emer perpara çlirimit nga nazi-fashizmi. Thone qe ka pas qene nje bordello aty dhe dihet mire qe deri ne vitet '80, bari rritej edhe aty ku kalonte treni /pf/images/graemlins/laugh.gif

A kane rol aktiv prindrit ne jeten tuaj ?

Qerratai

Primus registratum

Ca behet tek Teologjia ? /pf/images/graemlins/eek.gif 31 persona qe lexojne aty... ( Mo mu pergjigjni aman /pf/images/graemlins/laugh.gif )

zoulou

ElB@S@N

po (ca si shume thone ca ) /pf/images/graemlins/laugh.gif

luajte ne lloto euromilion sonde ????

VoGeLuShI

Primus registratum

nje prezervativ nje canten e nje shoqes time /pf/images/graemlins/laugh.gif
kam 5 muaj rresht qe e shoh /pf/images/graemlins/laugh.gif