Prit e Hidh 3

olololol

Primus registratum
Re: Prit e Hidh 3

Yes mer jahu ke IJA ne katun sa qe e kom nje kujtim te hidhur nuk qe mesu Lopa me duret e mia dhe ma futi me shkelm ke "Familja"

ahahahahhahahahah se me kujtove nje histori lol.

shtttttttttttttttttt

Ne shtepin e gjyshes time ne Berzhite 3-4 Km larg Mulletit, ishte me e largeta ne ate fshat , poshte baces tone kalonin delet e ushtrise, dhe ndonjehere kalonin mes kopshtit tone dhe i benin lemsh ca kishte mbjelle IJA, dhe aq shume ma kishin he trunin sa ska me.
Nje dite sa hyne prape ato mora njeren para dhe e futa ne Ahur ( burg lope i thone tironcit) vuna tasin poshte e futa delen mes kembeve dhe fillova ta mjel duke pare nga rruga mos vinte roja,
Delja bertiste sikur po e perdhunonin beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee si zile celulari ne MAX VOLUME.
terhiq une , po spo ndjeja fare ate zhurmen e qumshtit me presion kur perplaset ne tas , terhiq me fort une beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee me cmeni po kjo dreq menova me vete nuk Bo qumesht,ul koken kur ca me pa ISHTE DASH agagagagagaggagagagagaa ja kisha terheq 'topet" aq shume sa i arrinin ne toke.
-pthuuuuuuuuuuuuuuuuuu te shpelafte mortja ndaj bertet ti mer dreq ne e leshova agagagagagaggaa

Ju pelqejne historite gazmore te lexuara apo te treguara ?

random

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Pse s'e hape temen qe bere aq rremuje para ca ditesh se ta kam inatin?

/pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Une s'boj rremuj, rremuja m'gjymon nga mrapa (jo per gjo po edhe emri qe kam tregon sa i rregullt jam)

ti pse e mylle temen qe u bo katalist per rremujen? /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Sa i keq qe je more Saimir. /pf/images/graemlins/laugh.gif

O Lym njish je hahahahahaahah /pf/images/graemlins/lol.gif me shkrive /pf/images/graemlins/lol.gif

Shprehja ditore qe perdorni me shpesh?

gurax

Pan ignoramus

numer fati /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ca mund te jete tjeter 3shi?

olololol

Primus registratum

Yes mer jahu ke IJA ne katun sa qe e kom nje kujtim te hidhur nuk qe mesu Lopa me duret e mia dhe ma futi me shkelm ke "Familja"

shtttttttttttttttttt

Ne shtepin e gjyshes time ne Berzhite 3-4 Km larg Mulletit, ishte me e largeta ne ate fshat , poshte baces tone kalonin delet e ushtrise, dhe ndonjehere kalonin mes kopshtit tone dhe i benin lemsh ca kishte mbjelle IJA, dhe aq shume ma kishin he trunin sa ska me.
Nje dite sa hyne prape ato mora njeren para dhe e futa ne Ahur ( burg lope i thone tironcit) vuna tasin poshte e futa delen mes kembeve dhe fillova ta mjel duke pare nga rruga mos vinte roja,
Delja bertiste sikur po e perdhunonin beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee si zile celulari ne MAX VOLUME.
terhiq une , po spo ndjeja fare ate zhurmen e qumshtit me presion kur perplaset ne tas , terhiq me fort une beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee me cmeni po kjo dreq menova me vete nuk Bo qumesht,ul koken kur ca me pa ISHTE DASH agagagagagaggagagagagaa ja kisha terheq 'topet" aq shume sa i arrinin ne toke.
-pthuuuuuuuuuuuuuuuuuu te shpelafte mortja ndaj bertet ti mer dreq ne e leshova agagagagagaggaa

[/ QUOTE ]

ladouce2005

Primus registratum

shtttttttttttttttttt

[/ QUOTE ]

[/ QUOTE ]
po /pf/images/graemlins/smile.gif
ti vertete e ke bere kete apo e ke me t'nigjume? /pf/images/graemlins/laugh.gif

gurax

Pan ignoramus

S'e di, se une edhe vetes, edhe te tjeret mua me referohen me i dhe jo me e.

Ca quhet pergjigje e hapur?

M

Mortal

Guest

C'do pergjigje e nje pyetje direkte, e shoqeruar me ' /pf/images/graemlins/smile.gif '

gurax

Pan ignoramus

... hyri loja ne deadlock se s'ka me pyetje!

Kush e ka rradhen? /pf/images/graemlins/laugh.gif

gurax

Pan ignoramus

Njeri ne af, i thone kondra. /pf/images/graemlins/laugh.gif

E njef ti?

M

Mortal

Guest

No, dhe sorry people qe nuk bej pyetje.

Me falni? /pf/images/graemlins/laugh.gif

gurax

Pan ignoramus

E perkthyer jo, grupi muzikor s'eshte keq.

Kush eshte me tolerant, une apo Iola? /pf/images/graemlins/laugh.gif

M

Mortal

Guest

Nuk ju njof...

Si mendoni ju per njeri-tjetrin?