Re: Prit e Hidh 3 ndojhere rradhe s'kishte ken keq jo sot s'jam lodh ju pelqen bora ???
T tushi Valoris scriptorum 8 Feb 2007 #121 Re: Prit e Hidh 3 ndojhere rradhe s'kishte ken keq jo sot s'jam lodh ju pelqen bora ???
Legjionixx Forumium maestatis 8 Feb 2007 #122 Re: Prit e Hidh 3 o knaqem, kur bjen bora, ''mroma tushi'' /pf/images/graemlins/wave.gif shkoni ne skijime ??? -------------------------------
Re: Prit e Hidh 3 o knaqem, kur bjen bora, ''mroma tushi'' /pf/images/graemlins/wave.gif shkoni ne skijime ??? -------------------------------
T tushi Valoris scriptorum 8 Feb 2007 #123 Re: Prit e Hidh 3 nuk ja tham hiç /pf/images/graemlins/tonguee.gif ti din ??
Legjionixx Forumium maestatis 8 Feb 2007 #124 Re: Prit e Hidh 3 mire bile, keni te ftohet, ??? ----------------------
Legjionixx Forumium maestatis 8 Feb 2007 #126 Re: Prit e Hidh 3 jo, boni gjum te rehatshem ?? -------------------------------
A aristokratja Forumium praecox 9 Feb 2007 #127 Re: Prit e Hidh 3 Asnjehere. Sa kohe ka qe nuk beni nje gjume per 7 pale qejfe?
Q Qerratai Primus registratum 9 Feb 2007 #128 Re: Prit e Hidh 3 Ca ore... Hera e fundit qe ja keni "mbathur" ???
O olololol Primus registratum 9 Feb 2007 #130 Re: Prit e Hidh 3 Shtator ne nje film. Dy vrima ne nje vrime si mbyllen ?
gurax Pan ignoramus 9 Feb 2007 #131 Re: Prit e Hidh 3 Me pe dhe me gjilpere /pf/images/graemlins/lol.gif Vertet e premte eshte sot?
P pppppaa Primus registratum 9 Feb 2007 #132 Re: Prit e Hidh 3 Ka di gje une.. s'kam kaq shume vrima /pf/images/graemlins/laugh.gif E pse s'puno kjo "TEMA AKTUALE"..?
Re: Prit e Hidh 3 Ka di gje une.. s'kam kaq shume vrima /pf/images/graemlins/laugh.gif E pse s'puno kjo "TEMA AKTUALE"..?
S Scorpion Guest 9 Feb 2007 #133 Re: Prit e Hidh 3 E kishte lon Lymi var.... /pf/images/graemlins/laugh.gif Po Gurax, e premte shenon kalendari. /pf/images/graemlins/tonguee.gif Sa dite ka ky Shkurti i sivjetshem?
Re: Prit e Hidh 3 E kishte lon Lymi var.... /pf/images/graemlins/laugh.gif Po Gurax, e premte shenon kalendari. /pf/images/graemlins/tonguee.gif Sa dite ka ky Shkurti i sivjetshem?
M marina s. Forumium maestatis 9 Feb 2007 #134 Re: Prit e Hidh 3 28 Scorpi, Paskeni hunbur sensin e kohes kshu? /pf/images/graemlins/tipsy.gif
S Scorpion Guest 9 Feb 2007 #135 Re: Prit e Hidh 3 Ndonjehere dhe e humbim... /pf/images/graemlins/shrug.gif Ca dhurate do ti besh te dashurit/dashures per 14 Shkurt?
Re: Prit e Hidh 3 Ndonjehere dhe e humbim... /pf/images/graemlins/shrug.gif Ca dhurate do ti besh te dashurit/dashures per 14 Shkurt?
M marina s. Forumium maestatis 9 Feb 2007 #136 Re: Prit e Hidh 3 dashurit/dashures ??? /pf/images/graemlins/eek.gif cuno s'jam bisexuale une /pf/images/graemlins/laugh.gif Per cfare e ke intervisten ne ambasade?
Re: Prit e Hidh 3 dashurit/dashures ??? /pf/images/graemlins/eek.gif cuno s'jam bisexuale une /pf/images/graemlins/laugh.gif Per cfare e ke intervisten ne ambasade?
S Scorpion Guest 9 Feb 2007 #137 Re: Prit e Hidh 3 Per te marre vizen per ca tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif Pse Sceptic sje bi ti /pf/images/graemlins/tonguee.gif Ca dhurate pra apo e ke sekret?
Re: Prit e Hidh 3 Per te marre vizen per ca tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif Pse Sceptic sje bi ti /pf/images/graemlins/tonguee.gif Ca dhurate pra apo e ke sekret?
zoulou ElB@S@N 9 Feb 2007 #138 Re: Prit e Hidh 3 une , se di akoma .... Po ti ça dhurate ke per te dashurin/ren ???
M marina s. Forumium maestatis 9 Feb 2007 #139 Re: Prit e Hidh 3 Nuk bej dhurata une. shyqyr qe me ka...i del e tepron kjo /pf/images/graemlins/laugh.gif Per ku e do vizen?
Re: Prit e Hidh 3 Nuk bej dhurata une. shyqyr qe me ka...i del e tepron kjo /pf/images/graemlins/laugh.gif Per ku e do vizen?
S Scorpion Guest 9 Feb 2007 #140 Re: Prit e Hidh 3 Europe, Itali me duhet... /pf/images/graemlins/laugh.gif Hengret darke?