Re: Prit e Hidh 3 Jo ... nga lushnja... Ca do pish noi gjo?
P pppppaa Primus registratum 8 Feb 2007 #101 Re: Prit e Hidh 3 Jo ... nga lushnja... Ca do pish noi gjo?
Legjionixx Forumium maestatis 8 Feb 2007 #103 Re: Prit e Hidh 3 po, jame duke pi ''Moulin Rouge'' jeni fanse e Coctails ??
zoulou ElB@S@N 8 Feb 2007 #104 Re: Prit e Hidh 3 nuk e di ... /pf/images/graemlins/confused.gif po ti nga je ??? /pf/images/graemlins/grin.gif
Re: Prit e Hidh 3 nuk e di ... /pf/images/graemlins/confused.gif po ti nga je ??? /pf/images/graemlins/grin.gif
L llapaqeni Primus registratum 8 Feb 2007 #105 Re: Prit e Hidh 3 ka tirona mendoj se jom ce ke ket emer mi?
zoulou ElB@S@N 8 Feb 2007 #106 Re: Prit e Hidh 3 pse s'te pelqen ? d.m.th Z po ti me gjithmend je llapaqen ?? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Prit e Hidh 3 pse s'te pelqen ? d.m.th Z po ti me gjithmend je llapaqen ?? /pf/images/graemlins/laugh.gif
L llapaqeni Primus registratum 8 Feb 2007 #107 Re: Prit e Hidh 3 jooooooooo jom cun me tabon dhe i hekuros ti paske krijuar opinion te keq mbi mua?
dahlia Grupi i të çmëndurve! 8 Feb 2007 #108 Re: Prit e Hidh 3 ufffff e sa te keq ... /pf/images/graemlins/grin.gif pse ju intereson opinioni i te tjereve?
Re: Prit e Hidh 3 ufffff e sa te keq ... /pf/images/graemlins/grin.gif pse ju intereson opinioni i te tjereve?
L llapaqeni Primus registratum 8 Feb 2007 #109 Re: Prit e Hidh 3 aspak sme intereson do noi birr meqe ke opinion te keq?
zoulou ElB@S@N 8 Feb 2007 #110 Re: Prit e Hidh 3 kush tha qe kam opinion te keq ??? Jo flm nuk e pi nje gote vere te kuqe do ??
T tushi Valoris scriptorum 8 Feb 2007 #111 Re: Prit e Hidh 3 mire mor s'po ta prishi zoulu as ty s'po ta prishi ps harrova me te thane se nuk ndrroj opinion per interes /pf/images/graemlins/laugh.gif a ndryshoni opinionin shpejt
Re: Prit e Hidh 3 mire mor s'po ta prishi zoulu as ty s'po ta prishi ps harrova me te thane se nuk ndrroj opinion per interes /pf/images/graemlins/laugh.gif a ndryshoni opinionin shpejt
Legjionixx Forumium maestatis 8 Feb 2007 #116 Re: Prit e Hidh 3 se kuptoje ate ''pellet'' keni, party -Ide ???
Legjionixx Forumium maestatis 8 Feb 2007 #118 Re: Prit e Hidh 3 as qe e degjoje. u pelqen shetitja naten ?? ----------------------------------------
Re: Prit e Hidh 3 as qe e degjoje. u pelqen shetitja naten ?? ----------------------------------------
L llapaqeni Primus registratum 8 Feb 2007 #119 Re: Prit e Hidh 3 vallai me pelqen por pertoj ju pelqen te ecni ne shi?