Prit e Hidh 3

tola77

Primus registratum
Re: Prit e Hidh 3

fund me lulka lulka se eshte dita e veres

festohet akoma dita e veres me kulac dhe veze te kuqe

ALTIN

Primus registratum

Po /pf/images/graemlins/smile.gif

Ke vene verore ne dore (se keshtu mbajne me duket) /pf/images/graemlins/laugh.gif

tola77

Primus registratum

sigurisht qe e vura.po ne gishtin e kembes ama qe mos duket. /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

lexon?

tola77

Primus registratum

nuk e di, se kam pare asnjehere cmimin /pf/images/graemlins/confused.gif /pf/images/graemlins/confused.gif /pf/images/graemlins/shocked.gif

ngjyrat dominuse?

Qerratai

Primus registratum

Ngjyrat primare jane: e verdha, e kuqja dhe bluja. Shkencerisht them.

Gjeniu i shekullit te kaluar sipas jush ?

Qerratai

Primus registratum

Dhimbja eshte thike me dy presa, une jam munduar gjithnje te mesoj dicka prej saj. Ka njerez qe kalojne gjithe jeten duke u munduar ta evitojne, ka njerez qe nepermjet saj vleresojne akoma me thelle lumturine ( packa se e kunderta e dhimbjes, eshte normaliteti ). Per mua ka kuptim shume te thjeshte: Dhimbja eshte pjese e jetes, nje element qe te ben te ndjehesh i gjalle, ashtu si cdo gje tjeter. Dicka e paevitueshme. U zgjata ca /pf/images/graemlins/smile.gif

Pesha juaj ?

Qerratai

Primus registratum

Varet. Disa perdorin agresivitetin si fasade per fshehjen e dobesise se tyre (karakteriale apo intelektuale). Disa te tjere e konsiderojne agresivitetin si nje mjet komunikimi efikas, i afte qe te percjelle "mesazhin" ne nje kohe shume me te shkurter dhe ta ngulise ate ne mendjen e "publikut" ne menyre me te thelle. Argument i gjere ky, ka shume shpjegime dhe karakteristika te imta /pf/images/graemlins/smile.gif

Oreksi vjen duke ngrene ?

maty

Primus registratum

me mire mos flasim per oreksin sot qe ndihem ne paqe me veten time...

Ndihesh ne paqe me veten sot?

tola77

Primus registratum

VARET SE SA LLUPES ESHTE AI QE HA,POR VJEN DHE ME HAPKA TE POSOCME.

JE I/E REALIZUAR?