Prit e Hidh 3

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
Re: Prit e Hidh 3

varet ke kam perpara...po te jene mendjemedhenj...nuk flas me shume se dy fjale, kur jane te sjellshem...une behem shume e dashur dhe e qeshur...zakonisht keta te fundit jane te rralle...

punoni vetem apo me kolege?

SATURN

Primus registratum

jo aspak! eshte stina ime e preferuar /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Eshte e vertete qe vjeshta ka frutat me te mira?

Hellena

Primus registratum

haha jo un per vete keto dite kam ngrene vec akullore , flavours that didnt know existed :p

Cfare ngjyre i keni syckat?

Hellena

Primus registratum

Blu (megjithse per kete do ishte mire te isha bjonde)

Makina qe do te deshironit ti jepnit?

alinos

Forumium maestatis

nje me shofer /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

makina qe nuk do te donit t'i jepnit?

eniad

Forumium maestatis

Asaj te kohes. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/shrug.gif .

Ne c'kohe do jetonit?

PS. Pupupupupupu, sa rob i poçter qe je /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pickellonja.gif.
Ke puc mi, ke puc, muveeee eeee? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pickellonja.gif

alinos

Forumium maestatis

ne te ardhmen gjithnje!!!

ne c'vend do te donit te jetonit?

p.s. jo jo tyve, se me/te prishet reputacioni albforumor, dhe s'na zgjedhin ke avatari ma i bukur /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

ke parasysh ti qe jane bere te gjithe puc puc, triple puc, puc dhe njehere tjeter. Thash po e vej emrin ashtu qe te me pucin ma shume /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pickellonja.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

eniad

Forumium maestatis

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif Po mi shoqe, po. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

Ne nje vend pak me te madh sesa nje kuti kepucesh; ne nje hapesire te pamate shpirterore dhe mendore (s'ia kam gjetur ende emrin vendit /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif )

Ncncncncnc, s'e di per c'reputacion po flet ti, se une te kam puthur te tema e lezbikeve /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif .

Syri apo nami?

alinos

Forumium maestatis

ne pergjigje te te dyjave: leshi, sepse ai asht i mire vec ne rolin e flokeve dhe vetullave /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

uje me apo pa gaz?