Prit e Hidh 3

Dotesa

Primus registratum
Re: Prit e Hidh 3

qe ajo eshte una stronza!

keni pare ndonje qytet me 3 milion banore komplet bosh po bosh bosh?

Erind

Forumium maestatis

paska qene ne milano nusja
ferr'agoston ne rimini mi nuse /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif Ti fai un bel bagno a mezza notte, poi del grand alcol fino al alba, collazione alla cafeteria su miramare, un besito al bagnino e a casa a durmir /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

c'doje aq siper?

Dotesa

Primus registratum

jo mo rob jo ca po du ne milano une ne vere...afer detit afer mbretit ersooo

apo e kam gabim?

ps. mos ma kujto ferragoston se me hip trishtimi...kur mund te isha ne alpet austriake tu u llaj me mish aaaaaaaaaaaa /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/cry.gif o me rob shpie documentave /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

mozaiku

Primus registratum

Me rob shpie punes thuaj .... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Per kaq hyna une , sa me shajte icik. Po me bohet qefi qe s'qekam vetem ne kete trishtim ... :p

Erind

Forumium maestatis

se ne fakt je duke vujt mo tu bo plazh lart e poshte calabrise /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smash.gif

naples eshte plot per ferragosto mi, se na cudise!

apo e kam gabim?

Dotesa

Primus registratum

o mozaik shaj sa te mundesh.
o erso...ca mo lal spo nigjoj asi lloj pipetime une mor ti. si rralle noj here ngjohen cicerimat e zogjve e jo te makinave.
pastaj rob i pangop se kur mendoj se ca kam humb...boboo

te pelqen mishi qe zihet ne salce?
yack yack

irene

Primus registratum

se kam provu ne fakt...

nese do t ju dhuronin lule sot cfare do donit te ishin ???

Vals

Primus registratum

Lule te egra fushe me arome mjalti. Me kujtojne Llogarane lule te tilla.
Buqeta me e shtrenjte qe keni blere, sa ju ka kushtuar?

Dotesa

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: iren'</div><div class="ubbcode-body">se kam provu ne fakt...

nese do t ju dhuronin lule sot cfare do donit te ishin ??? </div></div>

une i mora dje nje fascio me trendafila, gigli bianchi, dhe fiori di campo...mban arome gjithe shtepia /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wub.gif

60 euro...ishin lule qe qendruam per goxha kohe ne vazo dhe gjithe njerzit rruges me ndalnin per te me pyetur ku e kisha bere ate buqete aq te bukur

a po degjoni muzike?

Vals

Primus registratum

Muziken e printerit qe duket sikur i jane liruar ca vida. Po e presim dita me dite qe te na lere ndjene.

Lulet me te shtrenja qe kam blere ishin $200, shume te bukura po s'kishin arome fare, si fallco dukeshin.

Nuse, ashtu do e kesh fustanin kur te martohesh moj si tek avatari?

Vals

Primus registratum

Nam fare, lum si ai qe do te te marri. Fustani me i lakmuar thone qe eshte ai qe veshi Stephanie Seymor tek November Rain me GNR.

PO s'behet tjeter?

aristokratja

Forumium praecox

Nqs do ishte me nje fjale : e gjumosur...
Ora kur zakonisht stomaku u shan me rob shpaje: Me jep per te ngrene se vduqa?

Hellena

Primus registratum

lol ... gjithe dites me shan , e di kush eshte menyra me e mire mos ndjehesh e uritur .. haj snacks te vogla gjate dites , psh smarties , apo kokoshka .. duke ngrene keshtu pak nga pak ske uri asnjehere ..

Ku i bere pushimet kete vit ?

Hellena

Primus registratum

Dhe un jo pushime tamam po gjate fundjavave bredh neper qytete te ndryshme , next trip in Montreal ...

Pas kesaj jave ku ke deshire te shkosh ? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Hellena

Primus registratum

do benke qef me duket .
Personi i vecante per mendimin tim eshte dikush qe i reziston kohes ...oh dhe vetja ..lol

Gjeja e fundit qe keni blere?

aristokratja

Forumium praecox

Nga ora 5 pas pune bleva nje cokollate Milka. It counts? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif
Ju pelqen Robbie Williams?