Prit e Hidh 3

Qerratai

Primus registratum
Re: Prit e Hidh 3

Ku ti gjesh 30 dite pushim rresht ? Po 10000 euro vetem per qejf ku ti gjesh ? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

ENS

Primus registratum

Epo master kur ben dy pune te mira sikur i gjen apo jo ...per me teper qe behet fjale per pushime ideale.

Si thoni ...si gjenden Eurot, leket, dollaret, crounat ndryshe ?

bebi

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: ENS</div><div class="ubbcode-body">10 dite ne Malaga
10 diten ne jug te Frances me radhe ( san-tropez, cannes, nice, montecarlo)

10 dite ne mal ne dolomite ne Itali

si thoni a kam te drejte qe jane pushime te bukura...ideale?
Une te pakten te gjitha menjehere nuk i kam bere.
</div></div>

obobboobob kokrra kokrra mishi, sidomos me dolomitet. I miiiiisssssss them soooo muchhhh

I love new york

Primus registratum

Bluje pershendetje artiste /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wave.gif

a e keni pa gjo ate satinin, se ku kap hup recently me ca varjante te tmerrshme /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

eniad

Forumium maestatis

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif Ncuq, s'e kemi pa /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif .

T'i them gjo kur ta shof mi, apo te tremem se mos jet me nai variant te tmerrshem /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Blue /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wave.gif

I love new york

Primus registratum

po qe me ate varjantin qe di una /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wub.gif mos e trazo
po qe ma naj varjant tjeter koti bertiti dhe thuj qe ta trego helena ty /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

ty te pelqe mishi i gaforres

eniad

Forumium maestatis

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif Jo, gaforret jon mistrece, nuk i du /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif .

Pupupupupupupu, ca shoqesh m;ka edhe ajo goca, t'rrafin per cin t'zej be /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif .

Kan ardh dritat anej ka ju mi? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

I love new york

Primus registratum

llere llere si tha Vani, vec mos me ardhte ajo nusja e vogel /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif
dritat, jooo mi c'ne nuk kan ardh hic
neve jjena me kandil mi, eshte me romantike /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

ENS

Primus registratum

...romantike me qirinj, po djali im e ktheu ne loje dje. Kishim harruar te karikonim baterine e asaj gjese qe na jep drite kur ikin dritat dhe ai i vogli i frynte e me fikte qirinjte qe ndizja une neper shtepi.

Nice heh?

Si mendoni... eshte ok nje shopping ne mesjave?

Qerratai

Primus registratum

Shopping eshte ok ne cfaredo dite jave :D, mjaftojne xhixhat dhe koha per te bredhur. Une psh, te shtunen do i harxhoj nja 300 euro.

Gjella me aromen me te keqe ? (Vallahi une ate te lakrave s'e honeps dot...)

mozaiku

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: ENS</div><div class="ubbcode-body">...romantike me qirinj, po djali im e ktheu ne loje dje. Kishim harruar te karikonim baterine e asaj gjese qe na jep drite kur ikin dritat dhe ai i vogli i frynte e me fikte qirinjte qe ndizja une neper shtepi.

Nice heh?

Si mendoni... eshte ok nje shopping ne mesjave? </div></div>

Lum si ju qe keni kalamoj. Ne i nezim e i fikim vete ...

Kukurecin s'e ha...

Dini gjo, sa kushto me nejte tre dite ne vjene?!

ENS

Primus registratum

BOMBA... Ka variante nga me te ndryshmet per Vienen. Mund te gjesh hotel pension te perbashket me 7 euro... ose mund te flesh edhe ne hotel me 5 yje me cmime qe nuk po ti them se po te ze ndonje frike e s'po na shko hic ne Viene. Mund te biesh te flesh edhe ne barin afer violinistit te famshem ...

Keshtu keshtu.

Mua s'po me shtyhet fare fare. Me gjeni nje passa tempo per 3 oret ne vazhdim...

KoDoShi

Primus registratum

Mbaruan per mua, fatkeqsisht!

Iol...sa kohe, pa te par k'tu emrin!
/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Jeten tende te perditshme...pershkruaje me tri fjal ?...