Prit e Hidh 3

Re: Prit e Hidh 3

Nje here flas ,po e kapi mire ,po s'ia ndiu ...varja ..shihemi ne seancen tjeter te komunikimit /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif....
E perdorni shpesh inkurajimin..?

KoDoShi

Primus registratum

kur nevojitet,

Ambjentoheni shpejt me dicka qe ka ndryshuar rreth jetes suaj?... apo ju duhet pak me shum kohe qe ta pranoni kete ndryshim?

Erind

Forumium maestatis

kodo, o je lidh, ose je ndar /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif

raporti me seksin tjeter?

KoDoShi

Primus registratum

Erso, se dija se paske mbaru t'larten per psiko-analist ti...pytja ime nuk esht bazu fare ne lidhje me jeten time private, por ishte thjesht nji pytje si gjith te tjerat qe kerkon dhe ajo nji pergjigje...ejse ti mos ma merr per keq, thjesh po du me t'tregu qe asnji nga ato me siper s'kan t'bojn me mu! (nqs je i squt e kap vet ti /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif )

s'e u zgjata shum m'duket,

Ju dolen planet per qe kishit organizu per ket ver apo jeni ne prtije t'tyre akoma?..

cufi_bardhit

Primus registratum

ja dolen, se nuk kam pas plane per vere, por per vjeshte /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
I / e virgjer je ? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Po ti boje pytjen se ktu jom un e vij përgjigjem.

Si ishte pytja /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif ?

Leshoj papagallin (se merzitet gjithe diten ne kafaz),ha dreke/darke,fle gjume.. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif
C'mund te besh tjeter ne shtepi?

antip

Primus registratum

edhe une kshu si ti me papagallin merrem

Te madh apo te vogel e ke papagallin?

Mesatar,(jo nga ata 4000 eurosh),por inteligjent dhe grindavec.. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wub.gif
Si i duket vetja nje papagalli kur komunikon me njerezit..?? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

antip

Primus registratum

Thote: "Pu sa te trashe qenkan, vetem nje fjale dine te thone." /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

Na ve dot nje foto te papagallit ktu se du me i percaktu specien? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Me trego ti si futen fotot ketu.. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/shrug.gif
Mund ta besh kete per mua pls /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif ?

Erind

Forumium maestatis

lubo, do e ke parasysh papagallin e kafazit te arte. kur e nxoren, ululinte dhe thonte qe ishte ujk dhe mos ta shanin nga fansat.

klik me te djatht mbi nje foto qe eshte ne internet dhe kopjoji ate pjesen ku thote url dhe pastaj vere brenda ketyre "img" qe te kam sjellur si shmb.

si thu, ka shpresa me e rekuperu?

antip

Primus registratum

Moira uploade foton te http://www.tinypic.com dhe me pas vendose linkun ne post /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Hahahaha Erso pasoja shume te renda paska, nji pytje kisha i bie gjoksit me krahe? Po koken e ka qeth zero? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

Pa me then keto s'jap dot pergjigje /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

marina s.

Forumium maestatis

edhe une s'po pys pra.gjunaf....kisha i putje shume interesante /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

irene

Primus registratum

booh se kam idene, si te kam moira ??? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

nisur nga sa e keni pare diten e sotme, per cfare mendoni se do ishte perfekte kjo e sotmja ???