Prit e Hidh 3

ALTIN

Primus registratum
Re: Prit e Hidh 3

Dola pashe shalka /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Po ti fjete shpejt mbreme?

ALTIN

Primus registratum

Aty afer /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Po andej kane filluar ti nxjerrin? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

ALTIN

Primus registratum

Qumesht me biskota /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Sa dite mund te rrish pa ngrene? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

Hellena

Primus registratum

Une nga uria skam vuajtuar asnjehere .. vetem se e kam zakon te harroj te haj ...

Ke qene ne ndonje aktivitet argetues se fundmi ?

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

uffff aktiviteti me "argetues" i javes...me bo pazaret...me prit rradhen me karrocen e leshit, me degju bertitjet e femijeve rreth e rrotull...une mendoj se duhet te shkoj me shpesh ne market, qe te argetohem me shume /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

aktiviteti juaj?

Hellena

Primus registratum

aktiviteti jem ishte kur shkova ke dentistja .. sa u argetova kur ma hapi gojen dhe futi ate pajisjen qe i ben foto dhembit .. pastaj u argetova kur ma ngrivi dhembin dhe mu fry buza pa pasur plastic surgery ... pastaj u argetova me ne fund kur me tha qe dhembin do ma heqi faqe .. aty u hodha perpjete nga gezimi .. si perfundim ika fare /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif ..

Talenti yt eshte ?

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

hahahahahahaahah uh sa kam qesh...je shume e keqe Caliente....hahahahahahahaahah

me fal si qe pyetja?

Kondrapedali

Kondrapedali

Pun talentesh. E tha gabim Caliente në njëjës /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif.

Ça jeni tu ba nai gjo t'bukur përveç llapazanimit n'ordi?

Hellena

Primus registratum

N'ordi ? se di cdo me then kjo llafi .. shpjegejshen pls .. mos deshe me thon orgji /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

po lexoj nje artikull mbi Elfet...shkaktari...Glamdring... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif
Po te gjemoj ty se me ka mor molli /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif

Je dominues apo i dominuar? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/Eliterate.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Qefi ma ka me qen edhe kështu edhe ashtu. Simas situatave e rasteve. P.sh. kur m'gjëmojn m'pëlqe me qen dominus, kur m'kapin m'pëlqe me qen i dominum /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif.

E mora vesh që m'kishe ra ka mrapa /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif

Cali, n'ordi do me thon n'ordinator po ty t'paska bo efekt ilaçi dentistit m'duket /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif.

Do na thoni ça talentesh kini apo jo?

Hellena

Primus registratum

Drejt drejt .. kam filluar te flas me veten madje /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

Uhhh talentet e mia jane aq te shumta sa nuk mund te specifikoj dot .. lol

Sa i/e gjate jeni ?

kalofshi bukur ...

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

vallahi une s'kam asnje talent te mirefillte...me kenu...s'ja them hiç po hiç fare...me vizatu jam akoma te zogu i kalamojve ne klase te pare...biles edhe atehere shumica kujtonin se beja rosak... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif por por por...kam talente te fshehura...nuk jua them... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

e Kondre...tani qe te rashe ka mrapa... te dominova me nje fjale? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif

1.74 te mjafton caliente? edhe ti kalofsh mire

Kondrapedali

Kondrapedali

E, ashtu i bi /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/blush.gif

183 cm, numri i komës 43.

Ja kalofshit mir se un jom n'krye t'detyrës.

Ju vje keq të iki?

P.S. Para se me ik po i lshoj ca /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif për Dalin.