Re: Prit e Hidh 3 un e bej vete pazarin skam nevoje per urdhera Si eshte koha andej?
A ALTIN Primus registratum 14 Apr 2007 #4,841 Re: Prit e Hidh 3 /pf/images/graemlins/lol.gif un e bej vete pazarin skam nevoje per urdhera /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif Si eshte koha andej?
Re: Prit e Hidh 3 /pf/images/graemlins/lol.gif un e bej vete pazarin skam nevoje per urdhera /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif Si eshte koha andej?
A ALTIN Primus registratum 14 Apr 2007 #4,843 Re: Prit e Hidh 3 /pf/images/graemlins/lol.gif rri mi ti se po me marrin si cun mami pastaj /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif Na thuaj nje fjale te re nga vendi jote qe se kam degjuar un?
Re: Prit e Hidh 3 /pf/images/graemlins/lol.gif rri mi ti se po me marrin si cun mami pastaj /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif Na thuaj nje fjale te re nga vendi jote qe se kam degjuar un?
T tola77 Primus registratum 14 Apr 2007 #4,844 Re: Prit e Hidh 3 une kam tre vende, me thuaj nga cili?
A ALTIN Primus registratum 14 Apr 2007 #4,845 Re: Prit e Hidh 3 Nga te treja vetem te jene qe mos i kem degjuar un? /pf/images/graemlins/cooli.gif
T tola77 Primus registratum 14 Apr 2007 #4,846 Re: Prit e Hidh 3 bo........ u bllokova, gjerat thuhen kur vine vetvetiu jo me suste. thuaj ti ndonje gje
Re: Prit e Hidh 3 bo........ u bllokova, gjerat thuhen kur vine vetvetiu jo me suste. thuaj ti ndonje gje
A ALTIN Primus registratum 14 Apr 2007 #4,847 Re: Prit e Hidh 3 /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif mir mi thuaj dite tjeter /pf/images/graemlins/grin.gif Un do iki /pf/images/graemlins/idea.gif kalofsh mire /pf/images/graemlins/wave.gif ora 11.06 /pf/images/graemlins/cooli.gif Pyetje ska /pf/images/graemlins/tonguee.gif
Re: Prit e Hidh 3 /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif mir mi thuaj dite tjeter /pf/images/graemlins/grin.gif Un do iki /pf/images/graemlins/idea.gif kalofsh mire /pf/images/graemlins/wave.gif ora 11.06 /pf/images/graemlins/cooli.gif Pyetje ska /pf/images/graemlins/tonguee.gif
A Anana Primus registratum 14 Apr 2007 #4,848 Re: Prit e Hidh 3 zbato rregullat ti more. E bere pazarin sot?
T tola77 Primus registratum 14 Apr 2007 #4,849 Re: Prit e Hidh 3 jo se jam akoma ne pune. ti cdo besh sot?
E Erind Forumium maestatis 14 Apr 2007 #4,850 Re: Prit e Hidh 3 do jem deri vone ne pune ku e pite birren dje?
T tola77 Primus registratum 14 Apr 2007 #4,851 Re: Prit e Hidh 3 asgjekundi se isha e lodhur nuk je ne shkolle ti?
E Erind Forumium maestatis 14 Apr 2007 #4,852 Re: Prit e Hidh 3 /pf/images/graemlins/smile.gif u be kohe qe firmos bordero je ne sezon provimesh?
T tola77 Primus registratum 14 Apr 2007 #4,853 Re: Prit e Hidh 3 jo,firmos bordero dhe une prej 10 vjetesh djelli te fton per te dale?
E Erind Forumium maestatis 14 Apr 2007 #4,854 Re: Prit e Hidh 3 dielli eshte mik me status te vecant /pf/images/graemlins/smile.gif te ndodh te dalesh shetitje?
Re: Prit e Hidh 3 dielli eshte mik me status te vecant /pf/images/graemlins/smile.gif te ndodh te dalesh shetitje?
T tola77 Primus registratum 14 Apr 2007 #4,855 Re: Prit e Hidh 3 sigurisht,dhe jo vetem kur ka djell. te pelqen te rish ne heshtje?
E Erind Forumium maestatis 14 Apr 2007 #4,856 Re: Prit e Hidh 3 me pelqen te degjoj libri fundit qe ke lexuar?
T tola77 Primus registratum 14 Apr 2007 #4,857 Re: Prit e Hidh 3 po lexoj volterin, i fundit hija e kadarese lexon?
E Erind Forumium maestatis 14 Apr 2007 #4,858 Re: Prit e Hidh 3 /pf/images/graemlins/smile.gif kam ne dore hijen e kadarese nuk eshte nje cike i "rende" volteri?
Re: Prit e Hidh 3 /pf/images/graemlins/smile.gif kam ne dore hijen e kadarese nuk eshte nje cike i "rende" volteri?
T tola77 Primus registratum 14 Apr 2007 #4,859 Re: Prit e Hidh 3 jo, te pakten keto qe lexova une: shpirtciltri, zidagu dhe kanditi car te pelqen te lexosh?
Re: Prit e Hidh 3 jo, te pakten keto qe lexova une: shpirtciltri, zidagu dhe kanditi car te pelqen te lexosh?
E Erind Forumium maestatis 14 Apr 2007 #4,860 Re: Prit e Hidh 3 lexoj nga te gjitha. te preferuar: kundera, kongoli dhe kadare ti?