Re: Prit e Hidh 3 jo se ka shume gelqere ti pi uje selite?
T tola77 Primus registratum 10 Apr 2007 #4,601 Re: Prit e Hidh 3 jo se ka shume gelqere ti pi uje selite?
A ALTIN Primus registratum 10 Apr 2007 #4,602 Re: Prit e Hidh 3 Po /pf/images/graemlins/grin.gif por e blej me shume me gjemba /pf/images/graemlins/laugh.gif Akulloret te pelqejne? /pf/images/graemlins/idea.gif
Re: Prit e Hidh 3 Po /pf/images/graemlins/grin.gif por e blej me shume me gjemba /pf/images/graemlins/laugh.gif Akulloret te pelqejne? /pf/images/graemlins/idea.gif
A ALTIN Primus registratum 10 Apr 2007 #4,605 Re: Prit e Hidh 3 BoMbone se ketu ne forum un kam perkthyes te m-se dhe n-se /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif Uje i gazuar me gjemba /pf/images/graemlins/grin.gif Cfar deshire do kishe per momentin? /pf/images/graemlins/idea.gif
Re: Prit e Hidh 3 BoMbone se ketu ne forum un kam perkthyes te m-se dhe n-se /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif Uje i gazuar me gjemba /pf/images/graemlins/grin.gif Cfar deshire do kishe per momentin? /pf/images/graemlins/idea.gif
P pppppaa Primus registratum 10 Apr 2007 #4,608 Re: Prit e Hidh 3 Monotonikisht egoist... Motren... Kujt ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Prit e Hidh 3 Monotonikisht egoist... Motren... Kujt ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
T tola77 Primus registratum 10 Apr 2007 #4,609 Re: Prit e Hidh 3 lexo pyetjen pastaj pergjigjen je i rrembyer?
H Hellena Primus registratum 10 Apr 2007 #4,610 Re: Prit e Hidh 3 ehe ... Do martoheshe me nje arab ? /pf/images/graemlins/laugh.gif
dahlia Grupi i të çmëndurve! 10 Apr 2007 #4,611 Re: Prit e Hidh 3 JO edhe po te ishte sheiku me i pasur i Arabise Saudite... do martoheshe me nje skizofren?
Re: Prit e Hidh 3 JO edhe po te ishte sheiku me i pasur i Arabise Saudite... do martoheshe me nje skizofren?
S Sirena Primus registratum 10 Apr 2007 #4,613 Re: Prit e Hidh 3 Po te isha edhe une, do dilnin ca cifte te lezetshem /pf/images/graemlins/laugh.gif Propozime kam pasur, jo nga skizofrene /pf/images/graemlins/laugh.gif Me cilin lloj personi nuk do martoheshit kurre?
Re: Prit e Hidh 3 Po te isha edhe une, do dilnin ca cifte te lezetshem /pf/images/graemlins/laugh.gif Propozime kam pasur, jo nga skizofrene /pf/images/graemlins/laugh.gif Me cilin lloj personi nuk do martoheshit kurre?
T tola77 Primus registratum 10 Apr 2007 #4,614 Re: Prit e Hidh 3 me nje hipokrit, genjeshtar, te droguar. ka akoma djell?
dahlia Grupi i të çmëndurve! 10 Apr 2007 #4,615 Re: Prit e Hidh 3 Diell? ka sa te duash... nuk e di me cilin tip nuk do isha martuar... eshte e thene qe duhet te martohemi?
Re: Prit e Hidh 3 Diell? ka sa te duash... nuk e di me cilin tip nuk do isha martuar... eshte e thene qe duhet te martohemi?
T tola77 Primus registratum 10 Apr 2007 #4,616 Re: Prit e Hidh 3 varet se si e koncepton ti je martuar?
H Hellena Primus registratum 10 Apr 2007 #4,617 Re: Prit e Hidh 3 jo .. por dhe vetem nuk jetohet .. megjithse varet nga tipi i njeriut .. Martesa perfekte per ju ?
Re: Prit e Hidh 3 jo .. por dhe vetem nuk jetohet .. megjithse varet nga tipi i njeriut .. Martesa perfekte per ju ?
dahlia Grupi i të çmëndurve! 10 Apr 2007 #4,619 Re: Prit e Hidh 3 Nuk ka 1* Nuk ka 2* e pse duhet perfeksioni?