Prit e Hidh 3

ALTIN

Primus registratum
Re: Prit e Hidh 3

Un spo marr vesh ku jane pyetjet per shekshin /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

Qerratai

Primus registratum

Gjithmone. Nuk guxoj te mos guxoj, ndaj.

Iol, Rocco e ka thene tek nje interviste e Le Iene. Imagjino tashi, mashkulli qe ka shkuar me me shume femra se kushdo tjeter (rreth 8000), me me te bukurat, me te famshmet, etj etj... arrin te dashurohet me nje FEMER, te beje femije me te dhe te kete nje ndjenje vertete te paster. Nderkohe qe ne jeten e perditshme njeh apo ben muhabet me trapuca qe kane qene me 3-4 femra edhe bejne si tipa, me demek se dashuria eshte ndjenje teper e ulet per ta.

E mbylla /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kafsha qe ju frikeson me shume ?

Qerratai

Primus registratum

Besoj tek mos-humbjet /pf/images/graemlins/smile.gif
Persa me perket mua, ne kuptimin e ngushte personal, gjerat dhe njerezit qe dua nuk i humbas kurre, as nuk i harroj.

Piano apo kitarre ?

Qerratai

Primus registratum

Ndonjehere me nutella.

Duke qene se "shfaqja" nuk eshte e detyrueshme, atehere 100% e asaj qe une personalisht shfaq ketu ne AF, eshte e vertete. (Pervec kesaj fjalise ketu /pf/images/graemlins/laugh.gif)

Njeriu qe ju ka puthur me mire ?

S

Scorpion

Guest

Patate te skuqura, e ca skuqet... /pf/images/graemlins/laugh.gif

More ndonje sms mbreme?

S

Scorpion

Guest

ncuq, 54 km larg jemi... /pf/images/graemlins/laugh.gif po kohe e vrenjtur eshte...

ca po ben ti, do dalim, do shkojme gjekundi?

S

Scorpion

Guest

po te isha ne TR une, do rrija e te shkruaja ketu eee.. /pf/images/graemlins/laugh.gif por me kismet fundjaven andej me ke...

Mire kalove sot, le ndonje ore mesimi, sa kapuçino pive? /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Mire shume.Slashe asnje ore,dhe dy jave shkolle kam sja vlen..kapucino 2 /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ti cbere?

S

Scorpion

Guest

U zgjova heret, dola, u sorollata nga Universiteti, piva kafe, çaj, bravo luleshtrydhe e kafe prape, dhe tani Internet... Vezhgova ca behej verdalle dhe qetesi tani... /pf/images/graemlins/laugh.gif

A do ma japesh nje puthje tani? Une po iki, se dhe mu flika... /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/wave.gif E mos fli aq heret... /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/kiss.gif kalofsh sa me mire..
Nuk isha duke fjetur,isha duke thare floket e skam degjuar gje cel.

brune apo bjonde?

S

Scorpion

Guest

brune... /pf/images/graemlins/tongue.gif

roze apo te kuqe? /pf/images/graemlins/laugh.gif