Prit e Hidh 3

notorious

Primus registratum
Re: Prit e Hidh 3

normalisht funksionon... qe kur i fut llapen femres, e ke 100% qe do kalosh ne Sex me kte tipen

t'ka qellu qe ta kan fut llapen qe n'takim t'par...?

notorious

Primus registratum

ate pra thash dhe un... qe kur mashkulli e ndjen qe ti zdo e refuzosh te ful llapen, te mer doren dhe ta fut tek plaçka e kshu VIA

nejse,

jo sdi... plus qe plaçkat qe vesh i kam per merak, e do me vinte shum keq ti digj'ja me duart e mija

zakonisht femrat kur hekurosin e kan per relax... apo hekurosin per tu shmang debateve shtepiake...?

notorious

Primus registratum

aha... po e vertet, harrova ''rolin'' femer

un njof shum zorraxhije Shqiptare ktej... qe paguajn Shqiptare te tjera 3 ore ne jave per ti hekuros plaçkat

çne ti Shembullore ste ka shku menia ta provosh kte variantin...?

hek nje hall me shum, jo per gjo...

Anana

Primus registratum

ehe, paguaj nji per pastrim. Dua ti them dhe t'me hekurosi po s'jam bere mbare se s'jam ne shpi kur eshte ajo.

i ke floket me zbokth?

notorious

Primus registratum

jetoj pa gra... aty ku rruhem, çudi kisha pershtupje qe ti je nje mami simpatike

çne kekam gabue...?

Sceptic... çne te lyhesh me uthull... per çar hyn n'pun kjo lyrje...?

marina s.

Forumium maestatis

per zbokthin qe permendi Yllka. kam degjuar qe te lyesh floket me uthull,te pakeson zbokthin. /pf/images/graemlins/shrug.gif

naten e mire: /pf/images/graemlins/wave.gif

notorious

Primus registratum

ket sinqerisht hera e par qe me futet ne tru...

ja pse shumica e Shqipetareve jan morracake... per te kuruar zbokthin, ushqejne morrat me uthull

naten Sceptic...

Anana

Primus registratum

Notorius kishe gje me mua ti?

S'tu duka simpatike? Si yll me jam, i bej floket me bigutna e vesh fustam permbi pantulla:)

Sexy?

ALTIN

Primus registratum

Yllka mire je mi vetem mos ndrico shum se do te marrim per energji elektrike /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Mirmengjesi /pf/images/graemlins/grin.gif Si kaluat mbreme pa mua ne forum? /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

ALTIN

Primus registratum

Jo shum mire /pf/images/graemlins/frown.gif ngela pa int /pf/images/graemlins/cry.gif

Mengjesin e hengre? /pf/images/graemlins/goofy.gif

ALTIN

Primus registratum

Pushoj shiu (da kal dielli) /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

Portokall boll pive se nuk te ben mire? /pf/images/graemlins/grin.gif (pse vetem ti te me thuash mua per cajin) /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif