Re: Prit e Hidh 3 Luleshtydhe Manaferra Kush ngjyre te pelqen me shume?
A ALTIN Primus registratum 11 Mar 2007 #2,441 Re: Prit e Hidh 3 Luleshtydhe /pf/images/graemlins/goofy.gif Manaferra /pf/images/graemlins/goofy.gif Kush ngjyre te pelqen me shume? /pf/images/graemlins/idea.gif
Re: Prit e Hidh 3 Luleshtydhe /pf/images/graemlins/goofy.gif Manaferra /pf/images/graemlins/goofy.gif Kush ngjyre te pelqen me shume? /pf/images/graemlins/idea.gif
Q Qerratai Primus registratum 11 Mar 2007 #2,442 Re: Prit e Hidh 3 Cila ngjyre... bluja sdq. Fjala e pare qe keni shkruar ? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Prit e Hidh 3 Cila ngjyre... bluja sdq. Fjala e pare qe keni shkruar ? /pf/images/graemlins/laugh.gif
A Anana Primus registratum 11 Mar 2007 #2,443 Re: Prit e Hidh 3 PARTI ENVER (seriozisht ose emrin. car dmth sdq?
Q Qerratai Primus registratum 11 Mar 2007 #2,444 Re: Prit e Hidh 3 sdq = sidoqofte /pf/images/graemlins/laugh.gif Car domethene dmth ? /pf/images/graemlins/grin.gif
Re: Prit e Hidh 3 sdq = sidoqofte /pf/images/graemlins/laugh.gif Car domethene dmth ? /pf/images/graemlins/grin.gif
A Anana Primus registratum 11 Mar 2007 #2,445 Re: Prit e Hidh 3 dmth domethene Car note e kishe gjuhen?
Q Qerratai Primus registratum 11 Mar 2007 #2,446 Re: Prit e Hidh 3 Per llape 10, ne lexim 9 gjithmone, ne gjuhe letrare 10. /pf/images/graemlins/laugh.gif Po ti ne Dituri Natyre ?
Re: Prit e Hidh 3 Per llape 10, ne lexim 9 gjithmone, ne gjuhe letrare 10. /pf/images/graemlins/laugh.gif Po ti ne Dituri Natyre ?
A antip Primus registratum 11 Mar 2007 #2,447 Re: Prit e Hidh 3 Vajza te ndryshme kane bere vleresime te ndryshme per gjuhen time /pf/images/graemlins/laugh.gif Po me leximin si ke qene?
Re: Prit e Hidh 3 Vajza te ndryshme kane bere vleresime te ndryshme per gjuhen time /pf/images/graemlins/laugh.gif Po me leximin si ke qene?
A antip Primus registratum 11 Mar 2007 #2,448 Re: Prit e Hidh 3 Ore ti do ma lesh njehere rradhen per Yllken /pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ???
Re: Prit e Hidh 3 Ore ti do ma lesh njehere rradhen per Yllken /pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ???
Q Qerratai Primus registratum 11 Mar 2007 #2,449 Re: Prit e Hidh 3 Ylli me Yllken piqet /pf/images/graemlins/laugh.gif ... ti je planet /pf/images/graemlins/tonguee.gif
Re: Prit e Hidh 3 Ylli me Yllken piqet /pf/images/graemlins/laugh.gif ... ti je planet /pf/images/graemlins/tonguee.gif
A Anana Primus registratum 11 Mar 2007 #2,450 Re: Prit e Hidh 3 Ne Lexim kam qene ass Po dituria natyres c'hynte ketu? 10 e kam pas se beja si goc e mir
Re: Prit e Hidh 3 Ne Lexim kam qene ass Po dituria natyres c'hynte ketu? 10 e kam pas se beja si goc e mir
Q Qerratai Primus registratum 11 Mar 2007 #2,451 Re: Prit e Hidh 3 Ca dmth ass ? Paske qene e prapme ti /pf/images/graemlins/lol.gif
A Anana Primus registratum 11 Mar 2007 #2,452 Re: Prit e Hidh 3 e ahstu me duket... Iku Lubardhi? Pse nuk quhe Lulebardhi ai?
Q Qerratai Primus registratum 11 Mar 2007 #2,453 Re: Prit e Hidh 3 Te duken te prapmet ? Sa qejf /pf/images/graemlins/laugh.gif Jo po Lupordhi tashi /pf/images/graemlins/lol.gif Ai ka emer fisnikesh moj. Dialekti shqiptar me i shpifur ? (Ate dialektin e Korçes nuk e duroj hiç)
Re: Prit e Hidh 3 Te duken te prapmet ? Sa qejf /pf/images/graemlins/laugh.gif Jo po Lupordhi tashi /pf/images/graemlins/lol.gif Ai ka emer fisnikesh moj. Dialekti shqiptar me i shpifur ? (Ate dialektin e Korçes nuk e duroj hiç)
A Anana Primus registratum 11 Mar 2007 #2,454 Re: Prit e Hidh 3 ehe. Ngrihej fundi kur lozja me peta. Si eshte Lubardhi emer fisnik?
Q Qerratai Primus registratum 11 Mar 2007 #2,455 Re: Prit e Hidh 3 Emri i vertete i tij eshte fisnik. Eshte GREAT /pf/images/graemlins/laugh.gif Jack apo Johnny ?
Re: Prit e Hidh 3 Emri i vertete i tij eshte fisnik. Eshte GREAT /pf/images/graemlins/laugh.gif Jack apo Johnny ?
T tushi Valoris scriptorum 12 Mar 2007 #2,456 Re: Prit e Hidh 3 Jameson mgjths ma mire raki rrushit /pf/images/graemlins/laugh.gif per sa e bani 100 meteshin ne vrap ?
Re: Prit e Hidh 3 Jameson mgjths ma mire raki rrushit /pf/images/graemlins/laugh.gif per sa e bani 100 meteshin ne vrap ?
Q Qerratai Primus registratum 12 Mar 2007 #2,457 Re: Prit e Hidh 3 Dikur... ( para nja 30 kilesh /pf/images/graemlins/lol.gif ) e kam bere per 12'78" ... dikur ama. Tashi i hipi makines /pf/images/graemlins/laugh.gif Personazhi historik shqiptar qe keni me qejf ?
Re: Prit e Hidh 3 Dikur... ( para nja 30 kilesh /pf/images/graemlins/lol.gif ) e kam bere per 12'78" ... dikur ama. Tashi i hipi makines /pf/images/graemlins/laugh.gif Personazhi historik shqiptar qe keni me qejf ?
A ados Primus registratum 12 Mar 2007 #2,458 Re: Prit e Hidh 3 enver hoxha..e shikoj ne enderr cdo nate katilin..thua do behem edhe une si ai nje dite /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Prit e Hidh 3 enver hoxha..e shikoj ne enderr cdo nate katilin..thua do behem edhe une si ai nje dite /pf/images/graemlins/laugh.gif
T tushi Valoris scriptorum 12 Mar 2007 #2,459 Re: Prit e Hidh 3 ndoshta i njoftun si ai jo po per bole besoj se ja ke arrit /pf/images/graemlins/laugh.gif i majte apo i djathte ?
Re: Prit e Hidh 3 ndoshta i njoftun si ai jo po per bole besoj se ja ke arrit /pf/images/graemlins/laugh.gif i majte apo i djathte ?
Q Qerratai Primus registratum 12 Mar 2007 #2,460 Re: Prit e Hidh 3 I drejte /pf/images/graemlins/wink.gif Mortadella apo prosciutto cotto ?