Prison Break?

SunnyGirl

Primus registratum
Prison Break?

E keni pare??? N.q.s. jo, duhet patjeter ta shifni. Eshte super!! Personazhin kryesor e luan nje aktor yll: Wentworth Miller

zoulou

ElB@S@N
Re: Prison Break?

Po e kam pare vdes fare ,sidomos per Michael Scofield /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wub.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif dhe mezi po pres zezonin e dyte .
Ketu do ta transmetojne nga Shtatori por nuk e di daten
ekzakt. Mesa kam lezuar dhe ky sezon esnte per te ( nderprere frymen). /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Wii

Grupi i të moçmëve!

eshte me te vertete nje serial shume i forte sepse cdo pjese mbaron ne nje pike tensioni qe e mban gjalle filmin...po ashtu ka ate qe personazhe qe konsiderohen nder kryesoret,sot jane neser sjane me sic ndodhi me Veroniken ose me...ok,nuk po prish 3rd season per ato qe nuk e kane pare akoma /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
nje skenarist shume i forte qe i lidh mire detajet dhe eshte i afte qe brenda nje burgu te zhvilloje 22 pjese nga rreth 45 min secili...edhe me e forte behet ne 3rd season ku ne nje pike habitesh se si ecin minutat dhe ngjarja gjithsesi mbetet ne tension /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
deri tani e kam pare deri tek pjesa e 8 e 3rd season...tani po pres qe te me sjellin pjeset e reja /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

august31

Primus registratum

ohh un e adhuroj kete serial vetem se me ka shpetu pa e pare pjesa e fundit qe u dha te canale5 kush ma thote pak? ai aktori kryesor eshte ylllllllllllllllllllllll

2celjan-fr3

Primus registratum

popo eshte me te vertete serial i bukur tani ne fakt po shikoj ate, ajo gocA qe e moren peng ishte yll, mezi po pres ta shikoj kete dhe ne fakt spara i ndjek serialet

Mekatari

Primus registratum

ka ndonjeri mundesi te me thoje nese shfaqet ne USA ky serial???se deri tani se kom has askund... dhe mendoj se jam shume mbrapa me serite.kam nja kater muaj qe kom ardh knejna .. me synin qe po rri mirepo s po e gjej ne asnje kanal.

2celjan-fr3

Primus registratum

amerike mo cpret dhe ti.lol

kesaj i thone globalizim, te pyesesh nje shqiptar qe ka vajtur deri ne kapshtic se edhe maqedonine na e hoqen.lol per tv ne amerike. nje shqiptar(europian) shikon filma amerikane ne shqiperindersa nje amerikan shikon filma eurpian.lol

Po ajo sikur eshte bere per tu shfaqur ne amerike dhe jo ne bote ndersa nese ajo ka sukses qe e ka me gjithe ate produksion ndaj mjafton te pyesesh komshiun ose shitesin e gazetave qe te thote se ku, po atje me duket se funksionojne keto cable tv ku ti i blen filmat on-line me pult ne dore, kshu kam degju

Wii

Grupi i të moçmëve!

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: august 31</div><div class="ubbcode-body">ohh un e adhuroj kete serial vetem se me ka shpetu pa e pare pjesa e fundit qe u dha te canale5 kush ma thote pak? ai aktori kryesor eshte ylllllllllllllllllllllll </div></div>

nese e ke fjalen per pjesen e fundit te 2nd season atehere shkurtimisht mund te te them qe Micheal Scofield,Agent Mahone, T-Bag dhe ai polici i Fox River-it kane perfundu ne burgun e Sona-s ne Panama City! Lincoln shpetoi pa u kap ne ate ngaterresen qe u bo ne fund (shume surpriza pati ajo pjese ne fakt),po ashtu edhe Sara!Kellerman hongri plumin,ashtu si edhe Kim (ktu pati ca rrjedhime ngjarjesh qe cuan ne keto perfundime)...ama pikerisht ketu ngaterrohen gjonat sic do ta shofesh ne 3rd season /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

ej,une mendoja qe seriali shifej iher ne Amerike,pastaj vinte knej...jo ndryshe /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Wii

Grupi i të moçmëve!

kjo gje pritej duke qene se eshte serial...ne fakt kur po shihja 2nd season mendoja qe do mbaronte aty por me zgjidhjen qe i dha ne fund,i bere vetes vend per 1 tjeter season /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif ajo qe te ben pershtypje eshte qe skenaristi ka arritur te shpike 22 pjese brenda nje burgu te vogel dhe po ashtu 22 pjese te arratisjes se tyre...nje nderthyrje ngjarjesh dhe aktoresh qe te ben kurioz sepse ka momente qe duken pa zgjidhje e gjithsesi i jep nje zgjidhje te besueshme /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
me pjeset e 3rd season vazhdon te jete interesant dhe shpresoj qe te vazhdoje te jete i tille deri ne fund... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

PARANOID

Forumium praecox

Serialet zgjaten per aq sa kohe qe ka akoma shikues, shume here duke rezultuar ne humbje kualiteti.

august31

Primus registratum

do kete pasur sukses te papare se nuk i ka lene mendja producenteve te shpenzojne ter ato para per seasonin tjeter.....

Wii

Grupi i të moçmëve!

paranoid,kjo qe thua ti eshte e vertete! me kujtohet "Alias" si serial qe per mendimin tim,me kalimin e kohes filloi te behej sic po thua ti...kur ishte Sloan dhe ceshtja e SD-6 kishte me teper emocione por me pas,sa here qe nuk shihej se si duhet te ecej me serialin ktheheshin tek ceshtja e Rambaldit...per mendimin tim,ate serial duhet ti gjenin nje mbyllje direkt pas planit te Sloan-it per te shkaterruar te gjitha filialet SD qe ishin operative por seriali vazhdoi...

nuk di se sa sukses ka pasur ne amerike,ashtu sic nuk di suksesin qe ka pase ne itali duke qene se e linin gjithmone ne 2nda serata rreth ores 12 te nates (dicka te ngjashme pesoi edhe seriali "24" dhe ne prima serata vendosnin ato emisionet e tipit "cultura moderna" plot me mostra qe te hapnin barkun...per tu habit)...

M

Mortal

Guest

Yes, Alias. Ketij si kam lene pjese pa e pare. One of my guilty pleasures. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

2celjan-fr3

Primus registratum

Kjo Njuiorkeza ka pak te drejte se eshte pak i zgjatur si serial pr ndryshe nga te tjeret eshte realist dhe veshtire se gjen ndonje pjese amatore si cdo filem tjeter ku thua si justifikim hajt mo se film eshte, ketu produksioni merr 10!