Prince of Persia Sands of Time

godfather

Primus registratum
Prince of Persia Sands of Time

a keni provu ket loje??? grafike shume e bukur, muzike e papare, megjithate nuk e di... se ç'ka qe iu mungon...

Wii

Grupi i të moçmëve!
Re: Prince of Persia Sands of Time

nuk i mungon asgje.eshte klas fare si loje si per spektakel si per histori si per grafike.ta heqin trurin ato akrobacite ne ajer.

Erjon rapper

Forumium praecox

Une kam luajtur versionin e vjeter me Emulation. Ne mos gaboj eshte me LABIRINTE, vertete loje e bukur. Ndonje link kush ka ta postoje qe ta marrim edhe ne /pf/images/graemlins/smile.gif

godfather

Primus registratum

Fillimisht postuar nga nemesis:
[qb] nuk i mungon asgje.eshte klas fare si loje si per spektakel si per histori si per grafike.ta heqin trurin ato akrobacite ne ajer. [/qb]
nuk e di, ndoshta ngaqe nuk pata durim ta çoja deri ne fund. por pas 62% filloi te me dukej monotone megjithese grafika dhe akrobacite ishin te papara.

Wii

Grupi i të moçmëve!

une nuk kam mberritur akoma deri atje.jam gati 30%.po kam neper duar 5 lojra qe jam duke i luajtur dhe spo di ke te vazhdoj:prince of persia,silent hill 2,warcraft 3 the frosen throne,sarcraft espansione dhe call of duty.vetem kjo po me ngadalson.

Wii

Grupi i të moçmëve!

Fillimisht postuar nga Godfather:
[qb]
Fillimisht postuar nga nemesis:
[qb] nuk i mungon asgje.eshte klas fare si loje si per spektakel si per histori si per grafike.ta heqin trurin ato akrobacite ne ajer. [/qb]
nuk e di, ndoshta ngaqe nuk pata durim ta çoja deri ne fund. por pas 62% filloi te me dukej monotone megjithese grafika dhe akrobacite ishin te papara. [/qb]
para 2 ditesh e kalova ate 62% tend(tani jam te 95%) dhe e kuptova pse te eshte dukur monotone ajo pike.ti duhet te jesh te pika qe eshte nje dhome qe ka nje litar te varur dhe komplet dyshemeja eshte me heshta.ne mur jane 2 pllaka qe duhen shtypur ku njera ul deren ne te djathten tende kurse tjetra hap deren qe ndodhet pas saj. dhe normalisht nuk po ja gjaje dot.une aty jam munduar shume dhe me pak fat e kam kaluar.po po me degjove mua kaloje se maksimumi lojes vjen pas saj kur te futesh te bibloteka me 4 kate nese zgabohem dhe do te duhet te zgjidhesh nje loje
dritash qe te hapesh dyert e sakta.do shohesh me vone burgun dhe nje surprize qe i ben princesha...
loje fantastike nuk ke ci thua.UBISOFT ka filluar me i qare fare lojrat:SPLINTER CELL,PRINCE OF PERSIA,FARCRY,SPLINTER CELL PANDORA TOMORROW.keto dy te fundit do mundohem ti kem neper duar shume shpejt

godfather

Primus registratum

merri se ja vlejne... me te vertete ubisoft ka filluar te kaloje limitet /pf/images/graemlins/smile.gif

do bej cmos ta kaloj kur te me jepet mundesia, por ka mundesi te mos jete faji im por i ndonje glitch-i, pasi si loje kapasur shume te tilla.

Wii

Grupi i të moçmëve!

ej une e mbarova prince of persia.po si mer as me e puth nuk e la ajo princesha mer?po e di ca lexova me te fundit tek siti www.ign.com :eshte duke u bere prince of persia 2& 3.dhe me e forta eshte qe se shpejti do ta bejne edhe film.ej te kane rene gje ne duar keto 2 lojrat e fundit ty? nese te bie qe vjen kendej ose nese takon eltonin a i jep ndonje?

godfather

Primus registratum

i kam ama po pres t'i marr pasi ja ka dhene nje shoku per prove. eltonin? njihemi gje bashke?!?!? /pf/images/graemlins/smile.gif

Wii

Grupi i të moçmëve!

Fillimisht postuar nga Godfather:
[qb] i kam ama po pres t'i marr pasi ja ka dhene nje shoku per prove. eltonin? njihemi gje bashke?!?!? /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
ti ke qene kolegjist nese nuk gabohem.po nuk besoj se me mba mend se kam qene me i vogel se ti?
pastaj...
Fe bi éji alà ì Rabbikumè tukedhibèn ???
e cte mire te Zotit tend po e mohoni?

godfather

Primus registratum

nuk me ndihmove aspak per te te identifikuar... /pf/images/graemlins/smile.gif çun a goc je?

deist

Primus registratum

une e kam luajtur lojen prince of persia 2d kah viti 1995 po e ka pase grafiken shume te dobte ne krahasim me keto lojerat e fundit.

Wii

Grupi i të moçmëve!
prince of persia 3: the two thrones

me falni tu pyes: a ka nenjini mundesi te me gjeje ndonje serial key per lojen "prince of persia 3 the two thrones"
or spo le sit pa kontrollu edhe nuk po gjej nje kod aman!
ju lutem kush mundet te ma nise me MP

Dardanus

Primus registratum
Re: prince of persia 3: the two thrones

Une kam njeshin dhe dyshin, njeshi eshte me i mire, kurse dyshi eshte me i komplikuar.

Ne njeshin une kam ngecur ne nje vend qe nuk mundem te vazhdoj me tutje.
Eshte aty ku don ky princi ta fut ate thiken magjike ne ore te zallit dhe qe iu del ai magjistari e ata hudhen ne nje vrime te thelle, pastaj eshte nje korridor i gjat me shkalle e ne fund te korridorit eshte nje permendore ne mes te ujit dhe jan disa dyer qe te sjellin gjithmone tek ajo permendore.
Une nuk kam pare ndonje mundesi se si te dalish nga aty, pasi qe dyert jan te rrejshme nuk te sjellin asgjekundi vetem tek ajo permendore.

A e din dikush se cka duhet bere aty ???

bizi

Forumium praecox

Desha te pyes nese ndonje ka nej ide sesi te krakoj POP: the 2 thrones.

bizi

Forumium praecox
Re: prince of persia 3: the two thrones

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Une kam njeshin dhe dyshin, njeshi eshte me i mire, kurse dyshi eshte me i komplikuar.

Ne njeshin une kam ngecur ne nje vend qe nuk mundem te vazhdoj me tutje.
Eshte aty ku don ky princi ta fut ate thiken magjike ne ore te zallit dhe qe iu del ai magjistari e ata hudhen ne nje vrime te thelle, pastaj eshte nje korridor i gjat me shkalle e ne fund te korridorit eshte nje permendore ne mes te ujit dhe jan disa dyer qe te sjellin gjithmone tek ajo permendore.
Une nuk kam pare ndonje mundesi se si te dalish nga aty, pasi qe dyert jan te rrejshme nuk te sjellin asgjekundi vetem tek ajo permendore.

A e din dikush se cka duhet bere aty ???

[/ QUOTE ]
Aty duhet pak kujtese dhe mbi te gjitha "durim". Nese provon te futesh neper dyer do shohesh se jo te gjitha te nxjerrin nga dera perndimore por duhet te gjesh kombinacionet e duhura se ndryshe fillon dhe duhet te besh gjithcka nga e para.
Nje lajm i hidhur eshte se ajo ka 2 kate dhe i 2-ti ka akoma me shume dyer. Thjesht tento dhe mbaj mend kombinacionet nese te duhet te rifillosh.