nuk e di, ndoshta ngaqe nuk pata durim ta çoja deri ne fund. por pas 62% filloi te me dukej monotone megjithese grafika dhe akrobacite ishin te papara.Fillimisht postuar nga nemesis:
[qb] nuk i mungon asgje.eshte klas fare si loje si per spektakel si per histori si per grafike.ta heqin trurin ato akrobacite ne ajer. [/qb]
para 2 ditesh e kalova ate 62% tend(tani jam te 95%) dhe e kuptova pse te eshte dukur monotone ajo pike.ti duhet te jesh te pika qe eshte nje dhome qe ka nje litar te varur dhe komplet dyshemeja eshte me heshta.ne mur jane 2 pllaka qe duhen shtypur ku njera ul deren ne te djathten tende kurse tjetra hap deren qe ndodhet pas saj. dhe normalisht nuk po ja gjaje dot.une aty jam munduar shume dhe me pak fat e kam kaluar.po po me degjove mua kaloje se maksimumi lojes vjen pas saj kur te futesh te bibloteka me 4 kate nese zgabohem dhe do te duhet te zgjidhesh nje lojeFillimisht postuar nga Godfather:
[qb]nuk e di, ndoshta ngaqe nuk pata durim ta çoja deri ne fund. por pas 62% filloi te me dukej monotone megjithese grafika dhe akrobacite ishin te papara. [/qb]Fillimisht postuar nga nemesis:
[qb] nuk i mungon asgje.eshte klas fare si loje si per spektakel si per histori si per grafike.ta heqin trurin ato akrobacite ne ajer. [/qb]
ti ke qene kolegjist nese nuk gabohem.po nuk besoj se me mba mend se kam qene me i vogel se ti?Fillimisht postuar nga Godfather:
[qb] i kam ama po pres t'i marr pasi ja ka dhene nje shoku per prove. eltonin? njihemi gje bashke?!?!? /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]