thanku @Linux @Lisa mir se ju gjeta te gjithve :)
R Rimseb10 Valoris scriptorum 10 Jun 2017 #102 Respekt po vazhdove me tregu historit kur na ka pushtu italiani pastaj gjermani, ku ishe ti gjyshe ne ate kohe cpo beje seriozisht
Respekt po vazhdove me tregu historit kur na ka pushtu italiani pastaj gjermani, ku ishe ti gjyshe ne ate kohe cpo beje seriozisht
R Rimseb10 Valoris scriptorum 10 Jun 2017 #103 Gjyshe se harrova ti ke arritur dhe kohen e zogut drejten tka pas fishkellyer ndonje xhandar
gin-gin Forumium maestatis 10 Jun 2017 #104 vuaj nga alzaimer se mbaj mend ma bej hallall conin signale tymi athere nuk fishkellenin
R Rimseb10 Valoris scriptorum 10 Jun 2017 #105 Sinjalin me tym kush digjte dru kot atehere moj, po ta kan cu me gishta kshu sic ma cove ti mu. Edhe per plak akoma kapse kapacitet ne tru komplimente
Sinjalin me tym kush digjte dru kot atehere moj, po ta kan cu me gishta kshu sic ma cove ti mu. Edhe per plak akoma kapse kapacitet ne tru komplimente
R Rimseb10 Valoris scriptorum 10 Jun 2017 #109 Super do behesh dhe ti pjesmarres apo do me nejt spektator e nai her komentator
Artin Papirus rex 10 Jun 2017 #110 Mirë se erdhe, gin-gin! Forumi ka nevojë për të gjitha moshat, se kështu krijohet një panoramë e vërtetë e jetës.
Mirë se erdhe, gin-gin! Forumi ka nevojë për të gjitha moshat, se kështu krijohet një panoramë e vërtetë e jetës.
gin-gin Forumium maestatis 10 Jun 2017 #111 rrofsh @Artin per mirpritjen them te kaloj ktu dhe ato 60 vjet jet qe me kan mbetur shpresoj tja kalojme mire.
rrofsh @Artin per mirpritjen them te kaloj ktu dhe ato 60 vjet jet qe me kan mbetur shpresoj tja kalojme mire.
joetisti_ Locus omnem 10 Jun 2017 #112 une kam harruar te them per veten qe... jam tip punetori. Kur ndonje vajze nuk i vesh apo i heq dot breket, une jam gjithmone aty.
une kam harruar te them per veten qe... jam tip punetori. Kur ndonje vajze nuk i vesh apo i heq dot breket, une jam gjithmone aty.
joetisti_ Locus omnem 12 Jun 2017 #114 jam tip i qete. Sa here me thone se pse hidhesh perpjete, qetesohem.
err0r Forumium praecox 4 Jul 2017 #115 Lisa said: Anetaret e rinj ketu mund te prezantoni veten Click to expand... po ato qe sdun te prezantohen ?
Lisa said: Anetaret e rinj ketu mund te prezantoni veten Click to expand... po ato qe sdun te prezantohen ?
LENA_ Primus registratum 11 Jan 2018 #117 Nofke Lena nga chat-dhoma # Shoqeria. Regjistruar 2015-en por hyre asnjehere ne forum. Hera pare sot. Jungjatjeta te gjitheve!
Nofke Lena nga chat-dhoma # Shoqeria. Regjistruar 2015-en por hyre asnjehere ne forum. Hera pare sot. Jungjatjeta te gjitheve!