Prezantohu

Status
Not open for further replies.

Genta

Primus registratum
Re: Prezantohu

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] ehe!!Burbuqja na qeka /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Me mua e ke??? Kujron se e kam emrin Burbuqe???? :eek: Joooooooo, nuk e gjete
:smash:

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Su@mi:<br />[qb] ] Nuk shes letra me vlere une....s'du me pase hic te baj me spekulatore..me vjen keq,e kam lane! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
epo mire...jepi nji buzqeshje robit me afer qe ke pale i shko dita mire.

Diddy19

Su@mi

/pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif Dy mjaftojne?? Jane per ty ama! /pf/images/graemlins/wink.gif

NYC_GUY

Primus registratum

Ka ardhur koha per riprezantim me duket se ketu ka dal gjak i ri , hej sa prej jush kane ndruar nickun keto muajt e fundit ketu , pa na thoni icik kush keni qen , kush jeni dhe kush do jeni .

Emri: Zyber po ketu me therasin Geri .
Vendnodhja : nuk jua them se pastaj me zini deren kur te vini ne NY .
Profesioni :profesionist
Mosha : Kane kaluar 24 vjet , 3 muaj e 14 dite nga ajo dite e nxehte gushti kur mamija ne martenitetin e Korces thiri " ua mashalla sa djalke i bukur " e mbaj mend si tani se ishte alamet mamije .
Shenja e Horoskopit: zhapiku me duket.
Qellimi ne jete : te vras sa me shume miza .
Endrra ne sirtar: te realizoj endrren tende . :rockband:

shqiptare

Primus registratum

Fillimisht postuar nga NYC_GUY:
[qb] Ka ardhur koha per riprezantim me duket se ketu ka dal gjak i ri , hej sa prej jush kane ndruar nickun keto muajt e fundit ketu , pa na thoni icik kush keni qen , kush jeni dhe kush do jeni .

Mosha : Kane kaluar 24 vjet , 3 muaj e 14 dite nga ajo dite e nxehte gushti kur mamija ne martenitetin e Korces thiri " ua mashalla sa djalke i bukur " e mbaj mend si tani se ishte alamet mamije .
Endrra ne sirtar: te realizoj endrren tende . :rockband: [/qb]
Kur i vret mizat cfar i ben supe :lol:

beshbossi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] Une kam shprehjen Beso KOntrollo te PUshkinit . Pastaj POpulli thote Nje shprehje Tjeter . Qente Le te lehin Karvani hecen para ... Pra mos u merzit s besoj kollaj une . [/qb]
ca te bej une qe te besosh ti????? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif !!!!!

llapaqeni

Primus registratum

une jom llapaqeni...
quhem llapaqen
kom le ne tirone
jom demi
kom 8 klas shkolle
jom ky qe jom

NYC_GUY

Primus registratum

Fillimisht postuar nga newentry:
[qb]
Fillimisht postuar nga NYC_GUY:
[qb] Ka ardhur koha per riprezantim me duket se ketu ka dal gjak i ri , hej sa prej jush kane ndruar nickun keto muajt e fundit ketu , pa na thoni icik kush keni qen , kush jeni dhe kush do jeni .

Endrra ne sirtar: te realizoj endrren tende . :rockband: [/qb]
Kur i vret mizat cfar i ben supe :lol: [/qb]
Jo i bej pershesh me kos .

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga angeldeviled:
[qb]
Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] Une kam shprehjen Beso KOntrollo te PUshkinit . Pastaj POpulli thote Nje shprehje Tjeter . Qente Le te lehin Karvani hecen para ... Pra mos u merzit s besoj kollaj une . [/qb]
ca te bej une qe te besosh ti????? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif !!!!! [/qb]
Beso kontrollo Ka pas Thone PUshkini sic e thashe me Siper . Ne Shen Thomai ka thene PA Vene Doren ne Plage NUk e Besoj ... Pra i bi me t pa iher ene masnej sma ni moja se cere thote Dynjoja ...

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

Une jam . Eh te gjithe me njihni . Me quajne rudiana . jam cun simpatike dhe elegante . banoj ne tirane dhe ke lagja ime . shenja e orasgopit eshte gipista unilista . Une tani jam ketu dhe ju e dini se ku jam une ...

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga HIGHLANDERSS:
[qb] Une jam . Eh te gjithe me njihni . Me quajne rudiana . jam cun simpatike dhe elegante . banoj ne tirane dhe ke lagja ime . shenja e orasgopit eshte gipista unilista . Une tani jam ketu dhe ju e dini se ku jam une ... [/qb]
Po dhe ktu e qite emrin ere ...

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

e para sjam une ai qe eshte prezantuar aty e dyta listen e dasmes nga origjina ai qe ka pune me mua e treta po pate ***** hajde prezantoju tamom ore mashkull ose femer kot ceyahhhhhhhhh later :mad: :mad: :mad:

bebi

Primus registratum

Quhem: Blue
Mosha: kam lindur ne 1900 (nen 25, mbi 20) /pf/images/graemlins/tongue.gif
Origjina: Shkodrane
Shenja Zoodiakale: Shigjetari
Vend-ndodhja: Australi
Gjatesia: 5'9" / 1.75
Nr i kembes: s'veshi kepuce, se di
Per mua: Don me dit per mu? Po ktu asht lezeti, te kenunit anonim e te ditunit sa ma pak /pf/images/graemlins/wink.gif
Pasionet e mia: Arti, sporti
Profesioni: per skaramanci nuk mund ta them, momentalisht jam prap STUDENTE
Dega: Arte vizive
Kafshet qe me pelqejne ma shume: Kuajt dhe delfini

Disa nga gjanat qe Blue pelqen:

Kuzhina: Italiane/Franceze
Musika: RnB, Jazz, Classic etc...
Authors: Danielle Steel, Isabelle Alliende
Film: legends of the fall
Model jete: Nene Tereza
Zoteroj: KOHE

M'pelqen me udhetu shume, deri tesh kam kene ne 3 kontinente, m'pelqen me eksploru vende, njerez, kultura...
Gjithashtu jam e apasionume mbas piktures, fotografise, skulptures e arkitektures. Gjithsesi dashnia jeme e pare mbet e vazhdon me kene muzika.
Hera e pare qe kam kja ne publik ka kene kur kam linde, ndersa e fundit ne opera; (pjesa e vrasjes se turidos te cavaglieria rusticana) dhe mbrojtja tan dashni qe i ban Neda Silvios te PAgliacci.
N'af kaloj shpesh kohen, mundohem pjesen ma t'madhe me ken origjinale e autentike sic kam kene gjithmone. Mendoj se nji nder defektet e mia ma t'mdhaja asht kjo ne njifar menyret, se jam kaq origjinale sa shpesh tham gjana pa takt.

po e la me kaq, se besoj se keni zbulu mjaft mbi mu...

flm per vemendjen ne lexim! /pf/images/graemlins/smile.gif

mirjani

Primus registratum

emri: mirjan
vendodhja: durres
mosha: 18 Vjec
profesioni: merem me tregti
shenja e horoskopit: luani
qellimi ne jet: me bo gili vili sa jom i ri
endrra ne sirtar: kam pas enderr qe i vogel me u bo futbollist . tani skam ndonje enderr

SweetKorca

Primus registratum

une jam Sweety :wub:
Korcarke kuptohet
vjec:hemmm si kam be 20 akoma
Gjatesia :1.70
pesha:sme punon peshorja keto kohet e fundit
Deshira ne jete:te kendoja (posme la njeri)
jam studente ne usa :kiss:

SweetKorca

Primus registratum

Hey patrioto bleva peshore te re /pf/images/graemlins/smile.gif
peshoj 128lb mo e beni konvertimin ne kg se sdini mire math ju :tipsy:

Status
Not open for further replies.