Me mua e ke??? Kujron se e kam emrin Burbuqe????Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] ehe!!Burbuqja na qeka /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
epo mire...jepi nji buzqeshje robit me afer qe ke pale i shko dita mire.Fillimisht postuar nga Su@mi:<br />[qb] ] Nuk shes letra me vlere une....s'du me pase hic te baj me spekulatore..me vjen keq,e kam lane! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Kur i vret mizat cfar i ben supe :lol:Fillimisht postuar nga NYC_GUY:
[qb] Ka ardhur koha per riprezantim me duket se ketu ka dal gjak i ri , hej sa prej jush kane ndruar nickun keto muajt e fundit ketu , pa na thoni icik kush keni qen , kush jeni dhe kush do jeni .
Emri: Zyber po ketu me therasin Geri .
Vendnodhja : nuk jua them se pastaj me zini deren kur te vini ne NY .
Profesionirofesionist
Mosha : Kane kaluar 24 vjet , 3 muaj e 14 dite nga ajo dite e nxehte gushti kur mamija ne martenitetin e Korces thiri " ua mashalla sa djalke i bukur " e mbaj mend si tani se ishte alamet mamije .
Shenja e Horoskopit: zhapiku me duket.
Qellimi ne jete : te vras sa me shume miza .
Endrra ne sirtar: te realizoj endrren tende . :rockband: [/qb]
ca te bej une qe te besosh ti????? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif !!!!!Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] Une kam shprehjen Beso KOntrollo te PUshkinit . Pastaj POpulli thote Nje shprehje Tjeter . Qente Le te lehin Karvani hecen para ... Pra mos u merzit s besoj kollaj une . [/qb]
Jo i bej pershesh me kos .Fillimisht postuar nga newentry:
[qb]Kur i vret mizat cfar i ben supe :lol: [/qb]Fillimisht postuar nga NYC_GUY:
[qb] Ka ardhur koha per riprezantim me duket se ketu ka dal gjak i ri , hej sa prej jush kane ndruar nickun keto muajt e fundit ketu , pa na thoni icik kush keni qen , kush jeni dhe kush do jeni .
Emri: Zyber po ketu me therasin Geri .
Vendnodhja : nuk jua them se pastaj me zini deren kur te vini ne NY .
Profesionirofesionist
Mosha : Kane kaluar 24 vjet , 3 muaj e 14 dite nga ajo dite e nxehte gushti kur mamija ne martenitetin e Korces thiri " ua mashalla sa djalke i bukur " e mbaj mend si tani se ishte alamet mamije .
Shenja e Horoskopit: zhapiku me duket.
Qellimi ne jete : te vras sa me shume miza .
Endrra ne sirtar: te realizoj endrren tende . :rockband: [/qb]
Beso kontrollo Ka pas Thone PUshkini sic e thashe me Siper . Ne Shen Thomai ka thene PA Vene Doren ne Plage NUk e Besoj ... Pra i bi me t pa iher ene masnej sma ni moja se cere thote Dynjoja ...Fillimisht postuar nga angeldeviled:
[qb]ca te bej une qe te besosh ti????? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif !!!!! [/qb]Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] Une kam shprehjen Beso KOntrollo te PUshkinit . Pastaj POpulli thote Nje shprehje Tjeter . Qente Le te lehin Karvani hecen para ... Pra mos u merzit s besoj kollaj une . [/qb]
Po dhe ktu e qite emrin ere ...Fillimisht postuar nga HIGHLANDERSS:
[qb] Une jam . Eh te gjithe me njihni . Me quajne rudiana . jam cun simpatike dhe elegante . banoj ne tirane dhe ke lagja ime . shenja e orasgopit eshte gipista unilista . Une tani jam ketu dhe ju e dini se ku jam une ... [/qb]