prezantim pa foto?!

Gjeneral-Berdica

Primus registratum
Re: prezantim pa foto?!

monkey.jpg

Foto e femijerise sime...

bellisima

Primus registratum

hahaha Gjeneral te kam than une ty qe je shume simpatik /pf/images/graemlins/smile.gif :kiss:

stellina

Primus registratum

Originally posted by SCARFACE:
[qb] Hi STErLLina deshta me shkru Stellina,po bahet qejfi si e paseni marre buken ne vene te nrysheme se spaseni ra ne sy fort.Kur se foton teme une ekam sekret por bajme edhe perjashtime ka i here,nejse..Kurse foton tane metvertet e kam pas po se kam ma po shpresoj qe ta shof perseri.Po mire se tesh po iku,edhe munoju me shkru ma rradhe deshta me thane ma shpesh nejse...........Pershnes tane SHKODRANT edhe SHKODRANET si nodhen neper bote. [/qb]
<font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Mirboll qe ekzistojn personat qe edhe rrenen e besojn /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po un ste kam dhan foto more i uruar...bahhh

Margerit Abati

Primus registratum

Hi stellina nuk u rrejta po deshta me ta ba qejfin se nuk besoj se mund ta kene ndokush foton tane.POr une menova me ta ba qefin tu te ba njifije ma njofton. :shrug:

neta

Forumium praecox

A ke ndryshu ndopak Gjenerali tesh qe je rrit a?
nqs jo
ma nep numrin e telefonit te babs tand se du me ardh me te lyp /pf/images/graemlins/tongue.gif

Gjeneral-Berdica

Primus registratum

Fillimisht postuar nga mystic:
[qb] A ke ndryshu ndopak Gjenerali tesh qe je rrit a?
nqs jo
ma nep numrin e telefonit te babs tand se du me ardh me te lyp /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
pa ta nap numrin e babes, por po kam frike, se don me te ba prove baba,perpara se me tlane me ardhe te une, se thote,ti bir je i ri nuk i din mira kta pune....

neta

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga Gjeneral - Berdica:
[qb]
nqs jo
ma nep numrin e telefonit te babs tand se du me ardh me te lyp /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
pa ta nap numrin e babes, por po kam frike, se don me te ba prove baba,perpara se me tlane me ardhe te une, se thote,ti bir je i ri nuk i din mira kta pune.... [/qb]
s'deshta me ardh me te lyp per vedi mar, po kam gjyshen beqare, ne dasht baba jot ta bajn prov po mas ta hupin aj provimin e po te len edhe ty pa gja...

djal

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga Gjeneral - Berdica:
[qb]
nqs jo
pa ta nap numrin e babes, por po kam frike, se don me te ba prove baba,perpara se me tlane me ardhe te une, se thote,ti bir je i ri nuk i din mira kta pune.... [/qb]
s'deshta me ardh me te lyp per vedi mar, po kam gjyshen beqare, ne dasht baba jot ta bajn prov po mas ta hupin aj provimin e po te len edhe ty pa gja... [/qb]
HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAH

djal

Primus registratum

Ju Femrat Rrini mire se Perzoten Ju Nxorra Tana Fotot itu /pf/images/graemlins/smile.gif ater po Bajm Miss Shemtira /pf/images/graemlins/laugh.gif

djal

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Rebecca:
[qb] ball mar Turi ball :smash: :tipsy: [/qb]
Ke inad ti qe do shofesh foton aty e /pf/images/graemlins/smile.gif
Plas aty pra se une doti nxerr tana po sa ti bej me Link :rockband:

bellisima

Primus registratum

Nxjerri mor. Pse po me vika inat mu; une kshu jam e PASHMEEEEE mos me shifni tesh se me ka lodh rruga (LOL) /pf/images/graemlins/laugh.gif

djal

Primus registratum

ju vec mthoni qe a i doni ti shifni fotot itu se
perzoten te gjitha i nxorra itu /pf/images/graemlins/smile.gif duke mendu
per ata qe i kan fotot tek une them se asnjera
nuk Mungon /pf/images/graemlins/tongue.gif

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Turi:
[qb] ju vec mthoni qe a i doni ti shifni fotot itu se
nuk Mungon /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Un psh se kam foton te ti, po ketyne te tjereve nxjerrja fotot se ska gja /pf/images/graemlins/smile.gif

djal

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Princesha:
[qb]
Fillimisht postuar nga Turi:
[qb] ju vec mthoni qe a i doni ti shifni fotot itu se
nuk Mungon /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Un psh se kam foton te ti, po ketyne te tjereve nxjerrja fotot se ska gja /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
ti do te jesh e para vedin ne kete forum /pf/images/graemlins/smile.gif
por sa ti bej te gjitha me link /pf/images/graemlins/laugh.gif

artur

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Princesha:
[qb] Ah foto imagjinare thu ti Turi? :devil: [/qb]
sipas mendimit tim me imagjinata jetohet sot...
apo e kam gabim?

thAci

Primus registratum

Shkodran/e me vjen shume keq kur shof qytetin qe i ka dhene aq shume kultures shqiptare te katandisur ne ate gjendje.Me vjen keq ta shpreh por as ne kohen e Enverit ska qene keshtu(dreqi ja hengert shpirtin e mos xente kurre qetesi aty ku eshte).
Me duket se kalane e ROZAFES,uren e Mesit,
piacen tone te dashtur,"KAFEN E MADHE" si kane ndertuar baballaret tane,por dikush i ardhur nga kozmosi!!!Tani o burra kush ben me shume kisha e xhamia,sjam kunder fese,por jam me Rozafen,me Teuten,me ate qytet qe siç ka shkruar Edit Durhan "kur kalova uren e Baçallekut e ndjeva veten ne Europe......"

eduart

Primus registratum

paska shku per lesh ky ka ngaterru tem /pf/images/graemlins/tongue.gif :lol: