prezantim pa foto?!

luani

Primus registratum
Re: prezantim pa foto?!

Rebecca ne rradhe te pare paske dale mire breqavers /pf/images/graemlins/smile.gif
ne rradhe te dyte na i thojme keshtu ne angli
/pf/images/graemlins/smile.gif ne rradhe te trete ca je ken tuj ba maj se spo marr veshte gja gjimnastik apo ajrobi /pf/images/graemlins/tongue.gif

luani

Primus registratum

dreqja_shkodrane ku je maj rrush se ke hup krejt po sikur e keni ba prezamtim pa foto /pf/images/graemlins/smile.gif ju apo jo ok maj molle se tesh po ve dhe une nje /pf/images/graemlins/tongue.gif

eduart

Primus registratum

becca ,,,,,turi vduq hangri fiq dhe vduq /pf/images/graemlins/tongue.gif

bellisima

Primus registratum

Tu thafte goja o Zot ishallahhh!!!!

He pra ku jan fotot?????? Vetem une a????? Turp te keni!!! :mad:

eduart

Primus registratum

lol becca ,ba me mu tha goja mu te puthi ty dhe njo /pf/images/graemlins/tongue.gif met perseri ater

bellisima

Primus registratum

NO DOUBT!!! lulkuqe /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

dreqja

Primus registratum

becca kam me te shky maj niri kot:)ma ke plish temen klet, fmi i male tamam :smash: mas me ban me nelva se e nzola foton teme:)

dreqja

Primus registratum

tek fajtori eee?jo more qyqe, sme ke pa kerkund, por me imagjino /pf/images/graemlins/tongue.gif

djal

Primus registratum

Fillimisht postuar nga dreqja shkodrane:
[qb] becca kam me te shky maj niri kot:)ma ke plish temen klet, fmi i male tamam :smash: mas me ban me nelva se e nzola foton teme:) [/qb]
1000 her tkam than qe sa flet me goje dhe sa shkrun me Gishta kurr si ban kot qe e thu kshuqe mos nxirr foto ktu se kot po na prish Forumin /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Margerit Abati

Primus registratum

HI everybody masi kerkush nuk deshiron me vu foton munena me e ba ne kte menyre,me kallzu per vedin.Po e filloj une jam 18 vjec kam je tu ne lagjen ma te mire ne Shkoder Rus Katolik 8-vjecaren e kam ba te Pashko Vasa dhe kam ba vetem nji vit te Jordan Misja ne vitin 99-2000 kam kene e para B.Mendoj se tesh ju ka ik marrja dhe muneni me shkru dhe ju per jeten tuj se mund te njifna.PARA SHKODRA DHE TANE SHKODRANT NEPER BOTE. :rockband: :rockband: :mad:

stellina

Primus registratum

Hi!

Un jam siç kam emrin /pf/images/graemlins/laugh.gif , duhet me u prezantu ma shum a? :goofy:

Margerit Abati

Primus registratum

Hi STErLINA po deshte ti me na kallzu ku ke nejte me shpi ne Shkoder,se fotografi nuk ke qejf me vu po na kallzo per shkolen 8-vjecare apo te mesmen ose ku e ke ble buken po s'pritove.Pershnes tane SHKODRANT neper bote.Edhe ty Angleze............ :tipsy:

stellina

Primus registratum

Pse rre qe se ke foton teme /pf/images/graemlins/laugh.gif , ti me ke than qe ne album e ke vu...nejse.

Kur kam ken me shpi ne bajze buken e kam marr te mashi i kan pas than...e ne shkoder, her e merrshim ne nje vend e her ne nje tjeter..vallahit,sme kujtohet mire...ne sarreq me duket..nejse.

Po ti, kur po e ven foton teme /pf/images/graemlins/laugh.gif ,opss tane deshta me than

Margerit Abati

Primus registratum

Hi STErLLina deshta me shkru Stellina,po bahet qejfi si e paseni marre buken ne vene te nrysheme se spaseni ra ne sy fort.Kur se foton teme une ekam sekret por bajme edhe perjashtime ka i here,nejse..Kurse foton tane metvertet e kam pas po se kam ma po shpresoj qe ta shof perseri.Po mire se tesh po iku,edhe munoju me shkru ma rradhe deshta me thane ma shpesh nejse...........Pershnes tane SHKODRANT edhe SHKODRANET si nodhen neper bote.