prezantim pa foto?!

dreqja

Primus registratum
prezantim pa foto?!

hi, ne metamam lodhena dhe shkruajm ktu por ama foto nuk ka asnjeri dhe deshira kishte me ken me ju njoft:)Une qe fola dhe hodha gurin po e ve e para, ju pres edhe ju!! :kiss: :goofy:

dreqja

Primus registratum
Re: prezantim pa foto?!

OOps nuk munesh me e pa foton ee:)ju pres ju iher manej une ne fund, amelcina per fund ee si thoni ju :goofy:

eduart

Primus registratum

/pf/images/graemlins/smile.gif po mire pa te pa kush foton tane nuk e merr guximin asnje me vu foton aty /pf/images/graemlins/tongue.gif

Garuzhda

Primus registratum

O dreqe po kush je ti par zoten ? jo per gja por paskena nej edhe kojshi. /pf/images/graemlins/smile.gif

dreqja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Shkodrani_Uk:
[qb] /pf/images/graemlins/smile.gif po mire pa te pa kush foton tane nuk e merr guximin asnje me vu foton aty /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
hahahaa po se jam e marre une me majt ne fund te mujit baba jem nje liste me kandidate:) :goofy:

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga dreqja shkodrane:
[qb] C:Eigene Dateienhoho.JPG
:devil: [/qb]
A po ma co i cik me post ate kompjuterin tat dhe password/fjalekalimin qe te njifemi e?

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

hahahaa po se jam e marre une me majt ne fund te mujit baba jem nje liste me kandidate:)

Ti me kujtonke kohen e tallonit, duhet me qen ne list dhe me majt ne radh /pf/images/graemlins/laugh.gif

dreqja

Primus registratum

Mund te kujtoj , por ama nuk jena ne ate kohe:)ajo ishte thjesht nje shaka:)Gjysa me njofin se kush jam kshuqe..,(diida jam per ata qe nuk e din se kush jam) /pf/images/graemlins/tongue.gif

luani

Primus registratum

loooooool diida po te jap nje puthje pra dhe gjeje se kush te ka puthe muahhhhhhhhhhhhhhhhh
/pf/images/graemlins/tongue.gif

dreqja

Primus registratum

Po hajde edhe mas e gjej manej:))hajt pra qa pret ???? :smash: :kiss:

luani

Primus registratum

ababababa ca e gjete por ska gja se tesh e gjen ma vone /pf/images/graemlins/smile.gifhajt nje pershendetje per te gjithe por ne vecanti per zemren teme se tesh i kujtohet se kush jam une hajt bye se ika une bye

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb] I holl i gjat dhe me pak kuriz te dal. [/qb]
IL GOBBO DI NOTRE DAMME....piacere /pf/images/graemlins/laugh.gif

eduart

Primus registratum

rebecca ku je maj molle
po ti do te prezantohesh apo don me nejt anonim lol

bellisima

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Shkodrani_Uk:
[qb] rebecca ku je maj molle
po ti do te prezantohesh apo don me nejt anonim lol [/qb]
Randsi ka qe ti e din se kush jam kshuqe s'asht nevoja me u prezantu. Une vec per ty kam hall, per tjeret s'ma ndin :wink: /pf/images/graemlins/laugh.gif