SNAP
Papirus rex
Edi qe ishte per temen, mos e ben kaq tragjike postimin tim, se shaka bera, e lidha pak me moshen timeNuk ishte per ty, ishte per temen .... cudi qe te eshte dukur sikur te jam drejtuar ty, nuk permenda gje emer. lol
Edi qe ishte per temen, mos e ben kaq tragjike postimin tim, se shaka bera, e lidha pak me moshen timeNuk ishte per ty, ishte per temen .... cudi qe te eshte dukur sikur te jam drejtuar ty, nuk permenda gje emer. lol
Po nuk ishte ironi me ke keqkuptuar, cne ironi lexoje dhe nje here , bera vec shaka, nejseNuk bera gje tragjike une, ta shpjegova meqe perdore ironi pa lidhje. lol
Tani e llive muabetin dhe i fut dhe nje lol mrapa. nejse spo ta kthej te njejtin pergjigje, se sja vlen me diskutu ok klmEdhe sikur te ishe ne ate grup moshe.... nuk do te me interesonte , gjithsesi. lol
Tani e llive muabetin dhe i fut dhe nje lol mrapa. nejse spo ta kthej te njejtin pergjigje, se sja vlen me diskutu ok klm
Ty te intereson pergjigja ndryshe? apo e kishe si thenje...!Vjen tjetri te ngacmon, edhe ankohet si perfundim .... lol
Me beri kurioze, cila do ishte ajo pergjigjeja ndryshe ..... edhe ti kalofsh mire . lol
Mbi 27.. N fakt se kam problem fare moshen, sa me i madh aq me mire.. Ka gjasa te jete me i pjekur, me i kujdesshem dhe me i perkushtuar.
Plus me te ardhurat e veta, jo te babait
Po me ngatrroj fotoja. Me ngjave si i vogel! Do te kem parasysh qe ketej e tutje LolPo ja ku jam, pse s'ke thënë më parë
Po me ngatrroj fotoja. Me ngjave si i vogel! Do te kem parasysh qe ketej e tutje Lol
nuk besoj se diferencen e ben mosha...por nese duhet te flasim me shifra do doja dike deri ne 7 vjet me te madh ....me shume jo se do behesha me mace sec jam
aq jam....nje dite me shume se dje dhe nje me pak se neser......Do behesh tiger asgje me shume ca dhem e kthetra me teper. Sa je tani ti
aq jam....nje dite me shume se dje dhe nje me pak se neser......