prapaskena "TE DUA"

Seryozha

Primus registratum
Re: prapaskena "TE DUA"

Ka ca njerez qe e kane shprehjen "te dua" si buke e djathe!

Ndersa ka disa te tjere per te cilet kjo shprehje ka nje rendesi te vecante.

Personalisht nuk e kam thene kurre!(ne kontekstin e "dashurrrrise") dhe ndoshta nuk do e them ndonjehere!

Nuk dua te genjej femrat kot! Pastaj ata qe thone "te dua" vetem per te kap ndonjeren jane me te vobektet ne bote!

Tani sesi kapen femrat pa i "genjyer" me fjale te medha, ate e dini vete!

Fjala "te dua" nuk ka pse te kete "prapaskena". Turp jo per gje!

ere

Primus registratum

ashtu ehste vertet se kam iden se si ca njerez thone : te dua shpesh dhe shume shpejt ne 1 lidhje..per mua te dua ehste njesoj sikur te vrasesh....mos ta dramatizoj shume se mos me thone dhe killer..po qe ehste 1 fjale qe do peshuar mire para se ta japesh

MLK

Primus registratum

Edhe une mendoj qe te gjitha ata qe dashurojne jane kriminela e killer.

MLK

Primus registratum

Pasi te dashuruarit perdorin shpesh fjalen te dua, ja pse.

ere

Primus registratum

nuk eshte vetem aty fjala..por kur dikush te proppozon dhe ta perserit gjithmon ate fjale ndersa ti ende nuk je e/i qartesuar per ndjenjat e tua?

MLK

Primus registratum

Dmth ti thua qe dikushi te mos jete i sinqerte e te mos te te shprehi ndjenjat qe ka!!
Shume te komplikume ju femrat!

ere

Primus registratum

jo nuk e kam aty fjalen..e kam fjalen tek menyra se si e shpreh...te duket sikur nuk e e ndjen me te vertet ate qe thot....lexoje ate qe kam shkruatr me pare se si menyra qe me tha te dua ndikoi tek une...

MLK

Primus registratum

Epo tani jo te gjithe jane Robert De Niro qe te bejne te mrekullohesh kur ta thone, psh nga laberia ta thone "te dua moj qene" po nuk tallen se ta thone me te vertete!

ere

Primus registratum

po he se e di si thone nga laberia ..po ka mbet ajo shprehje se sta thot njeri me..po tani edh e si mund ti thuash dikujt te dua..edhe me pas te pendohesh..duhet te jehs me te vertet i kujdeshem e te mendohesh mire them une

burbuqe

Primus registratum

ende nuk kam marre nje puthje dhe sbesoj se do ta marr ndonjeher sepse djali qe them se ndiej dicka eshte larg une jam ne itali dhe tashme eka nje te dashur prandaj sbesoj se do ta marr ose do puth ndonjeher e cuditshme si fakt por mese e vertet pershendetje te gjitheve /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wub.gif

burbuqe

Primus registratum

e vertet ne nga laberia keshtu themi te dua moj qene dhe e kemi seriozisht kur e themi dmth na zuri qymyri kete duan te thone labet kur thone keshtu besomeni se cthem se jam labe vete vlonjate motra /pf/images/graemlins/wave.gif <font color="green"> </font>

ere

Primus registratum

ne radhe te pare me vjen keq qe ti ndihesh keq compiter...ai i dashuri jot do vrare, po si nuk iu cpua gomonia...nejse te pershendes patriote dhe mos e vrit mendjen se do e marresh puthjen tende te pare dhe do jete shume e bukur..ska humb dynjaja per meshkuj...

LUANESHA

Primus registratum

JU NGA vlora thoni te dua moj qene... /pf/images/graemlins/eek.gif
ti i pergjigjesh edhe un mor zagar... /pf/images/graemlins/lol.gif
ca asht kjo dashnia /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/blush.gif

ere

Primus registratum

ne nga vlora jemi te eger ne keto pune...thone qe femrat vlonjate jane te egra ne krevat po ashtu dhe meshkujt..oer vete e di qe jam..per te tjerat? i dunno

LUANESHA

Primus registratum

n'krevat duhet me kene e bute,e amel moj PRETYY /pf/images/graemlins/idea.gif
se nuk te rrin kush afer /pf/images/graemlins/eek.gif

/pf/images/graemlins/tipsy.gif

ere

Primus registratum

po si ka mundesi qe me epen keq pa asaj...duan ti rrahf, ti dhunoj... /pf/images/graemlins/smash.gif..se di u pelqen ajo menyre

^Ira^

Forumium praecox

"po si ka mundesi qe me epen keq pa asaj...duan ti rrahf, ti dhunoj... ..se di u pelqen ajo menyre "
hahaha sa kam qeshur, qenkan nga ata te cuditshmit shpresoj qe te kete pak ne qarkullim te tille

Une e kam thene per here te pare " TE DUA" nje jave me pare , pa prapaskena, e ndjeva dhe ia thashe, ai i vafri kishte plot 1 vit e gjysem qe ma thoshte dhe une hic , kur ia thashe shtangu per rreth 1 minute, nuk po reagonte, pastaj me mbuloi me te puthura.