Pozita 69

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: Pozita 69

A e keni ni naiher dëshirën me ja hongër partnerit veglat? A ju ka rastis që të dy të keni uri në të njëjtën kohë? Nje ku doli ne 69. Vetëm se n'kët rast të hik petlla fare /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/Eliterate.gif.

MLK

Primus registratum
Re: Pozicioni 69

Meqe thuajse te gjithe kan dhene mendimin, do ishte interesante te dinim ne 69 cili do te ishte me ie preferuar, femra apo mashkulli poshte? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

Hope

dans ton coeur
M

A e keni ni naiher dëshirën me ja hongër partnerit veglat? A ju ka rastis që të dy të keni uri në të njëjtën kohë? Nje ku doli ne 69. Vetëm se n'kët rast të hik petlla fare /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/Eliterate.gif.
me lot kam qesh

SNAP

Papirus rex
Pozita 69 na shkoj jeta 69:p si stil i vjeter duket:p kam dal stile me te reja 77 eshte stili i 2015 eshte ne mode ngjoni xhajen.:p

Last edited:

SNAP

Papirus rex

mu si lab i vertet e ke sqaruar..../ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

une injorantja se kam idene si eshte kjo 69 /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif
Mesohet lal asnji ska lind i ditur , por me vjen cudi qe ben rrolin qe se di:p Po ne qofte se eshte kshu si thua ti
Mesoje kap nai cun ta mesosh, po kam dhe pak frike nga ti se do te pelqej dhe sdo ndahesh me nga 69:p:D

joetisti_

Locus omnem
Pozita 69

Pozita 69
Keshtu quhet tema, s'e di sa ju pelqen kjo pozite, ose kush e ka provuar le te tregoje shijen e saj, kush nuk e kupton.....

..do ta marri vesh....me vone!!
Tung, pune te mbare!
une e kam provuar. ka shije te mire. vetem se... Asgje, asgje, plaget i sheron koha, "plagen" e femres e sheron mashkulli.

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
une e kam provuar. ka shije te mire. vetem se... Asgje, asgje, plaget i sheron koha, "plagen" e femres e sheron mashkulli.
waw....plagen e femres e sheron mashkulli??po c 'lidhje ka sherimi i plages me raportin sexual :D,pastajmashkulli pervecse kontribon qe femra te kete vuajte sa me shume nuk ben gje tjeter ..:D