Re: Postimet me qesharake te kshillit.
Postim tek tema "Hotkobursat". Sju ngelet hatri juve qe bera pak reklame une apo jo?
citim:
--------------------------------------------------------------------------------
Fillimisht postuar nga Albanian_Hottie:
Ne dicka, se po i nxjerr prrc perrc lol si me qen me djarre.
Porosite per grupin:
Moonlight, te pershndes i her se je bo per mall. Ne e dyta ca me kan thon mu, qe ke kap njonin ti. Po e ke kap keq me kan thon. Se di a o e vertete apo jo, po shpejt
Papit, eh mi goce te kam xhan. Goc e mire je, ta haj dreqi po spo te gjej qe spo te gjej naj nje te hajrit. Pranej sygjeroj te aplikosh ne gazeten intervista. Ejvalla, ne per ju mendojme.
Majestic. Po ti thuj mireseugjeta njehere. E po kjo pune kshu. Direkt e ne thela.
JOna & T[], e ne ju cift simpatik jeni desha me thon HOT mo..se simpatik na morin per ato grupin kundershtar "sumpatiksat"; po spo dukeni hic mo vlla. Aha, dicka ka ne horizont Tregoni shpejt ktu.Mos ta ka dredh mi jona???? AMon me falni per gabimin e meparshem.
Putraku morracaku, hajt po te pershndes ne ty mo se je i vogel jo per gjo. Kujdes kur fluturon.
Se fundi, per nje antar qe so bo gjall ktu ne ket grup ka qekur ne qe e kena pas roje ke dera kohe me pare. Po, e kam fjalen per xingaron. Eshte zhdukur i shkreti nuk e gjejm dot. E dyta, here qe na ndodh. Them mos ka qen ngaqe ndrrum shpine, dhe se di ket shpine e re. Kam hall ka njel jetim i shkreti. Nese, te mobilohen forcat punetore/detektive ( ne ket rast abstracti )per ta gjetur. Mgjth. hajt mo, tani qe po menohem per here te dyte, them ce do amon vetem me flejt gjum e me pa tv eshte...eheheeh
Hajt naten e mire, e mir u gdhifshi
ene ju uroj THANXGIVING.
*Po pate pas durim me lexu kaq shume i/e fort je vallaj ..ahahahah.