Postimet me qesharake te kshillit.

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Postimet me qesharake te kshillit.

Right! :thumbsup: :wink:

...but, kam bere nje gabim, postimet (mendimet) e tua nuk jane qesharake por shume karizmatike dhe ketu e gjej veten jashte teme :cool:

Anyhow, like and read them :wink: :thumbsup:

vlera

Primus registratum

Ja si pergaditi hallven Mistreci:

''Kur bera hallven desh erdhen zjarrfiksat, hosha miell dhe pak gjalp dhe po i trazoja dhe me kishin thene sa te marre mielli ngjyre kafe. Mori tengjerja ngjyr kafe e une gjithashtu e mielli hic qe hic sa derisa filloi te dilte nje tym me shtellunga. U mbush kuzhina plot dhe kur hapa dritaren doli i gjithe tymi pernjeheresh. Me vrap kojshinjte te shikojn se c'behej. Po ca bohej hic, Zenun Albanezit i kishte vajte mendja per hallvë''

:lol: :lol:

disku

UNI

Tek tema e ditelindjes se enverit gjenerali poston:

Postuar me pare nga gjenerali
happy-birthday-pink.png
Gul i pergjigjet:

Postuar me pare nga gul
Xhaxhi Enver ty trimi vogel, te kisha rras mrena pa nje pa dy per kete urimin imperialist qe i ke vone ketu dhe keto menyra urimi ne ate kohe as qe e dije qe ekzistonin jo ti po dhe ata qe i dinin nuk guxonin ti thoshin.

Tmerr!
:lol: :lol: :lol:

disku

UNI

Fillimisht postuar nga Gul:
[qb] :lol: :lol: :lol:

U shenove dhe ti ketu po he :lol: [/qb]
Cfar paradoksi bera histori duke permendur historin...
....ndodh vetem ne AF /pf/images/graemlins/smile.gif

Kordelina

Primus registratum

Ti ke shkruar shume me teper se kaq me sa di une /pf/images/graemlins/wink.gif

Djep

Forumium maestatis

Kte fraze e ka tek firma Furor Aquila.

"Ta lexoj une trunin njesoj si lexoj gazeten..." E thene nga nje analfabet i famshem.

Lol... edhe me e forta eshte se kjo fraze eshte nje varg i nje kenge qe ka bere nje fare grupi "Vagabondi" - rrepista durrsake - qe jane "o nene o nene". Ata ngjajne tamam analfabete.

olti

Neo

LR dhe Hirko tek tema "Shqiptari me i keq..." /pf/images/graemlins/laugh.gif

LR

Matador
Anetar/e # 106

Shkruajtur më 17-06-2003 21:10
-----------------------------
Sigurisht qe osht Majmuni Hirko!

Ka tre jave pa e fut bishtin n'AF, qe ja thafshin xhapanezt ja thafshin
-------------------------

Il Majmuno Hirko
Anëtar/e
Anetar/e # 21

Shkruajtur më 17-06-2003 21:13
Ktu re jom po s'me ke pa. Mir rrugaç po ne qorr

..po dhe punojm kaiher se do qit kafshata or toç

ps. toç ne kuptimin e mir te fjales

--------------------

LR

Matador
Anetar/e # 106

Shkruajtur më 17-06-2003 21:22
---------------------------
Mir rrugaç po ne qorr

Nuk kom qen perpara, ma kon njit

..po dhe punojm kaiher se do qit kafshata or toç

Toc toc po toc qe e qit buken pa punu se!
Il Majmuno Hirko
Anëtar/e
Anetar/e # 21

Shkruajtur më 17-06-2003 21:27
----------------------------
mos u tall me djersen e tjetrit o zdroms..

... se m'ka mor ne uria

Ja e shef.. tani ket çast me duhet me dal pri forumi

qao robo dhe mos i hum gjurmet

olti

Neo

Nga Díck Darlington Delarge te tema: "Pse ne shqiptaret jemi kaq mbrapa botes?" (apo dicka e e tille)

Fillimisht postuar nga Díck Darlington Delarge:
[qb] Kordelja nuk eshte mbrapa por eshte nje xhiro perpara prandaj duket mbrapa po ta shikosh nga perpara /pf/images/graemlins/tongue.gif :devil: [/qb]
Kam qesh me lot :lol: :lol: :lol:

Diddy19

Su@mi

Tek seksioni "Fjala ime per permiresimin e forumit" ,tek tema "Pyetje" Penelat e Van Gogut shkruan:

Meqe kete s`ma plotesuat po ju kerkoj dicka tjeter. A me jepni leje me u fut njehere te koshi se m`ka bo shume kurioze . Kot sa me pa iher cfare ka aty mrena. Ju betohem qe s`prek gjo me dore.. Imagjinojeni si tip ekskursioni ...

Oh sa kam qesh! :lol: :lol:

Diddy19

Su@mi

Nje tjeter....
Tek tema "Dedikime" njeri me nick Wallsingam shkruan:

Nqs me fjalen "Probleme" i referohesh faktit che non me la danno o che me la danno di rado ... hai raggione ... detto questo , te pershendes me tregimin UNA MACCHINA DA FOTTERE ... Charls Bukowski ... libri "Storie di Ordinaria Follia". Mo vado perche fra cinque minuti mi scade lo yogurt.

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga *alinos*:
[qb] Tek tema: Kush dashurojne me fort Meshkujt apo Femrat ne nje debat te nxehte mashkullor vs femeror, Zogu thote:
zog
Anëtar/e
Anetar/e # 3

Shkruajtur më 10 Tetor, 2003 23:06
--------------------------------------------------------------------------------
hehe... prandaj ju femrat rrini shpesh here si dru ne shtrat. si duket ndersa mashkulli ju pompon i mbush plot me seriozitet ne detyre, ju i shtroni pyetjen vetes a e du per seks kete una apo per gjo tjeter; si moter, si nene, ose si nene tereza per bamiresi. hahaah he ç'na gjet.
:lol: [/qb]
:lol: :lol: :lol: Oh sa kam qesh

Alinos :thumbsup:

Goca

Primus registratum

Tek tema " Seks me moderatoret" Abstract i pergjigjet hapesit te temes keshtu:

o numer t kapt kulifruthi!
t kisha marthy mbas murit me pranga deri sa te qajshe si femi e te thirrshe o mamiiiiiii o mamiiiii!e pasi t kerkojshe falje t hidhsha niher n bore lakuriq!masanej do t vijshin kerkesa tjera n mend!

t pershnes!

Marova ... :lol:

Diddy19

Su@mi

Tek tema "Ne c'moshe jeni prishe per here te pare ?" (kategoria Eros) ,Putraku pergjigjet ne lidhje me temen:

Jam prish kur dola njiher me shoket.ene me thosh babai shoqnia e keqe te prish...qe atehere nuk po e lej qe nuk po lej dot dahonin

Te rente nje pike ishalla ,ku te shkon mendja! :lol:

Albanian_Hottie

Primus registratum

Postim tek tema "Hotkobursat". Sju ngelet hatri juve qe bera pak reklame une apo jo?

citim:
--------------------------------------------------------------------------------
Fillimisht postuar nga Albanian_Hottie:
Ne dicka, se po i nxjerr prrc perrc lol si me qen me djarre.
Porosite per grupin:

Moonlight, te pershndes i her se je bo per mall. Ne e dyta ca me kan thon mu, qe ke kap njonin ti. Po e ke kap keq me kan thon. Se di a o e vertete apo jo, po shpejt

Papit, eh mi goce te kam xhan. Goc e mire je, ta haj dreqi po spo te gjej qe spo te gjej naj nje te hajrit. Pranej sygjeroj te aplikosh ne gazeten intervista. Ejvalla, ne per ju mendojme.

Majestic. Po ti thuj mireseugjeta njehere. E po kjo pune kshu. Direkt e ne thela.

JOna & T[], e ne ju cift simpatik jeni desha me thon HOT mo..se simpatik na morin per ato grupin kundershtar "sumpatiksat"; po spo dukeni hic mo vlla. Aha, dicka ka ne horizont Tregoni shpejt ktu.Mos ta ka dredh mi jona???? AMon me falni per gabimin e meparshem.

Putraku morracaku, hajt po te pershndes ne ty mo se je i vogel jo per gjo. Kujdes kur fluturon.

Se fundi, per nje antar qe so bo gjall ktu ne ket grup ka qekur ne qe e kena pas roje ke dera kohe me pare. Po, e kam fjalen per xingaron. Eshte zhdukur i shkreti nuk e gjejm dot. E dyta, here qe na ndodh. Them mos ka qen ngaqe ndrrum shpine, dhe se di ket shpine e re. Kam hall ka njel jetim i shkreti. Nese, te mobilohen forcat punetore/detektive ( ne ket rast abstracti )per ta gjetur. Mgjth. hajt mo, tani qe po menohem per here te dyte, them ce do amon vetem me flejt gjum e me pa tv eshte...eheheeh

Hajt naten e mire, e mir u gdhifshi
ene ju uroj THANXGIVING.

*Po pate pas durim me lexu kaq shume i/e fort je vallaj ..ahahahah.

Djep

Forumium maestatis

Ky dialog eshte shkeputur nga tema "Me ke nga forumi do te deshironit te benit seks?"

hajduti hurmave

Evergreen
Anetar/e # 165

Shkruajtur më 13 Dhjetor, 2003 00:02
un du me bo seks me ate qe posto mas meje

--------------------
open door, so I walk inside...

Postime: 2181 | Nga: ku eshte ngrofet | Regjistruar: Nën 2002 | IP: e Regjistruar |
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ \\\\
PUTRAKU

R.E.M
Anetar/e # 231

Shkruajtur më 13 Dhjetor, 2003 00:17
MOSSSSSSSSSSS!!KJO NUK DUHEJ THANE

--------------------
PUTRAKU MORRACAKU

Postime: 2687 | Nga: kopeshti nr 31........ | Regjistruar: Nën 2002 | IP: e Regjistruar |
hajduti hurmave

Evergreen
Anetar/e # 165

Shkruajtur më 13 Dhjetor, 2003 00:22
ho me zhabzi, un tu i bo politike Kordeles anej, ti vje shkru pa pik turpi....hec ktu tashi te te kolovis pak