Postimet me qesharake te kshillit.

Djep

Forumium maestatis
Postimet me qesharake te kshillit.

Lexova kte postime te Godfather tek nje teme qe kish te bente me kompiuterat, dhe mu shkulen brinjet. Kshu qe thashe te hap kete teme, te qeshin dynjaja.
Karakteristikat e kompiuterit te autorit te postimit:

"me me dhon dynjone nuk e ndrroj per asigjo. ma paten kerku ene ata te ibm per i far muzeu te teknologjise po nuk ja dhashe. punen e vet e kry hatashem. Eshte bo funi, gjith kto koh eksperince e kane bo me menu e me vepru vet pa pas nevoj per komandat e mia.
i dite tu shkrujt i doc filloi me m'korrigju cdo fjale (se dokumenti ishte shqip) e une i thojsha vari lesht,vari lesht vazhdimisht (ne vend te IGNORE dmth) derisa u nxef m'at pik sa ma fshiu te gjithin e me tha:" A ja bona mire apo jo? YES --- No . Une shtypa No e vetem kur m'doli i penxhere tjeter ku mì'thonte: "M'plasi k.. !"
m'thuni ju mu a kam arsye se pse ta ndrroj. e kujt i hyne m'pune athlon e celeron e intel e ku di une mo..."

helibak mucogllava

Primus registratum
Re: Postimet me qesharake te kshillit.

Fillimisht postuar nga Djep mbi Barrikada:
[qb] Lexova kte postime te Godfather tek nje teme qe kish te bente me kompiuterat, dhe mu shkulen brinjet. Kshu qe thashe te hap kete teme, te qeshin dynjaja.
Karakteristikat e kompiuterit te autorit te postimit:

"me me dhon dynjone nuk e ndrroj per asigjo. ma paten kerku ene ata te ibm per i far muzeu te teknologjise po nuk ja dhashe. punen e vet e kry hatashem. Eshte bo funi, gjith kto koh eksperince e kane bo me menu e me vepru vet pa pas nevoj per komandat e mia.
i dite tu shkrujt i doc filloi me m'korrigju cdo fjale (se dokumenti ishte shqip) e une i thojsha vari lesht,vari lesht vazhdimisht (ne vend te IGNORE dmth) derisa u nxef m'at pik sa ma fshiu te gjithin e me tha:" A ja bona mire apo jo? YES --- No . Une shtypa No e vetem kur m'doli i penxhere tjeter ku mì'thonte: "M'plasi k.. !"
m'thuni ju mu a kam arsye se pse ta ndrroj. e kujt i hyne m'pune athlon e celeron e intel e ku di une mo..."
[/qb]
ahahahahahhahahahaha :lol:

cukolja

Primus registratum

o djepo ca bohet o vlla e hape temen e u zhduke
apo ke dale per gjueti gafash

hashahahaaaaaaaa :lol:

Diddy19

Su@mi

Tek tema "O mami si behet bebi?" Peshkatari27 shkruante:

Une e di qe kur iken ne banjo,per te dhje** po te dhje** me kujdes ben beb...Po qe se ke honger nai gjo qe leshon ngjyre te del bebi i zi,po te jesh me bark te del goce,kurse po hongre mish pule te del kalamoni i bardhe.

:lol: Oh sa kam qeshe! :lol:

MIR SALIU

Primus registratum

Peshkataro pergjigje me shkencore nuk kishe si te jepje. hahahahahahah /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Djep

Forumium maestatis

Kollarja shkruan te nje teme per Durresin:

"Dikur kur ra termeti ne durres nje berber i njohur duke qeth njonin tha:
Ç'a termeti ishte ky mer, se s'qe gjo fare, ç'a thuni ju.
-psere pak shpia u preshen ah?
-jo mer ti, por termet ho ai, qe te tunet veni fare, Durrsi te shkoj ne Bari dhe Bari te vij ne Durres. Ai eshte termet.
Pas ca ditesh vjen me u qethe nje nga pese sekretar e dyte te partise se Durrsit, dhe e pyet ket:
-po ti mer pse s'te rri goja rehat?
-Pse mer ç'a kam thone un kshu?
-Ja pra qe: Durrsi te shkoj ne Bari dhe Bari te vij ne Durres.
-Jo per koke te kalamojve. S'e kam thone ate, qe pastaj t'a gjejne gati socializmin taljonte eh?!

Tani Durrsi ka ik ne Bari, por ne Durres ne vent te vinte Bari ka ardh Burreli.
Ka rreshqit toka me duket."

:lol:

alinos

Forumium maestatis

Tek tema: Kush dashurojne me fort Meshkujt apo Femrat ne nje debat te nxehte mashkullor vs femeror, Zogu thote:
zog
Anëtar/e
Anetar/e # 3

Shkruajtur më 10 Tetor, 2003 23:06
--------------------------------------------------------------------------------
hehe... prandaj ju femrat rrini shpesh here si dru ne shtrat. si duket ndersa mashkulli ju pompon i mbush plot me seriozitet ne detyre, ju i shtroni pyetjen vetes a e du per seks kete una apo per gjo tjeter; si moter, si nene, ose si nene tereza per bamiresi. hahaah he ç'na gjet.

alinos

Forumium maestatis

Su@mi i thote Emes tek tema: Me cfare e masni dashurine

Dmth Ema,meqe ti e matke me vepra ,dmth me pune i bie qe ti dashurine e tij ta masesh me Xhaul(J),ashtu sic matet puna dhe energjia ne fizike...Pahh ç'trinom PUNA-ENERGJIA-DASHURIA!

Diddy19

Su@mi

Tek tema "LIbri qe ju ka ndryshuar jeten" insane shkruan:

veshkaushi dhe shoket e tij.

aty ishte 1 perralle per 'camcakizin' ( apo gomen e mbllacitshme".
detajet si maj men, po di qe ja han minjte dhe semuret. qe atehere nuk ha me 'camcakiz' nese nuk eshte i mbyllur ne leter!!!

:smash:

Djep

Forumium maestatis

Ky post eshte shkruar nga Durrsaku King (Pol Milo) te tema "Reflektime" e nenforumit "Hapesire Filozofike" - teme pra qe ka te beje mbi filozofine, vertet serioze.
Pol Milo ia keput:

"Ne fillim edhe une reflektoja vetem fare edhe e ndjeja shume vetmine brenda meje pastaj me kalimin e kohes zura shoqeri edhe me shoket u mblodhem edhe reflektuam te gjithe bashke. pastaj bleme nje reflektor te madh edhe tani jemi rehat."

Princesha

Primus registratum

Tek tema "O mami si behet bebi" Putraku tregon eksperiencat e tija:

UUEEE UNA DERI NE KLAS TE DYTE E DIJSHA SE GRUAS I VINTE VET KOHA PER TE LINDUR,DMTH PAS MARTESES AJO LINDTE BEB VET.KUR MA KA THON NJI SHOKU IM KOLI SKILJA SE MAMI DHE BABI ASHU E KSHU,I KAM FUT NJE TE RRAFME SE ME FYJTI RON.PARA TRE VJETESH MU KA MUSH MENJA SE SI BOHEJ NJI BEB

/pf/images/graemlins/laugh.gif :lol:

Kordelja

Valoris scriptorum

Une tek kjo tema do sillja pothuajse te gjitha postimet e Dickut /pf/images/graemlins/tongue.gif thashe pothuajse se te keqkupton kollaj ai dhe te turret pastaj /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

D-J

Forumium maestatis

ftesa jote eshte shume joshese! cant turn it down!
mqse i paske lexuar te gjitha postimet e mija lexo dhe kete dhe ndoshta think hard.
Kur pysin femrat se cfare eshte gjeja qe deshirojne me shume ne nje partner ideal, ato thone: GSOH ( good sense of humour)
Reach your hand! X