poshte moderatoret :P

B

briiigi

Guest
Re: poshte moderatoret :p

nise ti se e rregullojme /pf/images/graemlins/wink.gif
une jam me provime lal...skam dhe aq kohe per AF...edhe ca dite...pastaj Tirane ...yupiiiiiiiiii yaaaaaaa yeeeeeeeee
:kiss: back!

Do ikesh prap ne Shqiperi,apapapa te lumte,une nuk kam mundesi jam me provimegjer ne fund te korrikut,me pas nuk e di?
Kur te jesh ne Shqiperi mi bej te fala pak Bud Gye,dhe thuaj de duket ndonjehere se eshte harruar edhe ai!

B

briiigi

Guest

javes tjeter...
mos u bej merak hic, ta pershendes une dhe do i them qe ju ka marre malli per te :goofy: :goofy:

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga briiigi:
[qb] javes tjeter...
mos u bej merak hic, ta pershendes une dhe do i them qe ju ka marre malli per te :goofy: :goofy: [/qb]
o briiigi kur do ikesh ne shqiperi moj se kam qef te shikoj nej her buzet e tua?po ate duch_girl do e maresh me vete se ka qef ajo tme japi nje puthje mua?(bei te fala nga mau kesaj duces mos haro)posht moderatoret interista qe mos te dalim nga tema.briiigi buzet amanet :wub: :smash:

helibak mucogllava

Primus registratum

briiigiiiii ku ke humbur moj te humbt vulaaaaaaaa?
posht moderatoret interista :smash:

uuuuuuuuuuu moreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Seriozi

Primus registratum

Ej mos e shani dutchin,bile as Grenzen dhe gocen qe e ka me nja 10 "a" nga mbrapa,se bohet nami.

B

briiigi

Guest

Pse o ckeni me mua?
Ju kam rene ndonjehere ne qafe une juve?!
pfffffffffff
Whatevaaaaaaa
Go Milannnnnnnnn
Go Milannnnnnnnn
Go Milannnnnnnnn

kapedani

Primus registratum

Pse duhet patjeter me thene poshte.
Poshte moderatoret pra.
Na dhe nji pthuuuuuu prej meje essenza.Pthuu.

Guest

ptuj ptuj ptuj /pf/images/graemlins/laugh.gif turp te keni /pf/images/graemlins/laugh.gif