Portofoli i artit tend...

Odea

Primus registratum
Portofoli i artit tend...

Miredita forumi,

Si ndjeheni? Sot jam ne qejf se kam provim...nice eh? :mad:

Sot nuk e di por mu tek te shihja se cfare temash jane hapur tek Artet Figurative dhe u habita kur pashe qe asnje nuk ishte hapur mbi artin qe bejne vete forumistat. Dmth, e di qe jane hapur tema te shumellojshme per fotot e bera prej secilit nga ne, por asnje per vizatime apo dicka tjeter me krijuese.

Kshu qe mendova te hap nje teme pikerisht per ata qe duan te tregojne talentin e tyre ne pikture apo edhe per ata qe jane munduar te hedhin mbi flete menyren se si e shikojne boten. Une psh, me pelqen te vizatoj por vetem kur gjerat nuk levizin se kshu si piktore kreative nuk jam fare.

Vete nuk e di a te vendos piktura apo jo se vetem nja dy kam dhe e dyta...me vjen pak turp /pf/images/graemlins/frown.gif :rolleyes:

Mgjth, nqs ndonjeri prej jush merr guximin te vendosi cfaredo qe ka vizatuar, atehere edhe une do marr forca dhe do postoj ato qe kam bere.
Si thoni, deal?

Shpresoj te shoh attachments sa me shpejt /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dite te mbare,

Odea :wave:

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Portofoli i artit tend...

Une do doja te shihja qofte edhe nje pikture tenden, qofte edhe nje skice te vockel fare /pf/images/graemlins/smile.gif

Me shpresen se do ma plotesosh deshiren panvaresisht nga deshira e AF-istave te tjere per te ekspozuar punen e tyre ketu ne kete teme, suksese ne provim dhe ne pikture /pf/images/graemlins/smile.gif

:wave:

Garo

Primus registratum

mire e ke ti odea por eshte pak si e veshtire ti scanoj pikturat , pse nuk vjen vete ketej nga shtepia ti shofesh :cool: :thumbsup:

altin1974

Primus registratum

Ide shume e mire por me sa kuptoj ka nevoje per nje teme. Per me teper do ishte mire qe te kishte edhe foto, dizejnime posterash, pervec skicave

Odea

Primus registratum

Fillimisht postuar nga al_c:
[qb] Ide shume e mire por me sa kuptoj ka nevoje per nje teme. Per me teper do ishte mire qe te kishte edhe foto, dizejnime posterash, pervec skicave [/qb]
Patjeter, ate po kerkoj edhe une. Do te kontribuosh? Bej nje vizatim shpejt e shpejt te dickaje perpara teje apo qe e ke ne mendje dhe vuala, u bere artist /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une ashtu bej sa here me duhet te ia marr mendjen asaj zyshes sime te artit se mbaron per studenta qe i vizatojne ndonje gje. Ty cfare te pelqen te vizatosh? Peme? Lule? Shpata (vllai im vetem thika, shpata dhe kafshe te egra vizaton dhe eshte ironike se ai eshte njeri shume paqesor dhe i qete) apo kafshe?

Kordele, faleminderit shume shume per urimin e provimit. Me duket se ia hodha se shumicat e pyetjeve mu duken te lehta. Shpresoj te dal mire pasi me verte me duhen ca nota te mira.
Sa per vizatimet, do ta plotesoj deshiren meqe je shume e mire dhe e vlereson artin shume, ashtu si une.

E para nuk eshte pune e imja por e shokut tim te ngushte. Me pelqen jashte mase shume vizatimi (edhe pse eshte si rremuje apo duket si shkarravina) pasi ia di kuptimin gjithckaje qe ka bere aty. Ketu hyn ne pune kritika e artit nepermjet studimit te jetes se autorit dhe rrethanat kur ka shkruar /pf/images/graemlins/laugh.gif
beautiful.jpg

Kjo tjetra eshte parfumi im dhe e kam bere thjesht se ky eshte parfumi im i preferuar nga gjithe ato qe kam...Jam pak e cuditshme ne gjerat qe vizatoj lol

parfume+bottle.jpg

Tani, sa per gallate...do shihni sa e talentuar jam ne vizatimin kreativ. Dmth, te gjerave qe nuk i kam perpara, not still life paintings i mean.

sequence.jpg

Kjo siper, a nuk duket sikur e ka vizatuar nje femije? Ashtu jam une, car ti bej /pf/images/graemlins/blush.gif lol

Do vendos ca te tjera pasi edhe pse tregojne talent teper te dobet, te bejne per te qeshur...te pakten mua sa here i shoh :cry:

Garo

Primus registratum

Odea per fat te keq nuk shof gje , mundohu ti besh attachments ne file . Thanks

Odea

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ALROSS:
[qb] Odea per fat te keq nuk shof gje , mundohu ti besh attachments ne file . Thanks [/qb]
E cuditshme, mua me dalin shume qarte.
Nuk e di se cfare mund te jete qe ty nuk te dalin...

Odea

true confidental

Forumium maestatis

Une i shoh mjaft qarte te treja imazhet ....
A bright fishing day, nese pasurohet edhe pak, perben nje sekuence filmi vizatimor /pf/images/graemlins/smile.gif Tani qe te kapa, ste le te me shpetosh me .........

Blendi

Primus registratum

Nuk del asgje. Sikur po na i tregon pikturat ne radio.

Duhet t'i vesh ne nje server per te gjithe, jo te yahoo. Psh veri te albumi fotografik [Foto] te menuja lart, pastaj ver adresen qe do i percaktoje albumi.

Odea

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb] Nuk del asgje. Sikur po na i tregon pikturat ne radio.

Duhet t'i vesh ne nje server per te gjithe, jo te yahoo. Psh veri te albumi fotografik [Foto] te menuja lart, pastaj ver adresen qe do i percaktoje albumi. [/qb]
Po pra, se do me pa fotot e tjera ne album ti pranaj... :mad:
Nuk e bej dot ashtu blendi se kam foto te tjera ne album keshtu qe nuk e vendos dot linkun.
Por une nuk e kuptoj pse disave iu del qarte kurse te tjeret nuk i shohin dot fare. Mos jane shume te medhaja apo cfare...?

Odea :confused:

zog

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Leila:
[qb] Une i shoh mjaft qarte te treja imazhet ....
A bright fishing day, nese pasurohet edhe pak, perben nje sekuence filmi vizatimor /pf/images/graemlins/smile.gif Tani qe te kapa, ste le te me shpetosh me ......... [/qb]
ti i sheh...... po mire .......me ate me xham apo me ate pa xham.......... /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps; ai serveri ku i ke fut ti fotot (si duket i shkolles) esht i MBROJT, nuk i lejon te gjithe te bejne lidhjen, E DOMOSDOSHME kjo qe fotot e tuja te na hapen. pastaj link-et e tua s'mbarojne me JPG, ndoshta vjen nga kjo...

freskim; shiko vepro keshtu, me klik djathtas hapi fotot ne nje penxhere tjeter te navigatorit tat dhe aty kopjo adresen qe duhet te mbaroje me JPG.....ateher mendoj se mund ti shohim

true confidental

Forumium maestatis

:lol: Po kontrolloj iher syte .....xham spo me prek dora,...... po ti e paske fjalen per xhamin e kompjuterit more /pf/images/graemlins/laugh.gif
Tani nga shtepia as une nuk arrij dot ti shoh ....Por meqe i pashe dje mbeta e paqarte per shishen e parfumit, cfare marke ishte, prandaj Odea me hiq kuriozitetin /pf/images/graemlins/smile.gif

blendiys

Primus registratum

Odea,serveri ku ti ke vene fotot (Yahoo)nuk lejon paraqitjen e fotove.
Mund te te ndihmoj ne se ke deshire!!
Pershendetje

Odea

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blendi@:<br />[qb] Odea,serveri ku ti ke vene fotot (Yahoo)nuk lejon paraqitjen e fotove.
Mund te te ndihmoj ne se ke deshire!!
Pershendetje [/qb]
Yes, pleaseeee.... /pf/images/graemlins/frown.gif :kiss:

Cfare te bej?

Odea

Primus registratum

Ta provoj ti vendos edhe nje here?
Tani jam ne shpi kshu qe besoj se do funksionoje...right? :idea:

Ok, po i hudh...

E para eshte e shokut tim...
beautiful.jpg

E dyta eshte shishja e parfumit...

parfume+bottle.jpg

E treta eshte sekuenca e cartoons qe kam vizatu une...kalamoni une dmth /pf/images/graemlins/laugh.gif lol

sequence.jpg

Blendi, mund te me ndihmosh me dicka? Dua te fshij dicka nga nje foto qe kam, si mund ta fsheh kur te dali ketu? Apo se bej dot?

Shpresoj te punoje tani...

Odea