PORTJERI????

trapja

Primus registratum
PORTJERI????

HEJ KUSH O PORTJERI MEI MIRE ,MOO?
ME THON TE DREJTEN UN E KAM NJE SI PUNA E KAHN -IT QE OSHT SI SHPIRT :thumbsup: pO JU A NJIHNI NJONJI ME TE MIRE? /pf/images/graemlins/confused.gif

jula

Primus registratum
Re: PORTJERI????

E, pra, ai them dhe une se eshte (me fal Ilgner per tradhetine! /pf/images/graemlins/tongue.gif ), por, pergjithesisht, eshte me stimuluese ideja e nje sulmuesi !!!

Ah, e ashtuquajtura "vetmia e portierit"...

tirana

Primus registratum

Khan osht si shpirt!!!
Nuk di me e çmu bukurin mashkullore, po per me thon qe Kahn osht si shpirt, duhet guxim vallaj!!
Ty s'te mungon!

trapja

Primus registratum

per guixime kom ca .por une se kisha per te bukur por per portjer ekstrafare .m'thuj ti nji mot mire :eek:

tirana

Primus registratum

Vincenzo, portieri i garazhdit afer punes time /pf/images/graemlins/laugh.gif

Per mu portier klas eshte ai turku, sja maj men emrin. Edhe Khan padyshim!

genti1

Primus registratum

Kahn eshte numri nje dhe as nuk diskutohet,e ka hallall dhe topin e arte per kete vit...

trapja

Primus registratum

ke te drejte ! ai jo vetem qe eshte me i miri por sic thone eshte edhe zemer gjere.kurse per ate qi ka thene per buffonin do ti them dicka:
"buffon vetem floket e tij di te regulloj .imagjino sa i mire eshte kur i ben gol edhe tatre qe s'mbahet per i mire.kurse b.m vetem prej kahnit po del prape kamjone e gjermanise .si gjithmone natyrisht" :thumbsup:

Futbollisti

Forumium maestatis

Ishte e do te jete gjithmone:
Perlat Musta!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup:

tirana

Primus registratum

Futbollisto, po te kalojme tek foriklaset, kena Gugunjen per at' pun! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Visi S

Primus registratum

Ja lu eshte dhe portieri me i mire ne bote.

OLIVER KAHN
fp_g_kahn.jpg

mostro

Putraku

Portier yll jame edhe una!!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif Kush me ka pa ska met i zhgenjy!!! :smash:

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb]Ik mer ti jevg se nuk po flasim per portier konvikti!![/qb]
AIIIIIIIIIIIII!per pak me dul nga menja!!!

Portier 1-sh eshte i madhi LEKBELLO.Kush e ma men mreeeeeeee!????????? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Visi S

Primus registratum

Fillimisht postuar nga neil armstrong:
[qb]
"buffon vetem floket e tij di te regulloj .imagjino sa i mire eshte kur i ben gol edhe tatre qe s'mbahet per i mire.kurse b.m vetem prej kahnit po del prape kamjone e gjermanise .si gjithmone natyrisht" :thumbsup: [/qb]
Hiq dor nga buffon, eshte pa vler

trapja

Primus registratum

e keni degjuar te thone se kahn do te shkoj tek milan .po te ndodhte nje gje e tille B.M do te rrenohej fare dhe une do te qaja sa here qe te humbte se jam me gjermanine dhe B.M.dhe vazhdoj te qendroi tek mendimi se KAHN eshte 1 dhe diva e portes. :thumbsup: